![]() |
Citiraj:
|
ni base soft ni cdkeyhouse ne odgovaraju na mailove o preorderu , vrsti verzija koja će bit u ponudi itd. Kao da je Mw3 državna tajna. shvaćam da je izašao BF3 , pa da je gužva al ajde. Jel netko zna gdje mogu ubost ruski ključ za 25 € još? Kratak sam s novcima pa ono.
|
jedva cekam ovo :D
|
:lol2: |
:goood: weapon proficiency! Zakon!
|
Koja glupost, prestao gledat kada doslo do smanjenja recoila. Za nesto za sto je prije trebao skill, spustat nisan (vuc mis prema dolje) sada tu sve igra umjesto tebe radi.
Sjetim se npr. CSa (a i CoD 1 i 2) i ovog CoDa, tj. zadnjih 4-5 ili koliko vec, i nema mi druge nego da se smijemo ovog gluposti. Pricaju o tome kao da je to nesto revolucionarnog, a ne jedna od vecih sranja u igri. (nije ovo flejm igracima koji igraju igru) |
meni osobno mrak stvar. Oružje će se prilagođavat stilu igre.
|
Citiraj:
meni je to još uvijek vrh (uz gore navedene COD1 - UO i COD2) Citiraj:
|
Citiraj:
Još 11 dana!!!:goood: |
Zašto nisi boldao od početka rečenice?
Smanjenje recoil-a im je dobar potez - klinci neće morat kupovat cheat za to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fun Factor je jedno, igranje kao igranje malo ozbiljnije je nešto drugo, a mislim da nema više igrača koji favoriziraju fun igru nad nekom "ozbiljnijom" igrom A i nije to kolektivna pljuvačnica i proglašenje BF3 ovim kako ti kažeš ipak vi za početak, svake godine imate novu eru MP gaminga Citiraj:
A ako misle da će sa svojim "clan" bullshitom na Eliteu povući ozbiljnu rulju, onda su gluplji nego što sam ja mislio :lol2: Ekipa koja profesionalno igra i dalje ostaje na COD2 i COD4 :goodnite: (znam da ne koriste svi xfire, ali onako primjera radi) http://www.xfire.com/genre/fps/first-person_shooter/ I još par dana čekanja dok BF3 bude kao "službeno" releasan u svim regijama... |
MW3 navodno već curi po netu
http://venturebeat.com/2011/10/27/pi...ing-exclusive/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i ja sam nakon 6 mjeseci igranja promoda otišao tu i tamo na gun game, zombije ili TDM u COD4 nekad ti baš dojadi pa malo na promjenu baciš što se tiće tog taktičkog igranja, nekima jednostavno neide i ne da im se, znam i ja da dok sad dođem s faksa da sigurno ne bi igrao neki war jer mi se jednostavno ne da, u tom slučaju bih i ja jednostavno raspalio (makar ne sa LMGom i SPASom - nhf ivane :D) ali opet taktički igrat je veći gušt, dok ti znaš da igraš 5v5, svi se pobiju, ostanete 1v1 plantaš bombu, sakriješ se, a ovaj doleti i kres! gotova runda i vaša pobjeda... :amen: |
Mali spoiler: Intro video za kampanju |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
SP
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hm..vidiš zaboravio sam kako izgleda kraj . A zbilja nema logike. Ma koga briga za logiku ovdje:D Da je Ghost zombi meni u redu :)
|
Jel vi to stvarno analizirate pricu u cod-u?
Zar nije to ona ista igra di je onaj soap, ili price, ili vec netko prezivio prvi, drugi, treci svjetski i jedan "globalni" rat.. |
..:D i što ti Rodney misliš...da li je Ghost imao neku ultra jaku pancirku ?
|
Citiraj:
a i spomenuto je da Price iz COD2 nije price iz COD4 |
Kada se već priča o kampanji, meni je zadnji nastavak koji je imao dobru atmosferu i onaj military osjećaj bio COD4. Ovo kasnije je samo rendom wannabe akcijski Michael Bay sti.
|
Citiraj:
Ne. |
Citiraj:
Svakome svoje.. Meni je priča OK, možda i nije OK nego sam ja samo navik'o već na to ali eto, meni je priča taman :) |
Priča u SPu je OK, malo nabacano zbrda-zdola, ali OK, puno bolja nego u drugim shooterima. Ono što je nenadmašivo u COD SP-u je taj cinematic feeling.
Jednostavno je poseban i nijedna igra nema tako nešto. Kao da ju je sam Michael Bay pravio :) Strašno je lagan i linearan, ali je frikin' epski upravo zbog tog doživljaja kroz igru. |
Meni he BF preodlicna ako imas ekipu kooja se ne zaje"ava na svakom kutu itako nesto , a svaki cod sam do sad volio cod 2 vise warovi simo tamo a kad je izaso mw2 volim uzeti pusku i osvajati stvari cega sto sam vidio ce u mw3 biti puno :D , pa killstrikeovi itd , volim igrat sam sto u bf mozes ali nije zabavno :)
Odlucio sam mw3 igrat na xboxu posto ga imam pola godine a samo skuplja prasinu :)) pa i da vidimoo kako se igra fps na konzoli :D Ako ima netko na xliveu za mw3 nek me adda : Yoriick |
Eh samo da mi je ubosti key...
|
Citiraj:
eng , preorder , 45 € na cdkeyhouse. 23€ će biti ruski. |
Jebiga, nemam kreditnu karticu niti paypal, samo čisto solarno ili tekuće plaćanje.
|
onda ovdje. http://base-host.com.hr/call-of-duty...-3-cd-key.html
Dobra iskustva s base hostom imam. Sa druge strane tu je i enabava. Al je totalno neisplativo-skupa danas. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:48. |