![]() |
jel se moze taj mobitel clockati bez da stavljam neke modove?
sad se dvoumim da ga kupim, ali bi ga ostavio kakav je, jedino upgradeao software ako moze na noviji i clockao |
Ne može. A niti službenog update-a nema (niti službeni ikada podržavaju OC ako se ne varam). Kad ga OC-aš, nije da primjetiš neko ubrzanje. Više ti root znači nego OC sa 600 na 780 npr.
Čak i uređaj kad dođe, znači out-of-the-box je odličan. |
Citiraj:
Da wifi imam stalno upaljen, ako ne wifi onda data promet, stalno je na 2G i svjetlina automatic. Sad ću ga stalno nadopunjavat nema potrebe više za formatiranjem baterije. |
jel moze ici kakav noviji android od 2.3 na njega?
|
Citiraj:
|
onda ga kupujem :D
|
Ja mislim da kupujem ovaj mob, zamijenit ce trenutnog HTC Heroa, mob mi je jako dobrog dizajna, dovoljno dobrih performansi (vrti Angy Birds ko saliven za razliku od Heroa) i ima ok user podrsku sto se tice Androida. Samo da ih bude po oglasnicima po prihvatljivoj cijeni....
|
Citiraj:
|
sa dignutim cpuom meni radi sve ok ...
na defoltu nisam ni probavao ljute tice |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ta vrsta baterije se NE TREBA formirati... zapravo je i bolje da je ne praznis do kraja nego punis kada god hoces... |
Jel netko nasao kako rijesiti onaj bug (clockwork bug) zbog kojeg mobitel ulazi u bios kad se ugasen spoji na punjac.
To mi izgleda vrlo zabavno u slucaju da se mobitel izgasi. kak ces ga napuniti? |
Citiraj:
|
Par pitanja za u8650:
Ako stavim originalni rom i nakon toga napravim root (tj. sve ono sa 1. posta) 1. hoće li mi i dalje ostati sve na hrvatskom ? 2. hoće li se išta izbrisati (aplikacije, poruke, kontakti) ? 3. koja je navigacija najbolja i link na upute kako to ubaciti (dali za navigaciju huawei mora biti root-an ? ) hvala... |
1. Stavi jezik Hrvatski i bit će
2. Sve će otići jer stavljaš novi ROM 3. Imam 3 navigacije (Sygic, Navigon, iGo) i ne treba niti jedna root |
Čitati prve postove do kraja, upozorio sam da će se izgubiti HR znakovi s tipkovnice i onda moraš rješavati situaciju s GO Keyboard ili sličnima.
Pitanje za ostale, imate li najnoviju ili staru verziju Navigona jer ova nova (mislim v4) se prvo pali 10 minuta, a i nezgrapna je za raditi u portrait modu. |
Ja imam neku 3.6.2 koja mi se stalno FC-a. Na LG-u je bilo tako i na Huawei-u. Stara 2.5.1 nikad nije radila te probleme, ali ne znam jel radi na Gingerbreadu.
4-rku nisam probao. EDIT: Možda sam malo prenaglio sa Supercharger skriptom. Nekaj mi ne štima, tj. ne dela na Huaweiu. Neka skripta u Goranovom ROM-u ili sami kernel ga koči. |
UI je ušminkan i pojednostavljen, ali imam osjećaj da su mislili samo na ova dual core čuda
http://www.youtube.com/watch?v=RJBwJ1VEIN8 |
moze li mala pomoc ja iman cm7 benru zanima me moze li se instalirat vremenska aplikacija koja je bila na orginalnom huawei rom-u ona mi je vremenska aplikacija najbolja
|
Sygic Navigator 11.2.0 odlično radi na U8650 isprobano, meni ujedno i najdraža navigacija.
|
Ako nekome fale one tipke kad se povuče notification bar, skinite si aplikaciju sa marketa - Notification toggle. Izgled i funkcije su rudimentarne, ali barem se može nekako preko notification bara doći do wifi-a ili GPS-a.
