![]() |
Dakle...naručio 2 artikla, cca. 2500kn, 20.12.
Odabrao datum otpreme 24.12., platio dodatnih 25kn. Od tada se samo pomiče 27,28.. Nikako ne mogu shvatiti u kome je tu problem. Dakle pripreme artikle u roku 2 dana, i ljudi koji ih osobno preuzimaju nemaju problema, ali kad je dostava u pitanju nastaje problem. A nije mi jasno u čemu je problem ako su artikli spremni. U DPD-u? Također, na Facebook DM-u su iznimno brzi ali ne i korisni, pitao sam zašto se datum otpreme samo pomiče, i dobio odgovor "Ukoliko datum otpreme nije ispunjen, kontaktirajte nas na 01... pa će vam kolege izvršiti povrat novca." WTF? Prvo i jedino objašenjenje im je "možete tražiti povrat"...uhm, znam da mogu ali nije li vama u interesu da prodate nešto. Pratim i stanje raspoloživosti ta 2 artikla, čas su na zalihi kod njih, čas na zalihi dok dobavljača, zar ih tako brzo prodaju i dobivaju nove? BTW, par dana ranije sam imao dostavu s drugog dućana preko GLS-a, 2 dana dućan, 2 dana dostava, imao artikl doma unutar 4 dana. Dakle očito se može bez obzira na blagdane. |
vidim da si friško regan, al jel teško pročitat zadnjih 5-6 strana da ti bude jasnije da to što si "kupio" nebuš dobil prije 15-20 1. naredne godine???
aljkavi su, neorganizirani i tromi... nije problem u dostavi nego u njima. naprvi raskid i povrat novca i kupi neđe druđe... |
ja sam jučer naručio neku grijalicu, jer takve nisam vidio po lokalnim dućanima a nije mi hitno. stavio plaćanje pouzećem i isporuku u firmu, pa kad dođe dođe, ako dođe. :lol2:
|
Bome ni DPD nije svet. Iako sam preko njihovog linka odbio paket cim su mi poslali podatke, on se drugi dan pojavio na dostavi :)
S druge strane, prije 10 dana sam poslao prvi mail mall-u za raskid ugovora, nisu se nikad javili. Bojim se pomisliti koliko dugo bi ih besplatno kreditirao da sam platio avansno, a ne odabrao opciju placanja pouzecem. Citiraj:
|
Citiraj:
mudar potez... https://i.imgflip.com/wwgpt.jpg Citiraj:
ali zadnji puta_!! :rtfm: |
Daklem narudžbe isporučuju po redu zaprimanja :D
Hura :beer: Citiraj:
|
14.12. naručim indukcijsku, pisalo datum otpreme 18.12. Naravno sa svim tim sranjima ploča došla jučer, 28.12.
Poslije saznao da je već stigla prije ali oštećena pa su naručili ponovo. Na kraju ajde, čekao 10 dana duže ali uštedio 1300 kuna što nije malo. Pohvale za ekipu u Zagrebačkoj, vrlo uslužni i kulturni. |
Gledam Mall.hr i ne vjerujem
Oral-B Pro 9000 Gold četkica za zube 1234 Kn s popustom, isto to a ali White verzija u Elipsu 2199 Kn tko tu koga?? |
Isto sam se pitao kad sam uzeo xz1 sony nedavno kod njih za 1940 kn. A drugdje puno više. Imaju dobre dealove.
|
Citiraj:
Da, znaju imati dobre popuste, ali što će ti zlatna električna četkica s bluetoothom? Koštala 1200 ili 2000kn mislim da je to previše, slobodno kupi ali.... |
Kupujem si jer mogu i želim, čak nekad nema veze ni dal trebam nešto il ne. Kad si nešto želim, priuštim si to. Što će nekome Mercedes? Što će nekome motor?
Neznam uopće čemu takvi komentari. |
Pa to je Ag008, pa kaj njega ne znaš? ;)
|
Citiraj:
|
17.12.18 naruceni laptop,printer,eksterni hdd
dns doslo dpd |
nakon 15 dana dosao mail da su uvidom u narudzbu shvatili da je artikl dostavljen. placen 2.12., dostavljen 28.12. :)
|
Citiraj:
|
Ne daj boze nikom ovakvog ducana, kupila sam mikrovalnu u njih preko 700 kn trajala je godinu dana, posela se gulit,garanciu su mi poslali tek na zahtjev i to neispunjenu , i sad pojma nemam kom da se zalim, fuj mall .a cijene su im vidim navise nego kod svih
|
mall ti je samo prebacio tu mikrovalnu sa skladišta uvoznika...isto se moglo dogodit da si ju kupila u ovl- trgovini. to nema veze sa onim na što se većina ovdje žali.
|
Bas to, nije Mall proizvodjac. Ocito je u pitanju neki problem do proizvoda.
Za garanciju se javljas onome tko ti je prodao i rjesavas dalje s njima. Dakle, mail mallu i molis se da odgovore kroz mjesec dana. |
Citiraj:
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Naručeno u čet navečer, DPD preuzeo u pet navečer, a stiglo jučer.
|
Citiraj:
https://www.mall.hr/jamstvo jednostavno i besplatno |
Citiraj:
|
Koliko ja znam, rok za odgovor je 15 dana. Ako ne odgovore u roku, napišeš prijavu.
|
Kupio TV Samsung 55" 7172, platio, drugi dan pokupio u poslovnici zapad.
Osobno prezadovoljan i nastavljam s kupnjom. Naravno, uz osobno preuzimanje. |
očito prošla gužva, naručen printer 28.12. - isporučen prije 5 minuta DPD-om
|
Citiraj:
A znas yayu, samo da se nesto pise:rolleyes: Ja sam kupio masinu za ves, i rok za isproruku prema poslovnici zapad se stalno pomice, odabrao sam plaćanje (karticom) prilikom preuzimanja. Isao po micro sd i usput pitao za masinu, veli dečko, jbga, niti vam iskreno mogu nesto pametno provjerit, pričekajte pa ako se nista ne dogodi, onda dodjite pa cemo vidjet sta se da napravit:D Ajde, bar je iskren.:) Perilica inace 500 kn jeftinija (i to za plaćanje AMEX-om) nego bilo gdje drugdje. |
To uopce nije do mall-a problem nego do dostavnih sluzbi jer lijepo vam pise u mailu da je artikl predan dostavnoj sluzbi drugi dan a to kaj dpd,gls imaju ogromnu guzvu to nije do malla.Ja sam isto dobio dan kasnije nego sto sam trebao ali je bio kriv dpd.
|
Sporije dostave nisam jos vidio. U par navrata kupovao (nisu blagdani bili) i nikako roba na moja vrata. Jednom kupio 3 stvari, a isporucili samo jednu nakon 20ak dana od uplate. Niti se ispricali, niti mi javili, nista.... Cudan odnos prema kupcima.
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Ne pričamo o danu kašnjenja, nego o 10, 20, 40 dana. :) Neki su čekali npr. gume od desetog do dvanaestog mjeseca, a neki nisu ni dočekali. |
ako je netko jeftiniji od svih drugih shopova 500-1000kn onda se isplati sačekat... Ja sam čekao stvari za multipraktik 15dana bitno da je došlo ušteda 200kn na račun od 500kn isplati se. Bili su mi iskreni za sam multipraktik kad sam ih nazvao rekli su mi da se snađem negdje dalje da sumnjaju da će isporučiti do Božića. Vratili mi novce u roku 4dana tako da nema ljutnje.
|
Ako naručiš 23. u mjesecu, datum isporuke 30-tog do 5. idući mjesec, onda tek 7. dobiješ mail da je isporučeno, pa kako to ne dolazi šalješ mail 15-tog na koji nitko ne odgovara, 20-tog ti se netko javi na tel. poziv i kaže da od tvoje narudžbe neće biti ništa, pa 27-mog dobiješ mail da je roba u pripremi za slanje iako si telefonski raskinuo ugovor itd. itd.
Ako je to "isplativo", a proizvod ti treba što prije... Nije svejedno naručiti multipraktik, cetkicu za zube, nekakav gadget koji ti realno ništ ne znači, ili loviti deal samo zbog deala; i čekati da ti isporuče zamjenu za nešto bitno tipa jedini TV u kući ili frižider, gume za auto itd. Naručiti ću ja idiotariju i od mall-a i od mađara, ali kad je bitno zaobilazim u širokom luku. :no2drug: |
Jučer popodne naručio pseću hranu, sad stigao mail da je spremno za preuzimanje u poslovnici koju sam odabrao.
Druga kupovina u Mall.hr i sve 5. Inače hrana je bila 305 kuna jučer na dnevnoj akciji, a najjeftinije gdje sam ju inače kupovao je 400 kn preko njemačkog skladišta zooplus. Meni je taj Mall.hr kad opali akcije vrhunska trgovina. Ali razumijem da je bilo problema zbog dostave, srećom u Zg sam, pa mi ne treba dostava. Jedini minus je što se preuzimanje u trgovini plaća extra 5 kn :D Ono, neobjašnjivo zašto se uopće to treba extra platiti haha |
Osobno, iako nisam iz ZG, stvari iz malla su mi uvijek dostavljene i roku 4 radna dana. S drugim trgovinama nemam tako dobro iskustvo.
|
21. 12 2018. radim narudžbu za artikl koji u tom trenutku kosta 3579 kn.
I danas, nakon 14 dana prema podacima sa njihovog servisa za pracenje posljki, bi trebao biti spreman za ispruku u poslovnici zapad. Keč je sto je artikl u međuvremenu pojeftinio za 250 kn, meni naravno i dalje stoji 3579 kn. PLaćam karticom karticom prilikom preuzimanja. Jel ima smisla da prilikom plaćanja trazim tu novu tj nizu cijenu? Po nekoj mojoj logici je ok, jer ako me odbiju prilikom plaćanja, mogu otkazat narudžbu i naručit sa tom novom, jeftinijom cijenom. Ili sam u krivu? |
moje pitanje tebi, da je cijena porasla 200kn, jel bi im dao još 200kn više?
|
Citiraj:
Ako bi trazili dodatnih 200 kn, i ako bi mi to bilo u konačnici prihvatljivo, naravno da bi im dao. |
javi šta si uspio ako si ih tražio da ti smanje kod plaćanja
ako se ponovno naručuje po nižoj cijeni, resetira se cijeli order processing pa može potrajat |
Ugovorili ste tog datuma za onu cijenu i dalje te ne zanima promjena.
|
Dok nije plaćeno, ugovor nije finaliziran :P
Ja bi tražio po nižoj jer se uslijed njihovog kašnjenja promjenila cijena na tržištu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |