![]() |
Ma ne, odigrao ih ja sve :D Time sam samo htio reć da čak i igru kao što je CoD radije odigram otpočetka, nego samo da uskočim u svijet neke igre ;)
Prva 2 nastavka su jako jeftina. Ne znam gdje si gledao, ali te dvije igre su svako malo i na popustima uz njihovu već jedtinu cijenu. |
Gledao sam na G2A. To je jedina stranica na kojoj sam dosad kupovao keyeve izvan Steama, Origina i uPlaya i imam dobra iskustva s kupovanjem kod njih. Kad se uzme dva shielda i onda njihova naplata za transakciju, to ispadne otprilike koliko i 3 kutije cigareta i 3-4 kave. Ne mogu namiriti sve svoje ovisnosti odjednom :D
|
Šteta da ne odigraš prva dva dijela. Pogotovo prvi koji ima fenomenalnu priču i lagano te uvodi u svijet Witchera.
|
Witcher Story Recap: Watch Before You Play The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher in 5 Minutes Sad sam se sjetio bacit oko na ovo :D Za ljude u nedostatku vremena igranja prva dva dijela, nek bace oko :) |
Jel probao tko sa ovim zadnjim 353.06 driverima? Možda se ušićari koji fps...jer nam svima radi na granici između glatkog i trzavog čini se :D
|
Citiraj:
Uzmi prvo prvi dio, to je svako malo na popustu za 2€ :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima netko da je prešao igru?
|
Decki ajte molim vas jebemu misa pisite SPOILER kada govorite o necemu vezanom za pricu u igri
|
I to opet isti kolega. Ja ne kužim tebe Ag008
|
Da, i mene je ujutro zahebao.
Isto i sa GTA V :D Bas gusta lik valjda... But ce da je svojevremeno svim babama spoilao Esmeraldu i Otimacicu :) NHF, salim se naravno, ali treba malo imati na umu i nas koji nemamo vremena u par dana prijeci igru :) |
Ima kakvih vijesti kad će patch 1.05? Trebao je u ponedjeljak izaći, ulovio me xp glitch...
|
Nisam vam spojlao ništa, puno toga ima što bi se dalo :D
Uglavnom, gotovo sve sam prešao, ostalo mi svega par side misija. Šteta, malo sam razočaran kada je sve završilo, kraj je zanimljiv. http://i.imgur.com/wpxeuai.jpg |
Koliko ti je sati trebalo da prijeđeš igru?
|
Svaki dan po 4-5h, oko 30h je možda trebalo ukupno da se pređe skoro sve.
I da sam sebi odgovorim ako čitate spojlere gore, nema baš puno nakon misije na otoku. |
30h :D Pa što si ti letio kroz igru.. Šteta..
|
Citiraj:
Ja imam 50 sati i tek sam sad zavrsio main quest u Novigradu a ostalo mi je jos masu toga sa strane u Velenu...nikako doplivat na taj Skellige :D. Jedino ako si skipao razgovore i radio samo main quest, sto je zbilja steta jer su side questovi odlični a neki su čak povezani sa main plot-om. |
Citiraj:
|
Je li netko citao recenziju na hcl? Po meni je dobro ocjenjeno i objasnjeno, a cini se da je vecina toliko ocarana igrom pa se ne slazu sa tako "niskom" ocjenom i gameplayom kao minus. Gameplay u igri je po meni prosjecan, nije uspjelo nadmasiti dvicu.
|
Baš sam čitao tu buru komentara. Ali šta je je, stvarno svakakve igre dobiju veću ocjenu od te.
|
To je istina, cesto su nepravedni ali ovu su realno ocjenili.
|
Napravio video sa nekim lijepim lokacijama u igri, enjoy :chears:
|
Hoću gledat, a ne želim si spoilat nešto :D
|
Citiraj:
|
Fora je kako covjek stoji na tvrdjavi, jedna noga na zidu, druga u zraku. ili kad je u onoj nekoj palaci pa su mu stopala zabetonirana :D
|
Citiraj:
The Witcher 3 – Sells 1.3 Million Copies on PC, Out of 4 Million Total |
Toliko o tome da piratija uništava prodaju na PC-u.
|
Trenutno najbolji grafički mod (najbliži traileru iz 2103.) |
Meni su te boje osobno preodvratne za svakodnevno igranje,lijepo je to vidjeti,ali kad u borbi usred guste sume ili nekih losijih vremenskih uvjeta dozivim zivcani slom dok uocim neprijatelje,puno bolji kconfig 1.3
|
Koje modove preporucujete za ovu igru pa da konacno krenem to igrat.nabavio sam r9 290 trix pa da to pokrenem kak spada.
|
Citiraj:
Mozes staviti eventualno sweetfx + reshade neki config ( ja koristim kconfig ) i extreme weather conditions mods za jos vecu imerziju. |
Ma samo ugasi Hairworks i deri...
|
http://wccftech.com/the-witcher-3-ps...ale-graphical/
Nešto za ekipu sa lošim grafama ako im je baš volja igrati. |
Eto ja napokon završio, malo je potrajalo hehe.....al fkt je velika igra a i radio sam sve sidequestove. Završio kao lvl 35, a vidim da imam nacrte za neke mačeve lvl 47 i oklope i slično....wtf? Ostali mi još neki upitnici za riješit po mapama al nema šanse da dođem do lvl 40+. Valjda će se moć sa novim ekspanzijama.
|
Džisus men, dobar si :)
Ja sam valjda tek na lvl 18 i brijem da sam neki PG, hahahah. Tek sam sad došao do ove Skelige, a ostalo mi je još hrpu side questova u Velenu, Novigradu... Neki su zaista fanscinantni, otpetlja se priča da se cijela jedna sapunica može napravit od jednog side-questa. I još nastanu 3 nova questa od toga :) Btw, ja sam skroz zanemario ovu Alkemiju, ne hebe me to 2%. Tu i tamo sam sredio neku bombu ali ništa posebno. Sve buildam crvene i plave slotove, fajt i magiju... Btw, moj Gerald fuka svako malo, nisam znao da ima toliko opremanja u igri :D |
Alkemiju ne hebem ni ja, igra mi je bila dosta lagana pa nisam morao koristit ni napitke baš niti bombe niti potione niti ulja etc....samo hranu uglavnom I u borbi obavezno spamat quen sign. Ali igrao sam na srednjoj težini, na hard+ sigurno nema preživljavanja bez svih tih pomagala.
Btw, di vidim kolko sam sati utukao u igru? Nigdje nać u menijima... |
Ja sam stao na lvl 37, gwent misije nisam završio.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja također gwent nisam niti prismrdio, nemam strpljenja za to. Zelio se sorat hehe....isto tako sam zaobišao I one utrke I šakatanje. Možda se vratim na to jer su mi samo 2 sidequesta ostala, cca lvl 35. Danas sam se bavio craftanjem, napravio cijeli mastercrafted wolven gear....mrak je :D |
110 sati,a tek obisao Skellige...
fenomenalna igra,dobio par questova dodantih u Novigrad/No Man's Land pa ajmo to rijesiti :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:14. |