![]() |
Kupujem eth ili btc u vrijednosti 10000 kn ..realno nešto ispod cjene. Dajem gotovinu kod prebacivanja uz kavu. Vž...Zg... okolica..
|
Kupujem za 1000e kripta, bitno da ima coin na binance. Zadar i okolica
|
Možete li mi vi koji kupujete kripto preko foruma objasniti koji vam je motiv napraviti to na takav način a ne preko mjenjačnica i sl.?
Da pojasnim, sasvim mi je jasno zašto ljudi prodaju kripto mimo računa, ali nije mi jasno zašto bi netko htio mimo računa obaviti kupovinu. |
Citiraj:
|
Možda najbitnije od svega je da nema točan trag kad se uložilo u kripto. Tako se najčešće špekulativni ulozi privatnih osoba već nakon godine dana ne oporezuju - ovisi o zakonima države. Svatko tko s kupljenim btcom dalje trejda ili je samo kupio altcoin, ne spada više pod tu kapu.
Detalji se mogu naći u zakonu. |
Kupujem BTC (ili nešto s BIttrexa).
PM please |
Prodajem cca 800$ u USDT na Binance, Osijek i okolica.
|
Cekajte s kupovinama...
nismo dosli do kraja |
Citiraj:
Znam, pokloni za Božić tek dolaze, pričekajte još malo Djeda Mraza :D |
K: BTC 16€
Dakle kupujem 16€ bitcoin, plačanje paypal. Kako znam da svi traže neku proviziju dajem 18€ za 16 €
|
500$ BTC kupujem ili nešto s Krakena ili Bittrexa
|
Prodajem kripto cca 2200 usd
|
Prodajem kripta u vrijednosti više tisuća kn sa poloniexa, bittrexa i bitfinexa.
ZG i okolica. PM za dogovor Edit: Nestalo. |
Kupujem BTC, cca 2t EUR.
Zagreb. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Kupujem 1 eth
|
kupujem eth za 15k kuna... molim ponude na pm
|
Ako ima tko da mi je voljan s vremena na vrijeme prodati manje količine kripta, tipa 50-100$, samo ostavite kontakt na PM pa kada dođe vrijeme da znam.
|
Kolege jeste li živi? Nitko nema niš za prodati?
|
Tko lud prodaje? :D
Poslano sa mog ONEPLUS A6013 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Za 2000€ uplati novce na Kraken i kupiš. Proces otprilike traje nekoliko sati ukoliko napraviš uplatu na radni dan, ujutro oko 8. Do 12-13 su ti novci vidljivi i 2 sekunde da kupiš. Trošak ti je od 50-70kn za SEPA transfer, zavisi od banke. |
Evo ako netko hoce prodajem eth, max 8000kn, min 500kn, tecaj prema bittrexu u trenutno dogovora, ne uzimam marzu
edit: rasprodano |
preferiram osobnu kupovinu... ako netko ima još koji ETH ili BCH za prodati molim na PM
Citiraj:
|
kupujem 1000eur BTC
|
Citiraj:
Vec kad sam uploadao pa da vidite: I ovo je ejdan od razloga zsto svijet treba crypto. moj novac, moja stvar, sigurno mi nece banka ili drzava diktirat kako cu ga trositi, mogu se njim grijat ako hocu... |
jel netko za prodaju i kupovinu preko banke? dakle vi meni na tekući, ja vama kripto... i obrnuto. Ja bi sad prodao 1 btc i možda nešto etha ali ne da mi se neke bonove i skrill i slicno. Lijepo se uplati na banku i obrnuto kad bude trebalo. Nema poreza ako privatna osoba prima od privatne osobe. Bar mislim, ali ne bi trebalo biti. Ako kome treba za trejd i misli da je dobro vrijeme, a ima 70k kn keša.. javite se na PM... ja bi htio pare sad :)
|
Ides na short :)
|
@Prof.Chaos - Nije thread za nagađanje, ali kad baš pitaš... mislim da će još malo gore pa pljusnuti dosta dole. Onda opet gore preko granice gdje će sad pasti. Sad kad sam to rekao čisto sumnjam da će se itko javiti, ali možda netko drugi ima drugačiji pogled... :)
|
dakky vrijeme je za prodat
ja otišao na @9700€ .. i gle ga sad .. pizduna na 11780€ |
Ja sam isto na 9500 prodao i naravno da je otisao gore :)
Mislim da se samo treba strpiti te da pada opet ispod 9000. |
Prodajem kripto u vrijednosti 1880 $
|
@dakky trguješ šta ? ili još čekaš kad da prodas
eto, ja sad cijeli tjedan vidio kod btc tržnice .. umalo pa ga uduplo sa 2k € na 3,7k € stigo A sutra treba iti radit jel postoji na netu kakav boot, a da radi na coinbase? ili kojoj drugi dobroj burzi pa da ga pustim da malo radi sa soma eura ? |
ne trugujem ništa... čuvam btc na ledgeru a eth sam prodao pred 2-3 dana i sad hodlam fiat, ali to je sitnica u odnosu na btc. Zaključih da je tako najbolje, hodl btc a prodat eth. Pa ako padne sve skupa super, ako naraste opet super.
|
Kako uopce prodat a da drzava se ne mijesa?
Pogotovo prihod od majnanja? Pitam informativno, ne kazem da ja imam |
Kažu jedino kupiti zlato pa prodati, jer na trgovinu zlatom nema poreza. E sad koliko ćeš % popušiti na kupnji pa prodaji ovisi, ali svakako je manje nego porez na dobit + prirez. Ali da ćeš izaći bez da platiš nešto... nema šanse :)
|
Localbitcoins?
Jel ima tamo ikakve potražnje? |
Citiraj:
Prodaš direktno ljudima tu preko foruma ili drugim kanalima, pare solarno. A i tu ćeš vjerojatno morati dati neki rabat. |
1000$ BTC kupujem
|
Citiraj:
osim ako su iznosi preko 100 000kn |
Kupujem 0,4 BTC-a, molim ponude na PM.
|
Edit: prodano
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:29. |