![]() |
aha, mislio sam da je pbzova kreditna kartica visa i to je to, kaj se ne dobije premium visa kad se zatraži kreditna?
|
Citiraj:
|
Yap. Imam žiro, tekući, revolving i sad ovu premium. Sve različite, a sve vise :D.
Zadnju dobio samo zbog Amexa. |
Isprobao danas na dva mjesta Visu Premium preko Apple Pay-a, radi odlično. :)
|
OT, ali je li još kome iz sigurnosnog razloga i bez ikakvih informacija blokiralo inspire karticu tekućeg i da ima google pay?
Znam za još jednu osobu danas. |
Citiraj:
Citiraj:
Zanimljivo da mPBZ ne daje opciju "dodaj ovu karticu u Apple Wallet" nego sam je dodao ručno u Apple Walletu. |
Jel se moze pbz net banking prebaciti sa mobitel na mobitel, bez da se ide u banku? Nesto mi zvoni da se to prije moglo..?
|
Ako je želite aktivirati na drugom uređaju moguća je
ponovna aktivacija mobilne aplikacije unosom Korisničkog broja i Koda za oporavak. Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Moglo se i prije (malo kompliciranije uz pomoc reaktivacijskih kodova s web bankarstva), a danas u novom mbanking appu je jos lakse (treba ti recovery password kojeg si podesio kod set upa aplikacije i korisnicki broj kojeg vidis na withkey zaslonu). Na novom mobu ukucas korisnicki broj i recovery pass i to je to.
|
Ako ne zaboravis recovery ko ja
I slozio na novo i sad ovo citam... i pitam se Koji li je :) |
Citiraj:
Utipkam taj korisnicki broj i kaze mi da je nevazeci, pa da "osvjezim kod na internet bankarstvu ili se javim u poslovnicu za novi". "Ako ne zaboravis recovery ko ja" Ja se nadam da ga znam, tj da je ona koji mislim da je. |
Zanimljivo. Broj telefona (ako uopce ima utjecaja, ne znam) nisi mijenjao?
Da, najveci problem je taj password. Ljudi ga podese, pa upale biometric i onda pass vise ne koristis - i zaboravis :) Mene je prvi put kad sam radio promjenu moba zajebalo jer sam zaboravio korisnicki broj - jer se jebeni broj nigdje u appu ne pokazuje u prvom planu. Moras kopati da ga nadjes. Anyway, nasao ga u "biljeznici za sve" kad sam jednom nesto podesavao i zapisao ga. |
Ja sam nedavno radia to i ne triba ti nikakab pw triba ti korisnicki broj koji vidis u postojecem mobu i with save koji ces iskoristit i transfer odradit
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk |
Srale: mozda sam skuzio gdje grijesis. Kod pokretanja appa klikni tekst "jeste li vec korisnik", a ne "registriraj racun"
Poglavlje 6.1 opisuje reaktivaciju aplikacije. Treba vam stari broj telefona radi sms-a: https://www.pbz.hr/document/document...bankarstvo.pdf |
Citiraj:
Da, treba ic na oporavi racun a ne na registriraj se. |
Citiraj:
Kako retardirano rijeseno, uopce se ne kuzi da su to dva "gumba". Stisnuo na slova i naravno uspio, dobio kod preko sms-a i sve radi, hvala svima:beer::beer: |
Zahvali se napusenim app dizajnerima :D Nije mi vrag dao mira, proguglao upute i vidio kako izgleda pocetni ekran pa mi je odmah sinulo da sam imao isti "problem"
|
Citiraj:
|
Da nije tuzno, bilo bi smijesno :D
|
|
Meni radi.
|
I meni radi.
Microsoft Edge, Windows 10 |
Probao u Safariju i radi :stoopid: U Chromeu jok. Hvala :)
|
Jesu ovo ukinuli "skeniraj idući nalog" ili kako je pisalo?
Idem uplatit dvaes uplatnica i kad prođe prva imao sam opciju skeniraj iduci nalog a sad je nema i treba ponovno na placanje pa na skeniranje naloga.... Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk |
Meni (ios) nakon sta skeniran i platin prvu, nakon sta stisnen ok na onu potvrdu vrati odma na scan/kameru da ide iduca.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jel vam radi aplikacija na mobitelu za internet bankarstvo?
|
Citiraj:
Nakon nadogradnje jutros da. :D Jučer cijeli dan nije radila. |
Citiraj:
|
Da li su stavili obavijest u aplikaciju o tome, kad već nisu sposobni na login ekran?
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Genijalci kao i uvijek. Već neko vrijeme razmišljam o promijeni banke zbog katastrofalne aplikacije. Baš su iritantni.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Appgallery malo kasni, doci ce valjda ažuriranje tokom dana.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e01f4ea5fe.jpg
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Ja maloprije updejto na ajfonu. Al je debilno, ne nudi upgrade kad radiš search, već tek kada otvoriš app u app galeriju. A bome ne nudi ni direkt u aplikaciji.
|
Ja sam maloprije ažurirao na google play.
Jučer su rekli prvo do 16:00 neće radit, a onda da neće do 20:00 radit, te na kraju nije ni oko 21:00 bilo opcije za update-a. Kasnije nisam pratio i evo jutros ima update insad radi. Kako je moguće da se njima to dogodi da zgase postojeću app a nemaju u pripremi već spremnu novu verziju ? Strašno. |
da. tek ako ideš se ulogirat kako bi nešto platio dobiješ obavijest da je stara verzija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne branim pbz i ja sam bio jučer u sličnom govancu. |
Ja više nemam mogućnost aplikaciju staviti na hrvatski. Gore desno ima HR EN valjda switch button, ali što god izaberem, uvijek je engleski. Prije updatea mi je aplikacija bila na hrvatski.
|
Meni je na hrv
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:53. |