![]() |
Karte za iGO radi više proizvođača - TeleAtlas, Navigo, NavTeq, Monolit,... Za HR je najbolji Navigo, a za EU TeleAtlas. Vrlo je važno da je karta uparena sa POI za nju. Zaboravih napomenuti da se radi o programu iGO My Way koji je nešto skromnijih mogućnosti od klasičnog iGO-a, ali svi (iGO, Amigo, My Way) koriste iste mape, poi, buildings,...
EDIT: ubacivanje map i ostalom radi na sistemu copy/paste. Da bi dobio potpunu rutu do neke zemlje, moraš imati mape za sve zemlje između starta i cilja. |
fala :) installo sam sada sve i super stavio madarsku i srbiju i hrvatsku i u internoj memoriji tel pojeo mi je 37mb sto mi je jako puno sa obzirom da nisam root napravio.
Zasto je toliko puno pojeo i jel se to moze smanjit osim sa brisanjem karti... |
Pojelo ti internu memoriju? Prebaci aplikaciju sa mapama i svime ostalim na sd karticu.
|
nemre se neda move to sd smece jedno !! zato me i ljuti.... pise mi app ima 14mb i 21mb data. uzas... Jel postoji neki program koji to moze prisilno preselit na SD a da nemoram napravit root?
bojim se obrisat datu da nisu karte i ostalo.... to ne bi bilo dobro.... |
Imas sami program koji je na internoj memoriji telefona, i imas folder iGO koj ide na SD karticu i u kojem su karte i ostalo. Kod mene je u memoriji telefona sama aplikacija 34mb i to je tako. Ne moze se prebaciti na SD bez da instaliras apps2sd ili nesto slicno.
|
I meni je samo aplikacija na mobu, a ostalo na kartici.
|
coconut jel tebi app velika u mobu 34mb? jel to normalno?!
|
moze da ulatim samo ovako, novi sam u androidu pa ako moze preporuka par must-have programcica za mob da mi olaksa rad, da ne citam sada sve postove ovdje! i da, koju navigaciju da bacim na njega, potrebna mi je samo za hrvatsku!?
|
Citiraj:
|
da isto je tako i kod mene.... uff bas puno.... s obzirom da imam tonu app... jedino mi preostaje root a to mi se nad ovak mi mob odlicno radi....
vidim da ce incredible imat 1gb interne to ce biti super |
Desire Z ima 1.5GB interne memorije, ako ti to nesto znaci...
|
desire z mi se nesvida radi fizicke tipkovnice bolje da je mob iz jednog komada.. imao xperiu pa pola tipki prestalo radit....
|
dali bi mi mogao netko malo objasniti ovo :
http://www.codeproject.com/KB/androi...Wallpaper.aspx dođem do koraka 3. Let's Explore the Code! i tamo se izgubim...... nigdje nije objašnjeno gdje kako itd... ako bih netko bio dobre volje :chears: ili ako fakat negdje postoji step by step tutorial. tnx ! |
http://101bestandroidapps.com/app/SP...ketchpad/1470/
laganica tipkanje gumbića, lagana House mjuza. Kul programčić...doduše na Touch HD-u trzucka, odnosno zvuk prekida ako vise od 4 ritma lupam :D |
Da li je moguce maknuti crni dio rezerviran za oglase u besplatnim aplikacijama,tj. u igrama,tamo se jedino znaju pojavljivat,tipa Ninjump i Cut the Rope mi imaju centimetar crnog na dnu ekrana,umjesto da se slika prosiri preko crnog dijela kad nema oglasa.
Moze li se to ikako popraviti? |
Citiraj:
|
Happy Vikings šarena verzija tetrisa. Šareno i lijepo animirano. Slažete kovčege sa zlatom, burad, šunke, ovce... :)
|
Ima li neki program kojim bi mogao prebaciti podatke sa jednog Androida na drugi (s Desirea na SGS2)? Kontakti više-manje, to nije problem, već se radi o aplikacijama i podacima koji su u njima. Pogotovo što se radi o mašinama s različitim verzijama Androida (Froyo na Desireu, GB na SGS2).
Imam na kompu MobileGo koji može napraviti backup i restore backupa. Može li poslužiti za tu svrhu? Ponavljam, najviše me brine razlika u OS-ovima. |
SMS backup+
https://market.android.com/details?i...=search_result @coconut Možeš probati sa titanium backup-om https://market.android.com/details?i...=search_result |
Jel si ko stavio ovu tipkovnicu na Defy? Užasno mi smeta vibracija i samo usporava tipkanje, pogotovo mi smeta vibracija na gumbu za brisanje slova. To je kaos, cijeli mobitel vibrira.
|
@michael
SMS+ ne kopira ostale podatke osim sms-a & co., a meni treba za aplikacije. Titanium zahtjeva root moba s čime mi se ne da zahebavati. @dirt Šta ne možeš isključiti vibraciju? Mislim da ta opcija nije vezana za tu aplikaciju nego općenito za mob pa je potraži u Settingsu moba. |
Citiraj:
A čuj. čini mi se da je titanium ono što ti treba, a sad, meni root ide vrlo jednostavno, uključim usb debuging i pokrenem SuperOneClick root, stisnem ROOT i to je to. @dirt Kolega jollyb je preporučio Smart Keyboard + hrvatski rječnik za nju u defy temi pa probaj to. čini se odlična, nisam ju isprobao. Možda postoji opcija za isključiti vibraciju pod opcijama tipkovnice |
Citiraj:
|
Citiraj:
koristim onaj swype i poljsku tipkovnicu, tako da ništa ne moram dodatno instalirati, ima sva naša slova (držiš c i otvori ti ostale opcije), jedino je z i y zamjenjeno |
Instalirao sam si Smart Keyboard i super je jer ima sve opcije za podešavanje i razne skinove, ali je trial version. :(
|
Probaj SlideIT Croatian Pack
|
Jel ima aplikacija da pamti sve passworde upisane na mom uređaju. Npr. neko se logira na forum sa mog moba pa ja kasnije mogu vidit pass?
|
koga farbas.. znamo cemu ti treba ;)
browseri pamte ako ju zelis zapamtit ;) |
Momci, aplikacija za GPS koja daje mogućnost da dok se radi GPS log (snima put) da se pokrene kamera, opali slika, spremi se slika ali i njezina pozicija u GPS snimci puta ? Naravno sve on the fly.
Probao onaj Everytrail, no on kao GPS logger radi očajno. No ta funkcija koja meni treba radi dobro. Oruxmaps koji inače koristim, se prvo mora dodati waypoint, pa se onda pod waypoint doda slika koja već mora biti slikana (u memoriji mobitela). Prijatelj preporučio Sportstracker, no probao ga i ne vidim nigdje tu opciju. |
Citiraj:
To je program kakvih za pc ima mali milijon i svatko si ga ima pravo staviti na svoj uređaj. Imam tablet u firmi kojim se koristi više osoba, i u historyu sam pronašao puno zanimljivih linkova kojima nije mjesto na službenom računalu firme i jednostavno želim vidjet o čem se to sve radi prije nego što sjednem za vrat onome ko koristi to. Vrlo jednostavno |
Cut the rope, dostojna konkurencija Angry Birdsima :)
|
Citiraj:
ukoliko ne uspijes nac program predlazem da se registriras preko 10 minute mail ako ne zelis koristit svoj mail http://10minutemail.com sretno |
Citiraj:
http://www.htcdesireforum.com/htc-de...oid-2-2-froyo/ Time se omogućuje da neke aplikacije (ne baš sve) koje inače ne daju move to SD dobiju tu opciju. Moj je doduše rootan, ali pročitao sam da ova metoda radi i na nerootanim. Uglavnom oslobodilo mi se bar 20-30MB mjesta. |
Koja je fora s tim Android Marketom, stalno mi izbacuje da nemam spojen Android mobitel....imam HTC Wildfire i preko njega sam učitao stranicu...
|
Citiraj:
Ima to sportstracker(slike s lokacijom), samo je bar kod mene limitiran na slike 800x600. Vjerojatno zbog manje prometa kad ih diže na sportstracker servis. EDIT: Skužih da sam u android temi, na symbianu ima sigurno, al nekom logikom trebala bi biti ta opcija i na androidu kad se radi o istom programu. |
Citiraj:
Ima aplikacija Market |
Uh, sad vidim da sam trebao ić preko aplikacije, a ne browsera na mobitelu. Hvala.
|
mozes i preko browsera instalirat programe na mobitelu.. trebas imat ukljucen background data i internet (preporucam wifi)
ukoliko se ne pokrene u roku par minuta instalacija, otvori market i pricekaj malo |
Citiraj:
Samo ovo instaliranje preko kompa me živcira. Nekad zna potrajat da mislim da neće ni htjet, kad se nakon par minuta sjeti. Dok nekad sve instantno. |
Citiraj:
Da nisam ja pobrkao programe jako sličnih imena ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:50. |