![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da ajde, bit će to dobro :D |
Citiraj:
Pa to je neoptimizirano smeće bilo, jedva sam vukao 60 FPS-a s RT 5700 XT kada je igra izašla. U FHD-u. Ovdje pričamo o 60 FPS-a u 4k. :) I control je linearna igra, bez open worlda, stara gotovo 2 godine, bez puno boja, tekstura, više sivilo i mrčačno. ;) Ali eto, ako 3080 može tu igru gurati u 4k u 60 FPS-a na ultra s RTX on, onda imamo najoptimiziraniju igru. :D |
Citiraj:
Meni ovo izgleda predobro... jedva cekam |
peti sys req po redu, možda je već i bio al neka ga još jednom, sad je za 4K dovoljna 3070 grafa
|
|
Ekipa u Santa domenici vas uz kod "IGRE30" Cyberpunk izađe 350 kn, kod mene pao preorder :D
|
Citiraj:
|
:chears:
U ovo doba za tjedan dana peglamo, barem se nadam da će stići na dan releasea, taman se poklopilo da idući tjedan ne radim :Machineg: |
meh, nebum se nadao da će dostava ispoštovat, ako u petak stigne bit ću sretan
|
|
Citiraj:
Jedino ne mogu nigdje naći da li je to za steam ili neki drugi klijent? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hvala, uzeo u Sancta Domenici... :)
|
znaci po sys req, za 1080p AAA naslov ce se vrtit uredno na rx570 za 600kn.. vrh!
|
Pa od AAA naslova se mislim jedino RDR2 ne vrti prolazno na 1080p sa RX 570 4gb
|
Ja sam sa RX 570 4gb vrtio RDR2 na Medium-High nekih 50-ak fps-a...
|
Citiraj:
|
Ko god da je javio bon za popust u SD Bog ga blagoslovio :fala:
|
Citiraj:
meni dosta, vako i nako ne primjecujem razliku između 30 60 90 i 120 hz. Ako mognem cyberpunk vrtit isto tako meni hit :p 1650 super ce se jos nacekat :D |
Naručeno iz SD. Baš me zanima kako će ispasti.:)
|
ja uzeo preko kinguina i sad vele da bude gog key tek 10 a vidim da ostali preko goga vec skidaju preload :(
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Vidim da je preostalo još dva dana i 6 sati. Stvarno su ti poljaci prodane duše, radit u europi igru, a namještat vrijeme izlaska za amere... Bruka i sramota...
|
Hvala na podjseti, upravo prek steam-a preload :D
|
Citiraj:
Igra izlazi 10. točno u pola noći... Ako igra izlazi 10. onda je logično da izlazi kada sat okrene 10. u ponoć. |
Sa GOG-a se može već skinuti jer je to njihova platforma.
Sa Steama će se moći dan prije izlaska. |
|
gamespot dao 7/10, kao jako bugovita.
|
|
A u qrac, odakle ovo najbolje kupit? Ne nužno najbrže, nego najbolje.
Ide mi na živce kad igra izađe na 20 platformi pa ne znam koju odabrat. |
GoG, ako nećeš DRM.
Inače Steam. |
Citiraj:
Ugl, nije posebno bitno, ali ameri imaju lijepo više vremena za igrat prvi dan |
Citiraj:
|
Citiraj:
I tako znači, rivjui i nisu baš bajni. Po meni je normalno očekivati tonu bugova u ovako velikoj i (valjda) kompleksnoj igri, nadam se samo da će se tofino pokrpat za mj-dva. Kakav je w3 po tom pitanju? |
70 GB igra. Treba pričekati par dana od launcha da oba patcha budu ubačena u glavni download.
|
Jest da ne volim TH, ali ako su ovo stvarno performanse...ajoj.
3060Ti, 70ak fps-a na max detaljima u 1080p. Performanse. |
taman ultra detalji za moju 3060 ti :D kaj se 1080p/120 hz tiče to ostaje kod mene do penzije, isprobavao 4K i sa tri metra ne vidim na 50" baš nikakvu razliku, osim u padu performansi(pričam za sve ostale igre). 0vih 70 fpsa mi je skroz ok za ultru, i to koliko vidim bez DLSS-a,. sa DLSS-om očekujem oko stotke na ful HD.
edit; ultra RT+DLSS nekih 60 fpsa, i to mi je OK, spustim sa ulta na high RT+DLSS i bude valjda oko 70. u naše preduzeće cate cveće :D |
Kaže tip u IGN recenziji - "Na neki način sam ljubomoran na one koji će cyberpunk prvi put igrati za 6 mjeseci kad će sve biti popeglano" :D
Klasik za ovakve igre, amaterski je to počimat po izlasku |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00. |