![]() |
Cijena je OK, ali je strixica u kurcu
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
kako ih nije sramota, em su im proizvodi skuplji za 20%, em losiji |
Temperature su najveći problem, po 10-15C više od ostalih R9 390 (problem kontakt, heatpipeovi), a jedan u komentarima kaže da je 10C skinio sa boljom pastom...
Asus i gigabyte su podbacili ove seije za amd. Čudno je da gigabyte nije ponudio proper tri fan windforce cooler, pogotovo na takvoj gpu |
Baš se pitam dokle ide cijena dolje...
|
Ja sam se na vrijeme rijesio safirke 290 tri x oc.Dobio 1600 kn za nju bez gare.Sad ne bi dobio ni 1200 kak je krenulo sa cijenama
|
http://www.guru3d.com/news-story/amd...-surfaces.html
" But the result is interesting none the less as the Radeon RX 480 would position itself precisely where it was expected to be, at a GeForce GTX 980 performance level closing in towards Hawaii (390) and Fiji (Fury)." Fino fino :) |
Vidim mediji još uvijek briju da je to 150w grafa, a ne može biti.
Jel ikad postojala tako na knap grafa sa power connectorima (pci-e + 6-pin = 150w)? gtx 1070 je 150w i ima 8 pin (max 225w) Potrošnja se čuva kao "iznenađenje" za recenzije |
110-120 wata?
|
Brijem. Više od 130-135w ziher nije. AdoredTV je spominjao 90-100w
Čim je grafa "na rubu" da se hrani iz pci-e dobiva 6-pin. Znači i da je 75-80w imala bi takve konketore, a da je 150w imala bi ih više |
Ako bude oko 2000 kn ide umjesto gtx 760.
|
Citiraj:
a to je već 2 tjedna staro :) A počela i rasprodaja 390/390x na Amazon.de čini se, 390 ide od 267 eur |
|
Najs
|
Citiraj:
"Yup, Sapphire was showing custom boards at Computex behind closed doors. From what people who attended said thers Nitro and Toxic versions both with 8pin power connector" |
Svejedno ne mislim da su 150w, jer će barem referentni modeli biti 6-pin, a nitko ne pravi grafe tako na knap (mora biti i headrooma). Pa neke gtx 970 su imale 8 + 6 pin ako se ne varam
|
"According to our information, some european stores already received their stock, and they are ready to sell Polaris 10-based graphics cards. In China a company called Dataland (Chinese PowerColor brand), was already selling places on reservation lists."
Zanimljivo :) Možda stvarno AMD odigra ovo majstorski i dobro protrese nevidiju ;P |
Citiraj:
bilo bi i vrijeme, nvidia je pocela prodavat svoje kartice po cijenama kao da je jedina na trzistu |
|
1 privitaka
|
Nelose cijene 4gb verzije, a vidi Andorin PDV majko mila a i Bosna ne stoji loše :D
|
Pa dobra cijena ako stvarno tako bude kod nas, cca 1700kn za 4gb, a 2100kn za 8gb.
To ce biti odlicno ako stvarno bude tako :) |
Pa trebale bi cijene biti iste kao 380/380x :)
|
Citiraj:
Super su cijene. Alaj ce bit skidanja od strane zelenih. Valjda :D |
Da bar zeleni još poskupe :D.
|
Citiraj:
|
To je blizu onome što sam govorio (199$ x 9). Ne znam dali je ikad igdje službeno navedena cijena 8gb verzije?
btw ljudi radi se o procjeni nekog tipa, a ne o leakanom info |
Citiraj:
Cijena finalna mislim da nece odstupati vise od 10-15 % od ovih procjena,tako da su poprilicno blizu. |
400 kn razlike izmedu 4 i 8 gb verzije.imho previse.300 kn max
Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
http://www.overclock.net/t/1602745/p...-signed-no-nda
"NDA gets up to 29.06, but it does not bother us - we did not sign any, not even the manufacturer who sends cards no sign did not, therefore, does not oblige us nothing. Next week will arrive two cards in CrossFire, which will test the taste immediately as they come. If everything goes according to plan, the test will be sometime between 20-24.6. Interesting news is that some Czech business cards they already have in stock next week and will just wait for the official start of sale, if somewhere you have known, you can take home a new Radeon should be as early as next weekend" |
Realno 8gb je nebitno ako se ne ide na dual gpu setup.
Toliko sam se najhapao da ne mogu još uvijek vjerovati da će postojati gpu do 2000kn novi iz dućana da tjera gotovo sve na full hd na 60 fpsa. Jedva čekam prve recenzije. |
Citiraj:
|
1060 je za sada "fall 2016." ilitiga jesen 2016. a nevidija nije rekla ništa dugačije za sada.
|
Jup
To ih moze kostat dijela trzista |
I da izađe sada ne vjerujem da bi bila ispod 2500kn što je opet puno.
|
Je.Grafa ce izgleda biti zvijer.konacno bum imao tihi komp u gejmingu s rx 480
Poslano sa mog C6603 koristeći Tapatalk |
Bitno je 8gb jer se developerima neda optimizirat igre, 4gb je IMHO nekakav min za 1080p.
A ja eto zapeo na 3.5 :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |