![]() |
Ja sam se već ohladil znajući da bu Merc prvi, RB drugi a Ferkani treći.. Klasika
|
S obzorom na Virus ja nisam vise siguran ni da ce to pocet (dok ne vidim ne vjerujem), da nebude opet u cetvrtak/petak zarazenih mehanicara (ili cak koji vozac) pa sve padne u vodu. Ako ne uspiju startat/izvuc sezonu sa 10ak ili vis eutrka bit ce bankrota nekoliko ekipa :(.
|
Citiraj:
|
Na tribini su ugostili dosta zanimljive goste na tu temu:
https://youtu.be/2ATQf9AFe1M Meni se čini da je F1 sport koji je najbolje sve uredio vezano za koronu i vrlo je izgledno da će se sezona održati. Bar ovih 8 najavljenih utrka |
Gadno ako je točno...
https://www.index.hr/mobile/clanak.a...uto&id=2193318 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Možda drug ima tačne informacije? |
|
Crna Mecka za 2020 sezonu u jeku aktualnog BLM pokreta. Mozda sam mogao smanjiti sliku, ali poprilicno je lijep bolid, pa neka se u detalje vidi. A i ne bi skodilo da forum ima "spoiler" feature :D EDIT: Ispravak, izgleda samo da sam ja corav :P Hvala kolega xlr. |
|
Citiraj:
http://www.gp1.hr/2020/06/mclaren-do...ilijuna-funti/ |
Citiraj:
mu kaputa - sve na kredit, rano moja ljuta". Mene interesuje kako Wilijams opstaje, a rezultati nula. |
Po meni Williams i Hass su bye bye ako ne poslije ove a onda poslije slijedeće sezone. Barem neće postojati u ovakvom formatu, nadam se da će ih preuzeti puuuno sposobniji ljudi. A Williams opstaje jel im vozači svojim plaćanjem mjesta krpaju rupe a bolid razvijaju u Kinderu na odjelu gdje smišljaju igračke za Kinder jaja.
|
FP1 i 2 gotovi, Benzo + DAS daleko ispred svih, RB kmeci kao i uvjek, Ferrari ko Ferrari... al nek je pocelo napokon, nek se voze :D
Pink Benzo izgleda ko da ce se potuci naprijed tu i tamo :) |
Eto FP3 a kasnije i kvalifikacije ...
|
Neću ni komentirati moje crvene, ak su zajebali (a jesu) ove godine bolid a ne smiju nove bolide napraviti, onda je ova godina i sljedeća za otpis. Ma bravo
|
Pa Ferkan je ujebo i šefa i stanicu.
Bolid od prošle sezone je sekundu brži. Koji majstori. |
Ferarri je složio moćan stroj! Treba im čestitati!
|
Hahahahaha, strašno. Pa mamicu im šlampavu digićku.
Ma više se ni ne živciram zbog njih. Sad mi je jasno kak je hajdukovcima :) |
Pa ovo i je paštroč od lanjskog bolida, novi je još gori ...
rasformirati, transferirati u proizvodnju motokultivatora, fetla da zabavlja djecu u vrtiću. :amen: |
Mercedes je ovim Qulijem izjednacio rekord "First row lockout"
Sad je: Mercedes 65 Ferrari 65 McLaren 62 Williams 62 |
Citiraj:
Ne treba tako brzo otpisati Ferari, javili su da će biti slabiji prve dvije tri utrke. S druge strane ne vjerujem da će biti blizu prošlogodišnjem nivou. Jedan vozač vozi posljednju sezonu u Ferariju i ostali problemi. Mercedes kočekivano jak. Još ako su riješili problem s pregrijavanja motora idu oba vozačau u 1-3. Ferstapen obzirom da mu odgovara ova staza i specifičnost iste 700m n/v ima odlične šanse 1-2 mjesto. Sjetite se prošlogodišnje utrke, nakon lošeg starta 7 mjesto i na kraju prvi. Sad ima prednost što starta srednje tvrdom komponentom. |
https://i.imgur.com/moHImBN.png
Sve Ferrarijeve ekipe tesko potonule ako se usporede vremena s proslom sezonom... ko zna koliko su bhp popusili nakon intervencije FIA-e na proslogodisnjem USA GP. Treba ponovno i ekspresno nabildat motor jer se isti ne mijenja s novim pravilima, a za par godina ce FIA uvesti velike restrikcije na razvoj motora.. ako sada zaostanu - mogu se slikat :nono: |
Ekipa, ako će netko imat koji link za acestream bio bih zahvalan da ga podijeli :). Nadam se da r/motorsportsstreams i dalje funkcionira.
Jednostavno se ne isplati keširat 65€ za F1TV za pola kalendara, a reddit i dalje pun primjedbi na uslugu. (ako postoji neki kupon za popust dobro bi došlo :D) |
Arenavision.in tu uvijek ima acestream linkova
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk |
Citiraj:
U 21 slobodno mogu mali konop pripremiti |
Citiraj:
|
Ne smijem(o) pisati o politici ... gore samo fali lopine dobiju izbore ... pa nije više mali konop :D:D
|
Lewis dobio 3 mjesta kazne na startu.
|
Šta si radio :) jel zbog žute zastave??
|
Yep, nisam usporio, ponelo me :).
|
Evo Ferrari ce profitirati od kvarova drugih, sad kad nemaju brzinu 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Vettel ikona 😅
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Noooorisss!! Juuuuuuuuu :D
|
Ferrari iz ničega izvukao neko 2. mjesto, McLaren izgleda dosta dobro
Vettel ponovno pokazao zašto ga je Ferrari odjebao |
Svaka čast Leclercu, izvuć 2. mjesto iz tog traktora.
A Kmetelov potez dana je to što je uspio izbjeć Kimijevu gumu. Zapravo to je jedino što je napravio :D |
A što je Hamilton napravio?
Zaradio 5 sekundi. :lol2: |
Citiraj:
Al zato sad kreće naš Grande Tudor da me spusti na zemlju |
Odlicna utrka, jedino mi idu na jetru sa ovim rasistima, mislim da ce stvoriti samo kontra efekat.
Mclaren na postolju :D :D Šteta za wiliams. |
Ludilo trka, jos da je Latifi bio 10 umjesto 11ti bilo bi savrseno.
|
11 vozaca zavrsilo utrku, Vettel 10. Samo rookie Latifi u Williamsu iza njega :care::roller:
https://i.imgur.com/hfVzMAH.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:46. |