![]() |
Mislim da to neće vrijediti za današnji rally, Rally GT imaju vesele guzice :D
|
Odvozio Poljsku, Rally GT. Not good! :D
|
Citiraj:
Tako je, tako se to radi sa 4x4 pogonom... jedini problem kod Grupe B je što ako malo jače stisneš gas i držiš ga 0,5sec predugo - evo tebe već u drvu kod sljedećeg zavoja :D |
Dvije puknute gume me koštale borbe za prvo mjesto, a cijelo vrijeme bio tu negdje.
|
Ja ima trece misto jedno vrime i onda 4min za tri puknute gume i jedno izletanje na livadu =(
|
Tragedija u 6 činova... :D
Posebno me ubilo u pojam što je zaginuo server u jednom momentu pa mi je drugu etapu elegantno prikucalo DNF... jes da sam izbušio gumu, ali kasnio sam samo 40 sekundi za vodećim... Ne bi mi bilo krivo da sam zakucao benija spektakularno pa da imam barem replay da se pohvalim, ovako me baš raspizdilo :hitthewal: Sreća samo da mi ipak ne bi pomoglo puno oko bodova, par šetnji preko krova, par šetnji po šumama i gorama, definitivno loša klasa auta za mene, grupa B mi je kamilica za ovo :D |
Ufff, prvu jako lose odvezao, ostale stizao, i Matoje mi je utekao za 4-5 sekundi za 3 mjesto, u zadnjoj utrci, predzanji checkpoint, poljubim brezu xD Dok sam se izmigoljio na stazu oslo vrijeme.. Ali ajde, 4 mjesto za sada :D
|
Priljucio se i ja. Na drugoj stazi sam vec rasturio auto :D
|
Druga etapa, prodimio ravno na kraju i terminal damage... krenulo me :roller:
|
Gaseri i gaserke.... :D
Napokon uspio odvest da sam full zadovoljan. Polo mi je legao kao budali šamar, a i handbrake se naučio koristit. Matoje je trenutno jedini ispred mene al njega ne računam on je HC ovisnik neki :D hahaha |
Citiraj:
|
Inače mi je danas neki dan od klinca, i onda se spakujem u provaliju... i još ne mogu krivit servere i lošu vezu... :D
|
Citiraj:
Bitno da sam ja sve odr'o na prvom stageu :D Citiraj:
Citiraj:
:roller::roller::roller::roller::roller::lol2: Citiraj:
Evo ekipa uživajte! KLIK! :D:D:D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima nas sedmorica koji smo odustali na tom brzincu. Imam jedan mali osjećaj da su svi izletili na istom mjestu :lol2: Moguće je da je suvozač kriv! :D I sad je ispod, u toj provaliji, auto otpad :D |
Totalni rusvaj, valda će Španjolska bit malo bolja :D
|
Samo da pitam mali OT. Imam Dirt Rally 1 na Steamu i nemogu ga pokrenit. Krene i onda ništa.
Jel zna netko do čega bi moglo biti i kome da se obratim? |
Argentina stage 1...
Naravno drugi stage odvozio savrseno do provalije ispod most i odma terminal damage aj ća.... :( |
Španija isto cirkus, najbolje odvozio dvije najduže etape (noćne), ostalo ili po dolcima ili ne čujem don't cut pa na krov laganini... I sad opet prištekali serveri pa Dirt čeka minimiziran da se osposobe :D
|
1 privitaka
Nakon čak pristojno odvožene argentine, dokazao sam da mi je španjolska namrskija lokacija, koju sam jedva ua u career završio... Morao retire još na prvom stageu, jer je auto ostao nepokretan na stazi...
Iskopao sam ovaj antikni volan kod staraca, jedino ga imam malo problema osposobiti. Windowsi ga normalno prepoznaju i calibration test normalno prepoznaje sve gumbe, ali u postavkama igre steering right registrira samo do 30%, i brake registrira samo do 60%. S ovim volanom sam zadnji put prije 10ak godina se bavio, pa se i ne sjećam jeli to možda problem logitech drivera, ili treba nešto u igri podesiti, a na netu ne nalazim ništa. Ima netko ideju možda? |
Ja imam neki programčić Logitech Profiler za svoj G25, ne izgleda nešto sofisticirano i previše moderno, možda bi on pomogao?
|
Citiraj:
Moj "dildo" tj. Logitech Attack 3 joystick je iz 2005. Ne treba mu nikakav driver, Win 10 ga normalno prepoznaje. Iako može radit s Logitech profilerom, ali nisam imao potrebe za njim trenutno. Ali moram ga kalibrirat svaki put kad ga iskljucim pa ponovno ukljucim u USB (ili promijenim port koji je inače uštekan) inače mi se događaju problemi slični tvojima. Recimo registrira mi y-axis up samo kao y-axis ili y-axis down i slično. Ako nije do toga, možda je neispravan. Calibration test je nomralan? Nema čudnog ponašanja? |
Citiraj:
ja imam lgs510 x64 i straije drivere. U mene je WingMan Formula Force GP (isto fosil) ali radi |
Lgs 5.10 x64 sam instalirao, i taj logitech profiler registrira u calibration testu normalno 90 stupnjeva i lijevo i desno te gas i kocnicu normalno, a u igri ne.
Budem bas probao instalirati i project cars pa u njemu probati, mpzda je do dirt-a. Kaj je najbolje, probao reinstalirati taj logitech program nakon cega dirt ni ne prepoznaje volan vise... Nis ocekuje me jos preznojavanja i cackanja kak da proradi kak spada Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
Kak sam se sposral zadnja dva stagea, to nije normalno. Nakon 4 zaostajem sekundu za Matojem, reko sad ću ja... Oću vraga. Kriminal kak sam to odvozio, pogotovo zadnji stage. Ok, ostao na krivim gumama, al nije opravdanje.
|
Odvozio i ja Španiju... doduše ne bas do kraja. Prvi brzinac je prosao iznenadjujuce dobro... a onda sam probusio gumu na drugom...i tu je krenulo nizbrdo. Na 4. brzincu se auto ugasio na startnoj liniji :D Jedva ga upalio, jedva sam dosao do pol prve uzbrdice, ugasio se i krenuo nizbrdo u rikverc :roller:
I to je to... |
Uh, zasad 4 mjesto ukupno, ali borba za prva 3 je gustaa xD
|
prvi puta igrao danas online, nego, tu nema repaira auta? :) zavrsio jedva prvi stage, auto ne ide dalje od 2. brzine. Retire nakon toga
|
Ima ali je hardcore mode uključen, ako se polomiš jako prije sljedećeg pit stopa (obično podešeno svake dvije etape) onda si u problemu :D
|
Citiraj:
|
Polomio sam ga vec na pola prve :D Trebalo bi nesto za amatere napraviti :) Zadnji rally koji sam bas rasturao je bio Colin McRae rally na PS2 mislim, neke 2000-2001
EDIT: Probati cu (sutra jel da, svaki dan se novo otvara?) onda sporije voziti, ne toliko zalijetati se u ograde :) |
Nema lomljenja po ogradama, bar ne bez kazne... Što misliš zašto na svakom rallyju ima bar 3 DNFa, bez obzira koliko je iskusan tko od nas? :D
|
Citiraj:
Rješenje je da se gas ne koristi u ON/OFF modu, kao i kočnica :lol2: Čar je u tome da se ne može ić k'o manijak, a opet trebaš brže od ostalih. Treba nekakav skill. Ako voziš auto u stvarnom životu, iskoristi naučeno. Korisno je. Npr. u stvarnom životu ne bi koristio ogradu za skretanje u zavoju, jel' tako Miki? :D Budi sretan da ne postoji standardni HC "realistic damage" mode, kao što možeš vidjet po YT. Da ima, pobijedio bi onaj koji bi uspio završit. Iako ni ovako nismo daleko, na prošlom rally-u nas je pol parkiralo auto u grabu. I to čak izgleda u istu grabu :D EDIT: Evo odvozio sam sa Sierrom i H3. Taj auto mi je baš zabavan! Malo pojede živce jer je nervozan s guzicom, ali to je čar :D Prvi brzinac sam išao jako dobro i onda sam u zadnjih par zavoja sve prokocko. I uz to pošteno porazbijao auto. Tako da sam ga krpao quick fixevima do druge servis zone... budući da sam ga pazio na 3. i 4. brzincu, uspio sam ga ulickat za zadnja dva stagea... taktika je upalila, trenutno na 5. brzincu imam najbolje vrijeme, skinuo malo preko 8 sekundi. Razlika 22 sekunde od prvog, nada umire posljednje :D I onda sam na zadnjem brzincu zakačio rub, odvuklo me u jarak uz cestu... opsov'o u procesu, popušio 8 sekundi... flat out kasnije nije donio rezultata, još me je par puta okrenulo... završio sa više od pola minute zaostatka. Ali je bilo zabavno ganjat prvog :D Stavim neke snimke kasnije, vjerojatno 1., 5. i 6. brzinac :D |
U onoj provaliji smo napravili otpad da je Brembo u Permanima mala beba za nas :D
|
Ovo mi je do sad najbolja voznja ikad...
Probudio sam sve gume do pola prve staze... ne znam kako :facepalm: Morao odustat jer nisam mogao odvest do kraja |
Citiraj:
|
Ovo je moj auto nakon prve etape, sa tri kroviranja, nekoliko izvrtanja i tako..
https://i.imgur.com/vKSl2Vr.jpg Najbolje sam odvozio 3. i 4. etapu, kad je auto bio na izmaku snaga, i najmanje zaostatke mislim da imam baš na tim etapama :D |
Ja popizdio na 3. etapi.
Izletio negdje van, zbušio gumu. Promijenio gumu, al nikak se vratit natrag na stazu, nemrem probit ogradu :D. Morao sam recoverat. |
Bilo lijepo vrijeme, pa sam odlučio istraživat ljepotu novozelandskih graba uz cestu. Predivno nešto.Jedino je falilo da mi kakva ovca ne izleti na cestu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:19. |