|
Moze pomoc ali hitno.Sto mi je ciniti? Pao mi je mobitel sa visine od 40 cm na pod tj na tepih dok je zvonila budilica.I mobitel se ugasio :S. Kad sam ga pokusao upaliti samo se upali i ugasi, pojavi se crni ekran i ugasi se. Izvadio sam bateriju i vratio pa sam ponovo stavio rom od huaweia pomoci tipke VOL + - i Power. ROM se instaliro i kad je doslo do restarta nije se vise upalio. Mobitel se i dalje ne pali. Dali da odnesem mobitel u servis imam garanciju ili dali netko ima neko drugo rjesenje?
|
bok,
pratim teme i stvarno ima super savjeta. Paralelno na forum.hr ima također ova tema ali nije daleko otišla kao tu. Ali ima post u svezi notification bara koji nestane kod izmjene ROM-a,.... kažu da radi pa da se proba : http://www.forum.hr/showpost.php?p=3...&postcount=471 |
nema vise huawei na tele2. Maknut iz ponude... :(
|
Limited edition, sad kad ih vidiš u oglasniku po 1000 kn :D
|
Citiraj:
Bas me zanima dal ce se pojaviti do bozica da curi upiknem jedan. Tak i tak je rekla da bi rade ot990 spicy red, al reko da ustedim 100kn :D |
Gledao sam prošli tjedan na stranicu i vidio sam da su dobili i bijele. Probaj bijeli nać negdje u oglasu, sumnjam da ih je puno.
|
Citiraj:
budemo vidli do Bozica. Ima vremena. |
Citiraj:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...50-black/d267/ Ja ga jučer naručio. http://www.tele2.hr/status-dostave/ kaže: "Status: na isporuci" |
... i stigao prije pola sata. :goood:
Jutros oko 9 me tražio doma, ali nisam bio doma pa mi je donio na posao... |
Citiraj:
Nova pošiljka dolazi za 14 dana a možda dođe i bijeli... |
Cekaj, Huawei dolazi ili alcatel? Taman za tjedan dana bi trebao HTC Hero ic u prodaju, pa sam mislio ubost U8650, valjda ce doc koji na oglasnik po normalnoj cijeni...
|
Citiraj:
|
Frend mi kaže da da će Huawei uskoro otvoriti free dućan u Hrv.. I da dolaze jači modeli :-)) Pa se strpite još malo :-)
|
Odlicno, valjda ce ih bit onda po oglasnicima, u ducanu ga ne kupujem sigurno..
|
može mi neko pomoč evo nikak da stasvim bios nove sve sam probao al mislim da nigdje ne kiksam nek mi neko pomogne uvjek mi napiše (fastboot not recgonicized on extrenal mod) tak neš! :/
|
ej ljudi jel radi još ovo odključavanje iz prvog posta? ima po netu svakakvih cijena pa mi ovo za manje od 100kn izgleda povoljno. i pitanje, ako stavljam novi rom na odključan mob dal se opet zaključa?
i druga stvar, sygic je jako dobra navigacija ali sam primjetio da troši enormno bateriju na mojem originalnom rootanom romu, piše da troši preko 90%. i zato sam instalirao iGO s najnovijim kartama za hr (2011) plus govor na hrvatskom i mislim da je daleko bolji od sygica uključujući i brže lovljenje satelita (jedina mana je što je govor jako "robotski", u stilu nasnimljene su riječi pa onako sa pauzama govori xd "za-tri-deset-metara-skrenite-desno" |
Meni iGO užasno troši bateriju, izdrži 2-3 sata sa uključenom navigacijom (sve je stock na mobu)
Zanima me kako ukloniti sve one ikone sa ekrana da ostane čisti desktop? |
stisni i drzi ikonu i onda ju odvuces u smece
ako je to ono na sta ja mislim jel :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |