![]() |
Djiberi. Odjednom mi je sladje skinuti torent u fhd i pogledati ga u normalnoj kvaliteti nego upaliti netflix jednim potezom iz kauca. Maloprije zavrsio film, mracne scene ajme meni, fhd ali bitrate 0,5Mbps. Izgledalo je kao jutub u punih 480p. S druge strane, shitshows tipa too hot to handle i sl. vrti u lijepom bitrateu. Onda upalim neki dokumentarac, film, ode bitrate u klinac. Da bar ima pravila jer ovako samo nerviraju.
|
Ja to nisam primjetio na ničemu, jedino crtice sam sinja da smanji bitrate ispod 1 mbps, a vjerojatno crtici i jesu manji bitrate(south park)...
|
Zavisilo je od filma do filma. Na nekima sam primjetio, poludio i posudio od Yifya ili Rarbga...
|
Evo jutrosnji primjer je taj film Platform, ne ide preko 0,5Mbps pa probajte ako vam nisu ukinuli ogranicenje. Skipajte na neke mracnije scene :)
|
Citiraj:
|
Po meni vrlo korisna stavka, posebno kada treba podsjetiti "frendiće" da plate mjesecima kasnije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ima ko netflix na stranoj regiji?
Vec sam par puta naletio u raznim dokumentarcima da se spominje neka cinjenica o hrvatskoj ovako relativno na random ubacena, pa me zanima jel se to nfx igra malo sa lokacijom pa ubaci zanimljiv fact s obzirom na područje gledanja ili su stvarno stavili činjenicu globalno. Dakle History 101, S01E01 10:37 kažu: |
Gledaš sa hrvatskim titlovima ili engleskim? Ako su hr titlovi, moguće da su se prevoditelji malo "zaigrali".
|
Engleski su titlovi, ali i vizualna animacija prikazuje Hrvatsku. Iako ovdje na History 101 je i manje random, bilo je jos u dva dokumentarca samo tko ce se sad sjetit koja dva...
|
Ma da su radili poseban sadržaj za Hrvatsku, onda bi vjerojatno preveli onscreen grafike. Koja svrha je izmijeniti samo jednu informaciju (u naraciji i infografici)?
|
Njemački Netflix, uz originalni audio i titlove na britanski engleski, izgleda ubačeno kao fun fact zbog kontrasta u odnosu na USA:
https://abload.de/thumb/img_20200526_135701_147jff.jpg Uglavnom kad vam se čini da nešto čujete češće obično se radi o Baader-Meinhof fenomenu: https://science.howstuffworks.com/li...phenomenon.htm |
Dada moguce da se spominje, ali zanimljivo mi bilo, nismo bas cesto meta dokumentaraca ili spominjanja uopce :)
Ma nebi me čudilo da uvale tako nešto region aware u skoroj budućnosti, nije bas neki problem ubacit razlicit sadržaj ovisno o odabiru (bendersnatch) |
Pozz ekipa
Jel koristite vpn za netflix? Ak da,koji? Prebacio bi se na US,al citam da neki ne rade |
nord radi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
već sam pisao da im android aplikacija ne radi nigdje, imao sam isti problem sa mi box s pa su mi rekli tako. Navodno od pocetka 2019 ne radi aplikacija na androidu kako treba... |
cyberghost radi sve ok
|
Jel to još cap na bitrate aktualan?
|
Koliko sam vidio, još uvijek je nizak bitrate.
|
Je,đibere se na najjače.
|
Citiraj:
|
Dotle space force u 7.65
|
Citiraj:
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
Bitrate prati ocjenu na imdb-u :D
|
Mislim da je to jedina humoristična serija gdje se nisam nasmijao niti jednom u sezoni...tj možda sam 8 epizoda pogledao...(nisam imao šta gledati to popodne)
Glumačka ekipa za 5, ali... |
Ja ne kuzim ovaj netflix vise.Prije sam djelio sa 4 ljudi account i imao uhd hdr bez pol frke.Sad sam uzeo probno mjesec dana solo premium i nemogu dobit ni hd 720 a o uhd hdr da ne pricam.480 max dobim na npr altered carbonu s2.Spojeno lan kablom 100mbit brzina jer telka ne podrzava vise.Inace isto je i na wifi i na zici.Brzina neta je 500/120 optika
Edit:Izgleda da je do mog sony tva jer na svim drugim uredajima radi najnormalnije. Poslano sa mog Galaxy S10 |
Pokušavam updejtat payment plan jer mi je istekao free trial . želim platiti prvu ratu i nastaviti account . ali neda mi , kad upišem novu karticu kaže mi "Sorry, something went wrong. Please try again later." . kad sam radio account koristio sam Visa debit card od erste , sad sam dobio novu karticu i aktivirao sam je i koristio u trgovini već .
da li je problem što netflix još ne može potvrditi/pristupiti kartici jer je tek nova i aktivna tek par minuta ili ? |
Možda imaš neku verifikaciju, ala token i slično?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ako ima tko slobodno mjesto nek javi na pm.
zasada dogovoreno s kolegom vandalom |
Kod nas se oslobodilo jedno mjesto ako ima zainteresiranih,
Plaća se svakod 10og u mj. na paypal account. [edit] RIJEŠENO |
Pozz ekipi
Znači uključio sam onih 30 dana free Netflixa i sada kada je to isteklo sami su se naplatili 10E a ne kužim kako to niti stornirati niti zaustaviti da se više ne naplaćuju. Kako to riješiti??? A još, bar mi se čini da je pisalo da se naće naplačivati ako ja ne produžim pretplatu. |
Nije to sigurno pisalo. Automatski ide naplata ako sam ne otkažeš, a to si mogao otkazati čim si se registrirao, a opet bi imao 30 dana free.
Odi pod account i tam mora bit membership ili nekaj slično i makni da ti se obnavlja Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Kada si aktivirao trial, morao si aktivirati plaćanje ili karticom ili paypalom.
Odi u postavke računa i tamo isključi pretplatu. Pristup će ti se ugasiti zadnjim danom perioda za koji si platio. Ili ukoliko si platio paypalom, možeš i tamo ugasiti automatsko plaćanje. EDIT: pisali u isto vrijeme |
Evo riješio sve preko Help deska, otkazali pretplatu i refundirali pare. Sve napravila ljupka dama koja se javila.
|
sestra ima netflix koji plača preko mobitel pretplate kao dodatnu uslugu u tarifi, pa me zanima ako me samo doda (tamo gdje je njen profil kao novog korisnika) jel to je dovoljno da i ja mogu gledati?
koliko sam tražio na netu to je kao dovoljno ALI ona to plača u švicarskoj a ja sam u hr, znači neke prepreke tipa dozvoljeno je share samo u istoj državi ili tome slično (da ona nedobije neke kazne ili šta ja znam pa da ja još budem kriv) plan koji ima aktivan, teretski može imat jel 4 osobe za share? ![]() |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |