![]() |
Evo bio u VIP-u, lik je samo pogledao IMEI i ukucao kod bez puno priče. Riješeno u roku minute sve. :D
|
Citiraj:
|
Po novim pravilima, ti možeš otključavanje mobitela kupljenog na pretplatu zatražiti bilo kada. Teoretski, možeš to zatražiti u trenutku potpisa ugovora o pretplati.
Kao što vidiš iz posta kolege, dobivanje koda u poslovnici VIP-a je brzo i efikasno. Da li i HT radi tako, ne znam jer nisam probao. Pogledaj temu o otključavanju mobitela ili HT-u. Uostalom, ništa te ne košta šetnja do poslovnice. |
Meni je HT oba puta slao kod SMS porukom na kontakt broj koji sam im ostavio i za to im je trebalo cca tjedan dana.
|
ajd pomagajte... jel znate ovako iz glave šta ima od mobitela vip u ponudi, a da je dual-sim?
naravno to nigdje ne piše na njihovoj stranici par sam guglo komad po komad i za sada mi se čini jedino da zte blade l3 je dual. mora biti android. |
Koliko ja znam od operatera jedino tele2 ima dual sim telefona u ponudi
|
zna li se mozda sta ce ove godine biti za bozicnu akciju?
|
Ne zna se
|
Meni je potpuno van pameti da VIP nema u ponudi dual sim (ili gotovo da nema) mobitela za firme. Dobio sam cjenik od firme i npr. lumia 640 nije dual sim. A ima dual sim verzija u dućanima. A baš bi se htio riješiti nošenja dva moba...
sranje |
Jedini od operatera u HR ima Tele2 dual sim uređaje. Vip i HT ne.
|
Djetetu sam uzeo mini zakon tarifu (bonovi). NE priča ona puno ali je na viberu. I sad mi nije jasno zašto nemaju kao kod pretplate, da kad potrošiš tih patetičnih 300mb da onda net ide sporije a ne da naplaćuju 50 lipa po mb-u. Seronje. Znaju da klinci manje paze. I sad ću joj morat uzet Zakon tarifu inače će joj jest kune samo tako. A to znači da se cijenom približavamo pretplati....
|
Za dicu je bonbon najbolji.
|
U svakom slučaju. Nikakvih uspostava i obračunske jedinice su sasvim prihvatljive i jedine fer :)
|
Kako oni mogu znat da si ti aktivirao tarifu za dijete? Pretpostavka je (barem bi trebala biti) da ćeš djetetu ako koristi viber aktivirati tarifu koja nema samo 300mb, a koristi net većinom. Ta je tarifa za nekog ko se na net spoji 10x u mj dana ili nekog ko moze kontrolirati troškove.
Definitivno treba neka tarifa sa većom količinom mb. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto ne pričam puno, ali sam često na FB, imam nekoliko e-mail accounta i koristim internet za prijenos GPS podataka. Ni blizu troškovima pretplate... |
Program vjernosti za pretplatnike se ukida
http://www.vipnet.hr/vip-i-vise |
Citiraj:
|
Ukinuo je to svojedobno i dr operater. Sad to tako ide. Bonovi su mila majka sada. Iako me živo zanima da li će, i kada, doći do nekog zaokreta gdje će eventualno pretplatnici profitirati.
|
Pozdrav ekipa!
Prelazim sa Simpe na Vip s ugovorom, Koji je po vama best buy mob za 0 kuna na mjesečnom računu. Bilježim se........ PS Opcija L+ |
Koja tarifa?
|
Citiraj:
|
Itko?
Pliiiiiiiizzzz. ;-) |
Daj napisi koji mobiteli su za 1kn pa će ti netko reći koji od tih ti preporučuje
|
Hvala ekipa.
Riješeno. |
Koja je fora sa ovim vipnetom? Jesam ja blesav pa ne vidim ili je VIP blesav pa neda mobitele uz pretlatu za keš lovu bez mjesečne nadoplate uz račun za uslugu???
Dakle, ima se najjača pretplata i produžuje se ugovor. Uzeo bi se neki top phone ali sve nešto uz nadoplatu... pa što nema za keš odjednom. Ili treba zvat/ići u vip centar i tamo dogovarati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
P9 za 750kn mi se čini puno bolja investicija nego Galaxy S7 za 3500 :D |
Brkane, pa nije valjda da prelaziš sa BonBona na Vip?
|
Ma ne ja... ostajem ja na BonBonu, ali mobitel bi mogao kupiti iz Vipa jer osobi koja produljuje ugovor ima firmu, novi mobitel joj ne treba, a ima najjaču tarifu. I sad me lijepo zamolila da si ja uzmem neki mobitel :D
Po svemu sudeći, bude to P9 za 719 kn :) |
Zovi vip. Imaju oni sheme za ponuditi jeftinije ak ne ide uredaj ili u tvom slucaju mogu ponuditi popust za gotovinu. Men su nudili u L+ nekoliko uredaja s 500kn manjom cijenom bez dodatnog mjesecnog troska
|
Hvala na savjetu. Nekako bi radije S7 nego P9 :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pričam o Huaweiju P9 i Samsung Galaxyju S7... kakvi edđevi??? |
Citiraj:
Nije S7 toliko bolji od P9 da opravdava razliku u cijeni... @Dottore - očito je bio typo a ti si to dobro znao..sad se postavlja pitanje što si ti htio svojom pošalicom reći... |
Možda nije toliko bolji, ali je bolji. I to u svim segmentima koji su meni bitni.
Sve u svemu, zovem Vipnet u petak pa ću u ime drage mi osobe ispregovarat dodatne popuste ako se bude moglo. |
ima li kakvih naznaka da bi mogle doći nove tarife? recimo da moš sam birati količinu ili da bude tarifa sa puno MB a malo poruka i poziva
|
Ne. Oni su sami sebe odlučili pokopati. Drže ih poslovni korisnici. Npr. sada nove tarife imaju staru pizdariju a to je naplata svakog potrošenog MB nakon što istekne NEt promet u paketu. Da ne vjeruješ što rade. Ja im kažem zbogom čim istekne ugovor. Još sitno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:46. |