![]() |
Citiraj:
|
http://warthunder.com/en/news/2779-e...tor-special-en
Konačno! Jučer je (za sad experimentalno, traje do pon) počeo Absolute simulator mode na SB serverima. Moram reći da je to moje do sada najbolje iskustvo sa GF. Dakle, nema HUDa, ikona (ni prijateljskih)..ničega...vrhunski.....oduševljen sam i nadam se da će taj mod zaživjeti za stalno... |
Citiraj:
Upravo odigrao jednu rundu i mogu reći da je odlično. Pozitivni su komentari i na službenom forumu, vjerojatno će to biti i za stalno. |
Citiraj:
Uglavnom, koliko je M26 odličan tenk, M46 je još bolji. Brži, startniji i ima bolju APCR granatu. Preporuka za otključati. |
Citiraj:
Nego sad na liniji od švaba imam Panthera G, Jagdpanthera i Tigera 2 H svi sa expert posadama a planiram još ubost Jagdtigera iako mi se ne fajta u BR 8 sa švabama.... Od amera imam M26 i M41 ali će posada od M26 na M46 i onda još mislim uzeti novu posadu za T32.....M103 je dobio heat granate pa se nadam istom i za T32...btw imam sabotice na M41 i nisam nešto oduševljen, dobar pen ali ne rade puno jednom kad probiju oklop...tako da se ne vidim u M47 (btw ima isti oklop kao M26/46) koji se fajta sa tier 8 tenkovima... Ehh..i nadam se da će absolute simulator mod zaživjet...ja sam uživao |
Citiraj:
Što se tiče T32 i ono što sam vidio u brbi protiv njega mislim da bi se mogao razočarati. Granata je obična APCR bez HE punjenja a punjenje je predugačko plus još je i spor. Ja sam ga researchao ali ne mislim ga koristiti. Moja linija će biti M47+M46+M26 što se tiče amerikanaca, a kasnije ću razmisliti za M103. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, konačno sam iskrcao 690000 srebrnjaka za T32 i sad čekam da mi se otkjuča M46..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Međutim, navedeno je potpuno beskorisno i bezvrijedno protiv suparničkih tenkova, niti radi neku veliku štetu a pogotovo ne može nikoga uništiti s jednim pogotkom. Jedino što vrijedi je M82 streljivo ali to imaju i M26 i M46. Dok ne poprave HEAT, ako ikad, teško se boriti protiv Rusa. |
Pisao sam o M47 a zapravo sam mislio na M46 :D kojeg sad researcham. M47 neću ni igrat, pa to je isti tenk. I M46 nije puno bolji od M26...malo bolji engine i koja granatica više ali ionak je M82 najbolja u igri. Ni heat ni sabotice nisu nešto. Odustao sam od T32 pa to je govno samo takvo. em je BR7 tenk pa se fajtam s IS4 i T54 em nema M82 granatu pa taj njegov 90mm top nije nešto...oklop napred na kupoli super ali ostalo nije nešto....a dosta je tromiji od M26/M46...vratio sam tu posadu na Bulldoga, bar mi je veća zabava. Od švaba i dalje imam Tigera 2 H, Jagdpanthera i Panthera G a mislim još kupiti Panthera 2 i Jagdtigera. Ruse iz principa ne igram.
Najavili su driver view i dalekozore. Samo ako ne misle ostaviti SB bez radara na mapi ne vidim smisao.... |
Ovo je postalo debilno, zaigrao malo avione nakon svih ovih update-a. Više nemam premium acc, solidna borba sa 5-6 killova, i doduše 4 aviona mi je nastradalo, i ostalo mi je cca 4k silver lionsa zarade. Baš su shebali oni to fino, pa ne znam kad ću uštedit ovih 900k za venoma :/
Očito nikad :) |
Da oživimo temu, uskoro nas čeka veliki update 1.47.
Popis važnijih promjena: Client 12.02.2015 (1.47) (Updated) |
Jel su tenkovi u zatvorenij beta fazi ili moze igrati tko zeli?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači da je već sad promijenjen im BR i prije update-a? |
Citiraj:
Nego, ste vidjeli ovo :-))) |
Neki dan nam došao veliki 1.47 update s dosta noviteta, featuresa, tenkova...
i konačno simulator mode postaje absolute simulator mode i konačno se odmičemo od WOT-a značajnije jer nema više huda i radara itd...jeee |
update 1.49 na vidiku....3 nove mape i dosta fixeva...bit će dobar patch...
LINK u međuvremenu sam naišao na susjeda :D http://oi57.tinypic.com/35hpb15.jpg |
Citiraj:
Osobno sam bio uzeo pauzu od igranja ali sam započeo ponovo s ovim updateom, primijetio sam da su smanjili ubojitost američke M82 granate koju koriste M26, M46 i M47. |
Citiraj:
Nove mape su fora posebno ona šuma....i dosta velike kad se igra RB ili SB...RB i SB bez ikona na mapi je potez stoljeća...Srezali su impact nekih uber granata..BTW, izgrindao sam Jagdtigera i T54..sad ide Panther 2, pa Is3 i IS4m i onda M47 koji je već na pola..Mausa baš i nemam želju... |
Citiraj:
Iz nekog čudnog razloga nemam užitak igrati s ruskim tenkovima, valjda zato jer su prejaki, te nisam siguran da ću sve istražiti što se tiče ruske strane, možda jedino kad dođe T62 sa Leopard 1 i M48. Sad sam na godišnjem pa pomalo igram ali ne količinski kao prije, sad samo uživam u igri. |
Citiraj:
|
Dolaze određene promjene u mathmakingu (DevBlog] Expanded Matchmaking Mechanics - Quantitative Restriction System)
http://forum.warthunder.com/index.ph...3#entry4740043 također dolaze i određene promjene kod BR-a (Battle Rating Changes, 10.06.2015) https://forum.warthunder.com/index.p...nges-10062015/ |
Citiraj:
|
Na forumu se neformalno govori o velikim promjenama BR sto se tice tenkova.
|
A nitko avione ne igra? :/
Ako ima netko još, nek se javi da squadiramo tu i tamo... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Battle Rating & Economy Changes, 15.06.2015 |
Citiraj:
EDIT: IS3 vidim na 8.0 ali Jagdtiger mi je i dalje 8.0 dok je T44 trebao biti 6.3 ali je idalje 6.7....... |
Citiraj:
|
ako ima ko pozivnicu za igru molio bi da mi ju pošalje na p.m. , da probam i ovo čudo nakon WOT-a
hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |