![]() |
Citiraj:
|
Vidi jel zaključan. Tutni unutra bilo koju drugu karticu. Ako prima bilo koju drugu, primit će i bonbon. Ako ne prima nor T-Mobile, neće ni bonbon.
|
Jel uzeo netko ovu novu bonbon pretplatu ... kako to funkcionira?
|
Koje je mišljenje o T Mobile L tarifi, internet mi nije krucijalan da mi treba 1GB, a često sam na mjestima gdje ima WiFi, jedino ako mi je baš nešto hitno provjerim putem mobil interneta.
Ima možda neka slična varijanta u Simpi, da izbjegnem potpisivanje ugovora sa njima, sad sam na prepaid i nekako mi se ne da potpisivati...ali ako budem morao, uzet ću pretplatu. |
Citiraj:
|
Ja kod Tele2 imam onu tarifu revolucija i prezadovoljan sam, znaci 1 lipa 1 sekunda poziva prema svim brojevima unutar HR cak i fiksnim. Za nekog kao sto sam ja ciji razgovori traju max 1-2min ova tarifa je idealna, trosim max 50kn mjesecno na bonove.
|
Da li tko zadovoljan sa Vipme Nonstop+?
|
Citiraj:
istina, ne telefoniram previše, tako da mi čak i od ovih 100 minuta prema svim mrežama uglavnom ostane bar 20 na kraju obračunskog perioda pretpostavljam da se za uspostavu poziva uzima 20-25 lipa, no i s tim sigurno ne trošim više od 40kn mjesečno :) meni ne treba ništa više |
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/
ova smart tarifa mi se čini stvarno taman mojim potrebama. Problem je što mi ugovor u tmobile ističe za 2mj, a do kraja ovog mj je cijena ove smart tarife 35kn. E sad, zanima me ako netko aktivira do kraja ozujka njemu ostaje ova stara cijena ili? Da li se zna koja će biti nova cijena? tnx |
Prekini pretplatu, plati penale i ubaci se u tele2. Jednostavno.
|
tako ce vjerojatno i bit. Samo što onda platiš nešto što ne koristiš, ali tako to ide kod ugovora :)
A i zvao sam tele2 i kazu da ako recimo jedan mjesec ne uplatis tih 35kn, nemozes vise koristit 3gb, nego samo 1gb. Koje su to fore... |
bonovi ;)
|
Ma najviše bi volio da mi takvo nešto ponude na pretplati, pa da je i 50kn + uspostava.. ali no way. Tarife na pretplati su im katastrofa.
|
ma znam, uzas je s tim pretplatama...jedino kaj znam da je slicno je tomato (1500min, 1500sms 3000mb uz carnet acc i bez uspostave poziva) ali to košta 3x vise od teletine...
|
Citiraj:
|
Ne kužim kako im se isplati davat veće pogodnosti na bonove nego na pretplate. Da 35kn bon mjesečno vrijedi više nego 75kn pretplata mjesečno... fakat mi to nije jasno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma nema ni meni logike, na pretplatu se obvezes.. a njima tarifa na bonovima od 35 je duplo jeftinija i BOLJA nego ova od 75kn.
Da mi daju smart tarifu na pretplatu za 50kn+upostava, uzeo bih.. ali ne.. Ali to su isto samo fore, ako jedan mjesec ne aktiviras, promet je 1gb.. tu vec sve pada u vodu, a i cijena nije ista više. Svi nesto muljaju sa strane umjesto da ponude nešto konkretno bez nekakvih mišjih igrica.. |
Vec dugo pratim ponude operatera, planirao sam uzet neku pretplatu na T-comu ili vipu (tele2 ne dolazi u obzir), recimo L (t-mobile) tarifa ili step3 (vip) uz neki uređaj. Ono sto mi nikako nije jasno tu su preskupi uređaji na pretplatu kod oba operatera, jer u 24 mjeseca skoro duplo preplatis uređaj.
Bolje uzet mob na njuskalu, nov, s pisanom garancijom i prejaku opciju ili neku u tom rangu i ustedit 1000-2000kn. |
To ja pricam vec godinu dana racunica je jasna:)) mob preko oglasnika i prejaka opcija za 50 kn
|
Imam kod vipa flat poruke, flat internet po punoj brzini do 2 gige, flat razgovore unutar mreže i 1000 minuta prema drugim operaterima i fiksnim mrežama a pozivi unutar eu po cijenama ko u hrvatskoj. Sve za 120 kn mjesečno.
|
prejaka - 50kn mjesecno, sms neogranicen, prometa 1gb, uspostava 0,29kn.
100 poziva mjesecno, odnosno prosjecno 3 dnevno - 80kn. najbitnije od svega je da za svaku nadoplatu preko neta dobijem dupli iznos. |
Vise ne dobiješ dupli iznos. To je bilo do kraja drugog mjeseca
|
aha, nisam to primjetil, tnx.
opet, nije ni to problem buduci da je taj bonus racun pun ko brod od proslih duplih nadoplata, tak da mi iduca 4 mjeseca treba samo 50kn za obnovu prejake opcije. |
Citiraj:
|
nešto kao savršena
|
A koja tocno?
|
Imam Sipma tarifu, "prejaka", 50 kn/mj.
800 min prema tmobile i fixnoj + 200 min prema VIP/tomato + 1gb + flat poruke prema svima. Plaća se i uspostava poziva, pa me sve dođe točno 75kn/mjesec. Ja zadovoljan:) |
Iskreno, nemam pojma. Bil u 1. mj u vipu i rekla žena da će napraviti nešto prema mojoj dosadašnjoj potrošnji. u drugom mj dobil račun 70kn i sad u trećem za cijeli 2 120kn s time da mi ostalo 700min nepotrošeno.
|
Na racunu ti pise, ili ako se ulogiras u moj.vip.hr pod moji podaci. Tarifa i opcija.
|
Evo bonbon dize cijene (na bonove) od 14.04 :baad:
http://www.bonbon.hr/usluge/cjenik/cjenik-na-bonove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako npr potrosim minute iz prethodnog paketa,radje cu aktivirat mali od 10kn, nego zvat bez paketa...to sam i do sad radio |
Citiraj:
|
Trenutno sam na simpi i možda ću kupiti mobitel u koji ide micro sim, mogu li doći u t-centar i tražiti da mi oni ovu sadašnju sim karticu izrežu na micro dimenzije i da li to naplaćuju?
|
Da, mogu izrezati karticu i nebi trebali nista naplatiti. To je minut posla :)
|
Imaš na ebayu i spravicu za to koja košta par $. U telekom centrima će ti radije dati novu SIM karticu nego ti rezati postojeću.
|
Hvala na odgovorima, svejedno mi je hoće li mi dati novu ili ovu rezati, bitno mi je da ne naplate.
I svakako naručujem taj rezač s ebay, nek se nađe. |
Nadjes skriptu na netu sim to micro sim i izrezes doma kao ja.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:19. |