![]() |
išo zvat sada, međutim zauzeto. prijete ljudi xP
|
Vidim nisam jedini koji je poslao prije 5+ dana sve račune i gluposti, a da se i dalje nije ništa pomaklo -.-
|
Jedan kolega je napisao da je njemu krenulo dalje nakon 3 dana! On ih valjda dobio i dobro prijetio :D :lol2:
|
Haha, ja sam u petak ostavio u branimirovoj papire, u srijedu su pokrenuli, u četvrtak došlo. Bez ikakvog zvanja i prijetnji :D
|
Kad te krene onda nema kraja zyebanciji. :D
Doslo u Novigrad umjesto u Umag, 12km od mene i umjesto da me nazovu, skocio bi ja po paket, oni ga vracaju nazad u Rijeku...:( http://www.pohrani.com/f/V/tw/2xtclva2/screenshot6.jpg |
Citiraj:
|
Ne, poslano je nazad u Umag, ali tek u ponedeljak stize...Samo me interesira kako je to za Novigrad islo, nikakve veze nema...
|
11.09.2013. naručio sam Cubot One sa Banggood-a. Još mi nije proradio tracking number :) Valjda će doći kroz kakvih 10-tak dana.
|
Citiraj:
|
Da da, naravno, ujutro dobio taj poziv/pismo, oko podneva mi bilo usput ostavit ;) 10 dana od kad se pojavio invoice missing? meni je pismo stiglu drugi dan od promjene statusa.
|
Možda se pismo zagubilo od carine do tebe, kontaktiraj carinu telefonom i objasni...
|
Citiraj:
|
oblik tracking broja
dal je ok ovaj oblik broja?
RFxxxxxxxxxSG Jer sam nedavno naručivao neki mobitel, pa je bio RCxxxxxxxxxHK A ista su mjesta polazišta i odredišta? Znače ta prva i zadnja dva slova kaj? vele da mogu pratiti preko http://www.singpost.com/ naručio sam neki zamjenski dio, a već je tjedan dana prošlo i tek su kao danas poslali, bojim se da ne muljaju... |
Sg je singapur hk je hong kong, i jedan i drugi broj bi trebao moc pratit ili na ips posta hr ili na 17.track
|
Evo upravo mi na ruke stigao Haier W910 sa banga, bez dodatnih troskova makar je bio na carini. :D
Edit: Ipak ne, evo postara nazad, ode jos 203kn. :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Haha :) ista situacija i meni, otiso postar, ja sretan, eto njega nazad za pet minuta :)
|
Jel može neka dobra duša koja je bila prisiljena zvati Carinu dati broj telefona na koji je zvao. Ja sam sad zvao nekoliko brojeva, par puta su me preusmjeravali i naravno svi su apsolutni imbecili. Pa bi rado nazvao nekog tko radi nešto na toj Carini. Hvala :chears:
Edit- nakon muktrpnog traženja normalna osoba pronađena u vidu djelatnika pošte. Broj telefona 01/4981-625. Čovjek je rješio za 2 minute sve, dao mi broj carinske prijave kako bih mogao poslati dokumentaciju i ispričao se. Pohvala pošti, a na carinu nemam komentara. |
Znam da su takva pitanja vec dosadna, al opet moram pitat, jel ima neki zakon o tome koliko bi "kao trebali" cekati da se promijeni status invoice missing nakon sto su nam poslali mail o potvrdi da sam im poslao racun? znam da je pisano 7-8 radnih dana, al opet sam da provjerim
|
Citiraj:
|
Evo nakon 12 dana sto je mobitel stajao na carini, 10 od poslanog racuna, napokon je krenio jucer -.-
|
samo da se pohvalim
ja 1 : 1 slavko utakmica ulazi u napetu zavrsnicu, mozda uspijem jos napraviti preokret :)) |
Ja imam 2:0 ukupno, iz dvije tekme. Bumo vidli iduće sezone kak bude :D
|
Ja ću odigrati još jedan napad ove godine. Uzimam još jednog Haiera, pa ćemo vidjeti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neću bome Cubotara kupovat :D |
Na geeku ih jos imate.
|
Citiraj:
|
Pozdrav,
opet ja sa s*ebanim cubotom gt99. Uspia sam instalirat cwm recovery i sad bi tia instalirat rom sa sd kartice. Zna li tko di se moze skinut defaultni cubotov rom s kojim je mob dosao? Pokusavam sa nekim romovima ali funkcija "install zip from sdcard" jednostavno ne nalazi nikakav zip na kartici :stoopid: btw. necro fala :chears: |
Citiraj:
|
takva opcija ne postoji, samo
"choose zip from sdcard" i "choose zip from internal sdcard". Kad odem na ovo prvo dole mi baci E:can't mount /sdcard/, a kad odem na drugo ude u memoriju mobitela gdje ga takoder nema. btw. u krivu sam temu stavia, molim admina da prebaci :chears: edit: i kad nema kartice baca ovo can't mount sdcard. Kartica uredno radi u drugom mobitelu, nije mi jasno |
rom_neki.zip mora biti u korijenskoj mapi sd kartice. Znači ne u nekom folderu tj. mapi već na samom /. Btw napravi backup stock roma prije postavljanja novog.
|
Hocu, ali nece mi puno pomoc stock rom u ovakvom stanju di ostanem u zdravom uredaju krace od par minuta :D
|
Ovo je stock rom,
http://pan.baidu.com/share/link?shar...&uk=3090637544 S puno ispravljenih bugova, ali treba dosta toga mijenjati što bi ti Necronomicon trebao objasniti jer ja ne znam http://forum.pcekspert.com/showthrea...46#post2464846 |
Evo nakon 12 dana na carini i moj haier paket se konacno pomaknuo...nadam se da ce sad do petka stici.:-)
|
Citiraj:
|
Evo danas zapeo i moj kinez na carini, poslat racun original sa paypala ili skinut kojih 10-15$, s obzirom da je tak i tak prije mjesec dana toliko kostao.
|
Radi 2-3$ dolara uštede riskirati višestruko veću kaznu? Mislim da je odgovor jasan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00. |