![]() |
2 privitaka
Citiraj:
Ali ne znam šta sam sada us.o, ali ne ide. |
1 privitaka
Na ethermine.org radi sve uredno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ccccccccc..x mu niš ne znači ak ne daš komandu epsv obavezno crtica ispred |
Citiraj:
|
Ima kandidata za Monero? ja bih priključio svojih 4-5 khs...Lakše ga iskopati.. :D
|
3 privitaka
Ak slaže hiveos nema toga u tom formatu tamo.
Otvori konzolu i vidi koju grešku baca.... Updateaj ako nemaš zadnju verziju... Ovo je gađanje na slijepo ovak. |
Citiraj:
|
2 privitaka
Proradilo konačno.
Samo zbog čega je toliko manji hashrate. Na ethermine RIG 242 a na GIGANT 230. Isti rig, iste postavke. Možda miner? |
Gdje je na kraju bio problem?
Odi u Tuning polje pokraj opcije za flash biosa i u Extra arguments for miner: se poigraj sa: --cl-kernel 1 --cl-local-work 256 --cl-global-work 16384 --cl-parallel-hash 2 Isti rig je, ali čim si promjenio miner postavke ti nisu iste. |
Citiraj:
Iskopirao sam sve tvoje postavke (bez tuninga) i proradilo. :goood: Pokušati ću se onda vratiti na claymore. Imaš li za njega liniju npr POOL: eth.gigantpool.com 8008, WALLET: %EWAL%.%WORKER_NAME% ili ??? |
Evo jos jedan, koju boju lamba uzet? :D
|
Ja cu crnu
|
Ja cekam slijedeci blok za nadoplatu za parking senzore.
|
Citiraj:
POOL: eth.gigantpool.com:8008 WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X |
Ja ću popodne prebaciti 1 rig da isprobam kako funkcionira aplikacija pa onda ako bude sve ok prebacim i ostale... Nije nešto ekstra puno, ali će pomoći :)
|
Citiraj:
PS Hvala :care: POOL: eth.gigantpool.com:8008, WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X |
Evo, ja prebacio 2 riga za sada.
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A mi iOs ekipa zakinuti za app?
|
šta ce vam app
bitno da preko browsera radi i sve pokazuje i ne treba ti app a browser svi imamo |
Citiraj:
Budemo i za 3310 napravili ako treba :D |
Citiraj:
Ti na mobitelu nemas niti jednu aplikaciju? Sve gledas prek browsera? |
Za mining nit jedan app
Sta ce ti? Ako pool sve pokazuje, browser sasvim dovoljan Eventualno imas razlike za mobile browser i pc I za davaoca usluge najmanje brige, zar ne? |
Citiraj:
Mining ili ne minig, app treba da pojednostavi zivot. Jer ako ces podvuc crtu onda isto tako mozes otpilit svaki app i sve preko browsera, od maila, navigacije, prognoza itd. Pogledaj si app od etherminea, e tako to treba izgledat. |
a šta fali ethermineu preko browsera?
jel imas sve podatke? isto ko i app pa i taj app koji svi tako želno želite za ovaj pool, vadi podatke od kuda? pa iz tog poola Ali vi svrš svrš na izgled app Smo mi u mining temi ili mail, navigacija, prognoza? A i svaki spomenuti app može preko browsera radit, zar ne? Rađe oglasite po netu za pool, da dobijemo power, hebali vas ios i android app za pool, najmanje važno Isto tako, bilo bi zgodno da je pool na više jezika, barem još i eng Trenutno je na polu HR, nešto prevedeno, nešto ne. Pa sad ti dobi stranca ovdje |
Prebačen još jedan RIG :beer:
|
Citiraj:
Ajmo jos koji majstore!!! :chears: |
Citiraj:
Zašto bi ja tebi davao 0,5% (neidem u detalje), i da ti na meni zarađuješ, kad mogu nekom Fincu,Turcu (NE ŽELIM REĆ NA ŠTO ME OVO POVEZALO) davat nofce, a on mi uzima 1% (možda i više), jer će se jedan Hrvat obogatiti i onda nam svima se dotikavati mamice ... Pfffffffffffff,ccccccccccccc, nadam se da ste sve skužili,ako ne, ko ima volje platiti pifkana (može i ćelape), objasnim mu princip hrvatskog rada ... NHF |
BTW. oćete reći da nije opet bilo cigle ???
Dva dana ne provjeravam i opet ništa ..... ;-) Eto provjerio,pa bilo je cigle ... ne kužim, kaj opće žicamo da se neko spoji :-) |
Sad treba zicat dok pise zadnji blok prije 9 sati, ne kada pise zadnji blok prije 5 dana. Ako ih sad uzicamo mozda onda vise nece pisati zadnji blok u danima nego uvijek u satima.
Zato zicaj, zicaj, zicaj. |
eto onda žicam 7.500 kn pa da dodam još 3 grafe :-)
|
Ma stvar je u tome sto su ljudi nezahvalna govna...
Mnogo "velikih" rudara koji danas mlate "veliku" lovu na kriptosima koje smo zvali na pool, ne bi bez nekih ljudi uopce znali sto su kriptosi, kako sloziti majnere, konfigurirati i slicno... Pa mislim, ako te netko uveo u to, bez kune koristi educirat te, slagao ti majnere, kada ti nesto stekalo, pomagao ti ukloniti kvar, omogucio ti jakooooo dobru zaradu, pa jebem mu mater, imaj barem toliko obraza, barem toliko srama, da ako te taj netko nesto zamoli, da mu uzvratis uslugu... I to uslugu gdje sam neces biti u minusu, vec i sam u plusu... |
Citiraj:
Pretpostavljam da nisi čuo za Svačićevo prokletstvo ... A i dalje budi ko i ja i puno njih ovdje pa pomaži drugima (nisam dugo u miningu,ali sa svim problemima kojima sam se našao,mislim da mogu riještiti većinu proglema rigova,kao i spigane pinove od procesora,na novoj ploči BEZ UVREDE AKO SE NETKO SA FORUMA NAŠAO PROZVANIM) :-) Reći ću svima koji su mi pomogli i odmogli,HVALA, ali "Draga nemoj biti peder" ... |
Citiraj:
|
Preselio 2 riga za sad, pa da vidimo dalje :)
|
Evo ja sam 4h bio na sastanku i doveo jos 15GHs... cekamo nase forumase :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:56. |