![]() |
Hrt prenosi Barcu, past ce snijeg
Edit: šteta za Sevillu, mogli su lako još 2 utrpat pred kraj ali eto. Barca šuplja iza a ovaj trofej je i onako nevažan (sudeći po onom što se prošle godine pisalo :D ) |
Bolesno dobra tekma i ipak zaslužena pobjeda Barce nakraju :D Otkako je Iniesta izašao Barca se raspala, jedino je Messi i dalje čuda radio. :respekt: Da nemaju Messia u momčadi bili bi sigurno 20-30% slabiji.
|
Odlicna utakmica, i evo vec prvog trofeja sezone. Vec u petak cini mi se igraju protiv Athletica za novi trofej, ali tu se navija za Athletico :)
|
Mirkopoter i ExtremePower, ako opet krene navlačenje one stvari na Barca VS Real ili Kiki vs Mesi obojica letite.
Minvajl odlična utakmica. :) |
Utakmica vrh, povratak Seville nakon -3, otpisani sin Pedro zabija deveti i pobjednicki gol u zadnjoj minuti, Sevilla se umalo opet nije vratila... PCE: Real vs Barca. E heben mu sve :D
Inace, ove superkup utakmice su mi postale najveci gust za gledati. Puno golova, akcija i atraktivnih poteza. Osim naravno u premiershipu :D |
Obožavam tak napete tekma s puno golova. Uvijek se sjetim Chelsea Vs Liverpool UCL 2008-2009 4-4
|
meni se nikko ne sviđaju barcini dresovi, draže su mi vertikalne linije :>
|
Vidite kako su navijači West Ham-a nepravedni prema Bartonu. Čovjek je dobar nogometaš ali nije "fin" i "moderan" i "in" već je pravi "čovik" i iskren i odmah ne valja. Mislim ono ne pratim baš PL ali što jest jest, tamo ima pravih dečkiju, kad se sjetim Roya Keana, Sheringhama, da ne spominjem Cantonu i sl., kad je car uletio u publiku high kickom. Pa ti kokadači s tribine kao dosadna žena :D A ne ovi "joj pogledao me krivo, idem sucu plakati i tražit karton". Rasplače se pred publikom jer su mu rekli da je papak, pa na konferenciji se ispričava na suzama. C'mon -.-
Prije su se nogometaši i tukli i pili i pušili, j... prostituke i sl.. pa baš nemam dojam da je nogomet propao i da nije bilo dobrih poteza i igrača. |
Citiraj:
|
http://www.footyheadlines.com/2015/0...-1992-kit.html
iduce sezone vracaju na staro, btw što se reklama tiče, ove godine najogavniji mi je Chelsea i yokohama, izgleda tak nekak jeftino i jadno da neznam kak su to uspjeli odobrit, al pare čine čuda :) |
Meni je bio ljep dres sa Samsungovim natpisom, podsjeco me na Dinamov dres i Siemens :D
Yokohama placa 3x vise neg sto je Samsung prije placao tako da nije cudno sto su odobrili |
Daaa yokohama ne sjeda nikako ali ok lova je lova. :)
|
Danas u 20:45h Aston Villa-United....
Neznam zašto je u petak utakmica, ali pretpostavljam zbog kvalifikacija za Ligu prvaka. Ajmo United do prve pozicije! :) |
United mora ove sezone bolje odigrati, a i trebao bi s obzirom koliko su love utukli u ekipu.
Murinjo....e stvarno ti ovo nije trebalo. :) http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...-Carneiro.html IMHO sada bi ga Roman trebao pošteno oderati i vratiti tetu na klupu gdje i pripada. |
Citiraj:
|
Douglas Costa :care: :care: :care: :care:
Kakva igračina |
lol 3-0 Bilbao vodi.. Brkoooooooooooo
|
United na vrhu Premiershipa.... :goood: Zabio Januzaj.
Kako igra Bilbao, trenutno 3-0 vodi Barcelonu. Strašna utakmica! Ispravak 4-0! Potop..... |
Kakva obrana hjaooo :D
Svicarski sir im nije ni do koljena :D |
Barca ide po petardu.
|
Ma tako su i prosle godine startali u sezonu (ne doslovno), pa su na kraju sezone bili odlicni ,a Real obrnuto
Sad ce bit da super cup nije bitan :D |
Baskijaaaaaa :care::care:
|
Ups,there it is!:roller:
|
Vidi se da im fali Halilović. :D
|
Citiraj:
Zena ne razumije nogomet, ali on ga tako dobro razumije da nemre stoke dobit :D |
Citiraj:
Ama ukralo! |
Citiraj:
:D Ijuft Bilbao...bravo! :) Iako je očito po barcinom sastavu da im i nije baš stalo ali 4:0 je 4:0. :) |
Igraju Messi, Suarez i Pedro, ušli Iniesta i Rakotić i nije im stalo, jedino Piquea nije bilo...
O ćemu ti pričaš?! Po sastavu im nije stalo.. :facepalm: |
O ovome:
Citiraj:
Tako da ipak nisu startali s top postavom. Ušli su ovi da probaju ugasiti požar. Još k tome prva izmjena je bila u 52. minuti. Ne umanjujem poraz barce pošto nemam nikakvih simpatija prema tom klubu. |
Stalo je njima, pogotovo Enrique-u jer se veseli nakon svakog gola kao da je finale LP-a (barem u euro super kupu) ali vidi se da je to nikakav trener koji trenira ekipu kojoj ni ne treba trener.
|
Citiraj:
A i kad cujem izjavu ovog piquea nakon superkupa,pametnom dovoljno. Nego ajmo mi na bitno.16 sati:West ham-lester foxis! Up,up and irons! |
Piqueu ono nije bila prva onakva izjava. Dapace, mentalitetom i sudeci po njegovim izjavama vise pripada Realu nego li barci :D
|
Tko se vadi? Kave veze ja imam s realom? :D
WHU - Leicester...hm da to će biti super tekma. Iako je prava stvar sutra M.City - CFC :) |
Hamm je prije Realovac nego Barcelonaš tako da njega ne diramo :D
|
Citiraj:
|
Nisam se niti osjećao napadnutim samo velim da nisu na teren izašli s top postavom. Da, nije izlika baš zlatna vrijedna ali....
No nevažno..danas ima par super tekmi, a prva je u 13:45. :) |
Citiraj:
|
Odlična utakmica Evertona, Lukaku i Kone odlični. :)
Southampton se čini dobro složen, ovaj Pelle nije za baciti. |
BvB unistava imenjake iz Mönchengladbacha. Skroz dobra igra za sada, treba vidjeti kako ce ici protiv ozbiljnijih protivnika.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |