![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo bit ću narednih mj dana prisutan,onda opet kuda koji mili moji :D |
CFC predivno odradio Leicester. 3:0 :)
U prvom poluvremenu su valjda imali 80% posjeda lopte. :p |
|
on ima valjda neki pomak u glavi
|
Lik je odlican, ali odlican napadac. Medju top3 na svijetu. Ali je ocito i medju top3 kad su u pitanju gluposti. Jednostavno, lud je. U vise navrata je pokazao da se ne moze kontrolirati. Ovo i nije neki velik prijestup, normalna stvar koja se dogadja. Ali njemu je ovo vec valjda 100i prijestup. I zna vrlo dobro da nije isto kad on ovo napravi, ili recimo Rafinha.
Kreten. |
"Udara šakom", mozda mu je prislonio ruku na glavu ali "udario šakom" lol
|
Dobra tekma protiv Betisa 6:1 :D Kovačić relativno dobro odigrao..
|
a je siroče ta španjolska liga, ovo kolo baš to pokazuje
|
Citiraj:
Sad dolazi niz lakših utakmica, a onda krajem 11., početkom 12. dolaze Atletico, Barca i Dortmund. Ajoj... |
Citiraj:
|
Ove godine bi mogli dići kantu.Ne igra se za Ronaldovu statistiku,vec momcadski.Bar jucer.
Čovjek se promjenio,zbilja igra za momcad sad. Nije u rangu Diega,ali dobar!:D |
Citiraj:
Šta nije bilo zadnji tjedana "i ove godine nista, treba mijenjat cijelu ekipu" :P |
Citiraj:
Više se sa time ne zamaram previše,Mirko.Kako bude ,bude! Ili kako budu sijali,tako budu i ....! Ne? |
Citiraj:
Mislim da se i James ozlijedio, ali ionako nije ključan od početka 2015./kraja 2014. godine kada se ozlijedio na svjetskom klupskom prvenstvu, kad je sve krenulo nizbrdo. |
Citiraj:
Po meni nemamo niti jednog ozljeđenog koji je nezamjenjiv.Pogotovo kad nam na bokovima igraju Marcelo i Dani onda je Real opasan,čim jednog od njih nema onda se osjeti pad u ritmu. |
Kazo je nezamjenjiv, 4 remi-a su pocela nakon njegove ozljede.
|
Citiraj:
Danas mega derbi u 21! Sutra nema Reala na Arenama,zaj..! |
Danas Liverpool - M.United. :) 21h. Ima na sportclubu. :)
|
Citiraj:
|
Arene ne prenose Real no prenosi Kanal A. Ajde, barem će danas biti nogometa i golova. Jučer sam se šibom natjerao da gledam MU i Liverpool, bolje da sam išao gledati kečere na ESPN. Isto se sudaraju i valjaju po podu samo su zabavniji. :)
A onaj Pogba je u rangu Antolića, doslovno :D |
Citiraj:
Trube! A gle,bude multiprijenos na četvorci! To bude ionako većinom uključenje u Madrid svako malo,pa će dostajati! Jel ima kakav kvalitetan stream? |
Ja koristim samo ovaj:
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ Ima svakavih streamova, prođeš par i nađe se odličnih SD, HD rijetko kad (bar meni) radi bez trzanja. |
Citiraj:
|
Ajme Danilo je dokaz da svatko može bit nogometaš XD koji odron.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tekma standardno dobra, mogao je zidane odmorit kroosa umjesto asensia kad je kova ušao.. još da je Ronaldo zabio :) |
Citiraj:
|
Sve do crvenog kartona bar-cit je bila stvarno jako dobra utakmica. City je u prvih 45min bio opasniji nego u prosle 4 utakmice skupa, po meni cak i bolji od barce.
Steta crvenog, iako navijam za barcu, skupinu ce ionako proci, a crveni unisti utakmicu :( |
Izraz Guardiolinog lica - neprocjenjivo :)
Iako ne znam za koga bi navijao, ali kad je vec rijesena tekma navijam da ih sto vise natrpaju samo zbog ovog na klupi. |
Citiraj:
|
9 golova u zadnjih mjesec dana primili, 3 od Celtica, Tottenham ih laganini isprašio, prava ekipa. Zalaufali se na početku i tjt, i dalje su luzerska ekipa i bit će, a Guardiola nikakav trener.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gotovo uvijek u utakmicama španjolaca i engleza navijam za španjolce. Kažem gotovo jer je ATM iznimka. I to zbog onog Simeonea koji mi zgadi život dok ga vidim. Zapravo Costa i Simeone su mi jedina 2 lika u nogometu koje baš ono al fakat ne volim žive gledat :D
Možete vi reći ovo ono ali englezi mogu u LP čistiti kopačke španjolcima. Čak su i jedan Bayern i Juventus ispred po šansama za osvajanje LP. |
Barca, Real, Bayern, ATM, Juve. Ni jedan, ali ni jedan englez trenutacno ne moze stati u istu recenicu sa ovima gore. Naravno da se moze dogoditi izbacivanje nabrojanih od recimo Citya, ali to bi ulazilo doslovno pod senzaciju.
Moze se tu dodati jos par ekipa, od PSG-a pa do Dortmunda. |
Je li to čujen da RVP vraća?
|
Citiraj:
City je prvih 20 minuta igrao dobro,ali su dobili pacerski gol i to je usmjerilo tekmu.Nakon isključenja bilo je gotovo jer protiv ekipa kao što je Barca nemaš kaj tražiti s igračem manje. Uvjeren sam da bude uzvrat na knap,možda čak i pobjeda Citvja! |
Citiraj:
City je u prvom pol. stvorio vise prilika, i imao vise igre nego u protekle 4 utakmice kombinirano. I to je pohvalno. I unatoc svemu tome ja u engleskoj trenutacno ne vidim neku jaku ekipu. City to sigurno moze postati, tottenham je solidan, chelsea radi love to takodjer moze postati. Ali ni jedna od te 3 ekipe ne moze konkurirati gore navedenima. Barem ne trenutacno. Ne mogu stati u istu recenicu sa istima. |
Citiraj:
No,ne budu niti Barca i Real harali u nedogled.Već sada nisu onako dominantni kao prije dvije ,tri godine! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |