![]() |
4300kn za 55" samsunga?
deal or not? |
Valjda, 4k je vise za tu rezu
|
Je,ali naši emitiraju u sd-u a za filmove od 50gb se i nema baš mjesta tako da mi 4K ništa ne znači
|
Vidio sam jedan sličan samsung, odmah do njega je stajao TCL od 6800 kn i iskreno, slika mi je bila bolja na tom jeftinijem samsungu, poslat cu link samo da uploadam
Slika: http://i.imgur.com/6UF6wrG.jpg Video https://youtu.be/OiCbP32Txl8 Ovo je model 55K5102, nekom logikom bi ja reka da je 55K5502 bolji, al nikad ne znas :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
A što se tiče samsunga, oni u lošije modele stavljaju lošije panele, čak znaju outsorceat panele iz AU Optronicsa... A što se tiče ovoga modela gore, u tom cijenovnom rangu ima najbolji UHD HDR, ali TCL je loš u scalingu |
Dobro bome :D
Znači sad će biti 32% popusta iduća 2 dana haha. |
Popust ne vrijedi na iteme iz kataloga
https://megastore.hr/wp-content/uplo...ALOG-W3B-2.pdf a u katalogu skoro sve što bi neko htio kupiti. LOL. |
Samsung Gear S3 Frontier - 2899 kn - 32%
brijem da im je server u banani :D |
di je moj post nestao?pa ima sigurno i nečeg van kataloga što može poslužit,bar 1 komad hehe
edit:sad sam skužio da su ovo rasprave. |
Citiraj:
|
Vrijedi od ponoći, promijenili su pravila pa više nije na sve popust već samo ako ne piše "iz kataloga"
|
Kako od ponoći? Pa već sat odbrojava
Edit: Aha...to je odbrojavanje za pad servera :D Edit2: Mah odustajem uopće gledati šta ima... nema smisla kada su im serveri u banani, valjda su mogli očekivati navalu ako već daju tolike pare na reklamu pa malo to bolje srediti... |
|
Citiraj:
|
Kaze đomba, sutra ljudi od 8h u poslovnice po 32% i ruga se gazdi ko mu je kriv
|
Vrijedi li popust samo za web ili se može ići i osobno u dućane?
Mislim kupiti NOA mobitel, tu marku još nisam imao. |
Znaci 32% se moze iskoristiti sa kodom H18GOL na artikle kojima ne pise "akcija" niti "iz kataloga"?
|
Točno. Možda im to ograničenje neće raditi pa treba probati.
Ovo me podsjeća na akcije Konzuma i nogomentne reprezentacije kada su isto bili veliki popusti ako pobijedimo. |
Srušila im se stranica... možda su ju i sami :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e jebem im sve ako ovo ne prodje, taman nagovorio zenu da trebamo jos 6 rx580ki jer ovo sada ne grije dovoljno :D :D :D
|
Hmm, zanimljivo kako su im sad neki artikli dobili oznaku da su na akciji, a jučer je nije bilo - cijena ista.
|
Citiraj:
|
Ne sjećam se ovakvih popusta još od Abrakadabrinih slavnih -20% na sve. Uzeo Xiaomi za 600kn (a bio je 1000kn drugdje+ već na popustu).
S time da je Abrakadabra svima doista i poslala, nadam se da će i ovi. |
Koliko sam uspio pregledati, našlo bi se zanimljivih ponuda. Laptop s i3 i SSDom za sitno preko 2000kn s ovim popustom, 240GB SSD ispod 500kn itd. Vidjet ćemo hoće li kad se server oporavi i to završiti na akciji ili katalogu.
Što se mobitela tiče, sve vrijedno spomena je na katalogu. |
|
Citiraj:
Android Split daj sadržaj linka za nas koji nemamo fb |
[VAŽNO - Obavijest za akciju] ❌
S obzirom na to da je počela lavina komentara da su samo dva Dell proizvoda na akciji te da smo vas prevarili, osjećamo se dužnim napisati vam kako to nije istina te da je netko pogrešno shvatio cijelu akciju i tako je došlo do prenošenja krivih obavijesti. POPUST OD 32% postoji i ne odnosi se na dva artikla, već na gotovo cijeli web shop. Akcija ne vrijedi samo za već snižene artikle te na Božićni katalog koji traje do 15.01. i popusti se ne mogu se kombinirati. POPUST ZA ARTIKLE NA AKCIJI = 32%. KOD ZA POPUST: H18GOL LINK http://bit.ly/2AOR9Yo (S obzirom na to da je ogromna navala za kupnju na web shopu, možete privremeno osjetiti poteškoće s dolaskom na stranicu). Akcija počinje 13.1. u 00:00 i traje u subotu i nedjelju. Hvala na razumijevanju. |
Iskreno ponuda im je očajna ali opet se da nać dobrih stvari.
Meni dobro zvuče monitori, ali dosamo im page nema Boga da otvori :) Uglavnom aktualna roba je "iz kataloga" ili "na aciji", stare serije procesora i grafičkih koje se ne isplate ni da je 50% cijena moguće kupit. Iskusno nema šta heh |
@buljaka
|
Mislite da je sigurnije uzeti preko kartice ili plaćanje gotovinom pri preuzimanju da doista i pošalju ako imaju.
Tipa imaju 2 proizvoda, a 200 narudžbi istog, hoće li prije poslati ako je netko platio karticom? |
Al nije bolje ic u ducan (ko može) i odmah vidis sta ima i po kojoj cijeni?
Ako nece poslat, nema veze kako je placeno. Iako je lakse stornirat naruđbu koja se placa pouzecem |
Citiraj:
|
Citiraj:
pretpostavljam da su samo kartice "sigurne" iako kao sto fripper kaze i u to ne vjerujem 2 android i prile - tnx |
za lakse prelistavanja right klickajte nove stranice ..new tab..otvara odmah
|
Citiraj:
Piši kući propalo. Ajde ti njima objasni da kartice zapravo i jesu za kućnu uporabu. :lol2: https://s13.postimg.org/fsl08bb47/20...store_Gami.jpg Da ti dobiješ 6 kartica a neko ni jednu šanse su ravne nuli. |
Možda sljedeće utakmice zabijemo još više golova, kao danas Portugal-Cipar gdje je portugal zabio 47 golova.
Zamislite 47% popusta na SSD ili neki mobitel :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |