![]() |
Hvala Druže Bruko :D
Sada sve ide glađe, i to stvarno znatno glađe. Save game mi neradi, ali svejedno idem nanovo, nisam dobro startao :D . |
Citiraj:
I nemoj da čujem "dobio sam bad ending". Ima da budeš moralan :D |
Ja nisam impresioniran igrom kao 2033 :/
Prica me previse usmjereno vodi s previse cutsceneova gdje ja ne radim nista (makar je tako bilo i u proslom) Grafika s mojom konfom i nije nesto, high settingsi s 4x filtrom ne daje neku pretjeranu atmosferu... to je vjerovatno zato sto sam previse ocekivao... |
Citiraj:
GTX285 EXO:lol2: |
Citiraj:
quality high, ssaa off, texture filtering 4x, motion blur medium - takve mi je settingse odmah ponudilo i vrti se bez ikakvih fdropova ili bilokakvog zastajkivanja naravno da bi ja volio 7970 i dx 11 na full, sam neznam ko bi mi to platio :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
To i dalje nije 3870 stara, ta grafa je rang 5850/gtx460 koje su još uvijek solidne grafe + je najjači model. LOL za tebe momak :beer: (znam da je grafa slaba ali kad vidim ove LOL ove i to...fino napiši odgovor, naglasi da je slaba i stara alol, pa da je spomenuo 8800GT ajde nekako...) |
Aj nemojte ovdje flejmat i trollat i lolovat...
|
Igra postaje zanimljiva tek kad se opet sretne s Khanom, bar meni...
Dobio sam "bad ending" , nisam bio bas skroz stealth, i fulao sam ocito par moral pointsa negdje kroz igru makar sam postedio kog sam mogao, spasio medvjedicu... |
Evo ja ju baš odigrao i ocijena VRLO DOBRO.Dobrih 50-75 Fps-a ,1980x1020 sve max osim onoga ssa-nešto.Iako sam imao par ne mogu reći štekanja nego više usporenosti ili razvlačenja ali na nebitnim stvarima(kad je bila šora sve je teklo glatko), iako sam u tim trenucima imao bar 65-70 Fps-a.Meni puno bolje od prvog dijela,ona mi nikako nije bila sjela.Uopće nisam skužio kakav sam završetak imao jer nisam ni znao da moram paziti na takve stvari,Iako nisam niti jednog zatvorenika niti civila roknio.Sve u svemu Vrlo Dobro.
|
Kao što rekoh, ako vam je bitan završetak, popis dobivenih i oduzetih moral pointsa postoji :)
|
Nevjerojato kakvo sranje su postale te igre. A ovo je baš prototip sranja. Prvi put zaigram nešto nakon 5g i onda ovo. Sve se svodi na stiskanje gumba kad ti komp naredi...
Tap Enter fast...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...ENTER...cutscene. I tako jedno 100 puta i igra je valjda gotova. Ni grafika nije naročito uvjerljiva. Veći dio u tunelu, a framerate varira ko blesav. Bugova bezbroj. Od animacija do interface-a. Strašno. Meni je ovo više powerpoint prezentacija nego igra. I pritom ne mislim na framerate nego na gameplay. I kao slide je poluproizvod. Žao mi je klinaca i gamera koji s ovim počinju igračku karijeru. 15min utrošeno na ovo je puno previše. |
Jbg previse si izbivao. Cutscena ima previse tu se slazem ali po svemu ostalome je ova igra pojam za 99% ostalih u zadnjih godinu, dve. Ostalih FPSova.
|
Citiraj:
|
Kaj nju ne spasiš tam malo poslije tog dijela. Nju prvo izrešetaš po leđima i onda ona pobjegne kroz onaj prolaz. Nakon toga u tom prolazu je žderu đukci i tam ju kakti spasiš?
|
Cijelo vrijeme gađao sam u usta :) I dalje sam gađao na usta i prošlo.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Riješio sam problem sa zacukavanjem.......iz nekog čudnog razloga winsi su sami aktivirali swap na d disku (fizčki disk 2, ne particija). Sad sam ponovno isključio swap ali na svim diskovima i radi ko podmazana :)
|
Citiraj:
"Press space to jump" i slične stvari :puke: |
|
Tako je i Željava izgledala dok je nisu poharali :( za atomski napad od strane SSSR-a je to bilo spremno.
|
Citiraj:
Naravno da je igra daleko od savršene, ali komotno presavije priko kolina, prožvače i ispljune ko zeleni hračak (by Dizel :D) 90% današnjih FPS naslova. |
Citiraj:
|
Uzeo season pass za ovo, inace mrzim DLCeve i slicna sranja al reko ova igra (i njeni developeri to zasluzuju :) )
|
Ja je još nisam niti instalirao a preordao je :D
|
Citiraj:
|
Super igra, uzevši u obzir na konkurenciju u zadnjih x godina...
|
Citiraj:
|
Meni osobno je prica skoro pa uz bok prici iz STALKERA
|
Ma moze biti prica i bolja od Stalkera nebitno, ali linearnost je linearnost. Ukupnu atmosferu, pricu, igrivost Stalkera ce tesko koja igra skinut.. Ta igra je svijet za sebe
|
Ja ponavljam da je ovo bez sumnje najjači FPS trenutno. Izuzev onog prelaganog stealth ubijanja.
Ali detalji, mene je osvojila s onima kad se kod Švaba spuštaš iz cijevi, kak se sagne pogleda lijevo-desno pa se onda izvuče van. Ti trenuci kad igra sama preuzme kontrolu i čine igru prehebenom. |
Ovoj igri opraštam sve, čak i linearnost.
|
Nije ni toliko linearno kak znaju igre bit. Plus kaj ima dual ending, vise nacina igranja, nesto malo istrazivanja i tak. Nije da zakoracis u krivom smjeru i pogines od pada sa pol metra ili naletis na nevidljivi zid. Fizicki su mozda mogli nadodat jos koji tunel ili sl. opciju da se dode do cilja ali dobro.
|
Kaže steam nešto ispod 8 gb da je igra, jel moguće, il će mi nakon toga updatea skinit 20 još.
|
Nije to BF3. Probaj pa vidi.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Edit: nemam pojma sto je sad s ovim spoilerom, jos se privikavam na tapatalk :-) |
Citiraj:
|
Zaleti se još jednom, punim gasom, ako drezina ostane čitava, zaleti se jače!:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |