![]() |
Rijeka je pobijedila sa 2:0 ,Na poluvremenu je bilo 0:0,a u 82.minuti je Knežević dao glavom,a u 93.min.par sekundi prije kraja nakon asistencije Zekića LInić zabija:clap: :clap: :clap:
Ja naravno pošto imam zabranu nisam bio:mad: |
Citiraj:
ajmo PURGERI!!!:beer: |
Citiraj:
|
Žilić – Ivančić, Lerant, Knežević – Šarić, Tadić, Linić, Rendulić – Vugrinec – Ah. Sharbini, Krpan
Ovo je bila očekivana postava,ali znam da je Zekić igro jer je asistiro za drugi gol |
Šesnaestina finala Hrvatskog kupa:
ZET - Pula Staro Češko 1:0 Samobor - Cibalia 1:4 Jedinstvo Omladinac Kapra - Rijeka 0:2 Međimurje - Zadar 2:0 ZET?!!?!??!?!?!?:confused: Da su izgubili od Dugog Sela ne bih ništa rekao, ali ZET??!?! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
a kad se sjetim da su prije par sezona u finalu igrali.... : nono : |
Ako se ne varam Pula je tukla Hajduka 2:0!
A ZET (da, da, to su tramvajci) je tuko Pulu 1:0! Pa kolko bi onda ZET natuko Hajduka?! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
"U prve četiri utakmice šesnaestine finala Hrvatskog kupa, dogodilo se i jedno veliko iznenađenje. Trećeligaš ZET iz Zagreba pobijedio je prvoligaša Pulu SČ i izbacio je iz nastavka natjecanja. Ostali favoriti su prošli.."
"U srijedu (16h) su na rasporedu preostali susreti: HAŠK - Dinamo, Hrvace - Hajduk, Ogulin - Varteks, Vodice - Osijek, Moslavina - Zagreb, Slavonija - Kamen Ingrad, Vinogradar - Pomorac, Vukovar 91 - Slaven Belupo, Čakovec - Inter Zaprešić, Zagorec - Hrvatski dragovoljac, Segesta - Belišće, Naftaš Ivanić - Šibenik." Je-ba-te...pa to su ipak tramvajci:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sa zetovcima nema zajebancije:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji je sada status kluba nemam pojma. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uf, da mu je ono ušlo-bila bi to krasna gajba:p |
Citiraj:
Ja ga ne bih maknuo za sest Krpana:D Pa kako moze igra bez Krpana funkcionirati?Pa samo bolje samo sta onda nema specijalca kojeg ce lopta pogoditi u nogu i odbiti se u gol.Ma nemam ja nis protiv Krpana,u ovom trenutku samo on moze igrati ali me uzasno zivcira sta nema tehnike,inteligencije,pameti,mozga,koncentracije,trebam jos nabarjati ili!?:D |
Citiraj:
|
Bogme je i Zagreb popušio u Kutini od Moslavine 1:0:confused:
Dakle nije samo Pula izvisila od "pacera":p HAŠK - Dinamo 0:8, Hrvace - Hajduk 0:3, Ogulin - Varteks 2:3, Vodice - Osijek 0:5, Moslavina - Zagreb 1:0, Slavonija - Kamen Ingrad 1:3, Vinogradar - Pomorac 2:1, Vukovar '91 - Slaven Belupo 0:3, Čakovec - Inter 0:4, Zagorec - Hrvatski dragovoljac 0:3, Segesta - Belišće 1:0, Naftaš Ivanić - Šibenik 2:0. Vidim da je i Ajduk konačno nekog pobidia:D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim stvarno 0:8 mogli su još dva gola dat...:clap: |
Citiraj:
|
Hajduk dao 3 gola :o :D
|
Zahora je zabil euro gol, škarice sa 8-9 metara.
|
Citiraj:
bdw-ne igra Bošnjak protiv Kamena, popušio je tri žuta...ko ga mijenja??? Etto? |
Citiraj:
http://www.nogometni-magazin.com/hrv-743d.shtml Ozbiljnom igrom Dinamovi su nogometaši lako izborili nastup u osmini finala Hrvatskoga kupa svladavši četvrtoligaša HAŠK s 8:0 (3:0). Posebno je raspoložen ponovo bio napadač Goran Ljubojević, postigao je tri pogotka, a dva je puta bio i dodavač, Bošnjaku i Zahori. Ljubojeviću, eto, kudikamo više odgovaraju utakmice sredinom tjedna... "Domaćin je parirao modrima prvih dvadesetak minuta, a onda su Dinamovi nogometaši "stisnuli gas" i sa tri brzometna pogotka u razdoblju od samo šest minuta postavili stvari na svoje mjesto i odagnali svaku neizvjesnost glede konačnog pobjednika. Osim Gorana Ljubojevića, dobro su igrali i dvostruki strijelci Bošnjak i Zahora, Brazilac Etto i rastrčani Silvio Marić. Uz ozbiljnost u obrani, bilo je to posve dostatno da se četvrtoligaša "razmontira" s konačnih 8:0, što je i pravi odraz snaga. Plavi, eto, nisu dopustili nikakvo iznenađenje, nije bilo podcjenjivanja suparnika i ozbiljnim su pristupom potvrdili svoju vrijednost." |
Citiraj:
|
Ide li ko na tekmu? Grd je Kamen
|
Ja danas pošto je zabrana aktualna ostajem doma:fuming: ,ajde sva sreća je na tvu
|
Citiraj:
|
Dok sam ko klinac bio u zabranama, stari mi nikad nije branio da idem na tekme-štoviše poticao me da idem drukat za Dinamo. Sjećam se još dan danas kada sam prvi put bio na stadionu-stari me vodio na tekmu, bilo je to prije 15 godina-1990g u 4 mjesecu, taman sam navršio 6 godina, kada je dosao obilic na Maksimir. Mi smo dobili 4-0.
|
Je ma meni nije stari takav,njemu smetaju navijači...Al na prvu tekmu me om vodio 1999 protiv osijeka....:fuming:
|
Citiraj:
Pet godina, i odmah prva pljuga u životu-Filter 57:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Baka je ubila boga u meni kad sam došao mado:D Smrdio sam po pljugama a ona nije pušila pa me je odmah našnjofala.... Uffff...to je bilo negdje 72-73-će:D |
Citiraj:
Ajde ljudi pozdrav moram se malo zagrijati za tekmu! :beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Nisam proslavio ni 39-ti:) I da, još se trujem:p |
Code:
Inter - Hajduk 2:2 (2:0) (Ješe 9', Gulić 24'/Vučko 83', Kranjčar 89'-11m) |
I Rijeka-Zagreb 0:0
Emisija HNL HRT2 22.45 Čujem da je Mamić dao krasnu gajbu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:58. |