![]() |
Samo neka USA dobije Alžir ;)
|
Citiraj:
Englezima treba pobjeda i ić će po nju sigurno. Također SAD-u treba pobjeda i nabušit će Alžirce sigurno. Slovenija je svojih 5 minuta imala i nema šanse da idu dalje. |
Nitko nekomentira svabiju i srbe?
Ak neko mora proci, onda su to oni :) Njemacka, Srbija, Engleska, USA Sutra bi trebao bit dobar dan za kladjenje :D |
Pa oni moraju tuć svi sutra. Ja sam danas odigrao ovak:
Engleska 1.50 SAD 1.85 Njemačka 1.50 Španjolska 1.50 Argentina 1.65 Srbija 1.80 Paragvaj 1.45 A jučer sam baš gledao što ću danas odigrat i strašno su koeficijenti pali preko noći. Ovak iz glave znam da je na SAD bio 2 koef (jaaaako dobar ;)), na Engleze 1.75, na Njemce 1.70. |
Argentina i Brazil po meni daleko najveći favoriti po do sada viđenom, a svejedno uvijek budu pobjednici kad se igra izvan Europe...
Debili prvenstva = Nigerija. Sivonjić je dobio konkurenciju na youtubeu. Promašaj s tri metra na prazan gol. Pa promašaj Martinsa, pa stativa, crveni protiv Grčke, glupi golovi protiv Grčke. Po meni imaju veću kvalitetu od Koreje i Grka, al jednostavno previše glupavih poteza i promašaja za svjetsko. |
Lijepo to izgleda... Al mislim da će ti neko kiksat... Da je to tako, zatvorili bi kladionice :D
Ipak je bwin tajni sponzor FIFA-e, hehe... |
Ja isto mislim da ce englezi fejlat sutra , nekako mi to smrdi na jos jednu draw tekmu :)
|
Argentina me uopće nije impresionirala, pogotovo ne ovo sinoć...
|
Ma kiksati će oni opet u nokaut fazi. Možda već protiv Meksika.
Mene je Urugvaj iznenadio igrom (a i rezultatom) |
Ima negdje direktan prijenos USA danas?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.atdhe.net/index.html |
Fala dečki:chears:
|
Citiraj:
|
Lepi mi sjebe svaku tekmu kad ga moram gledat:D
Fala bogu da onaj Karić više ne igra:p |
Ima ih više, ali ja sam odahnuo odkad Oliver Kahn nije u krupnom planu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma englezi će napucat slovence s tri gola razlike. A SAD će dobit alžir, i to je to.
Slovence nit bi volio vidit u osmini finala a ni nemaju šta tražit tamo. |
Citiraj:
|
E sad, da je pravde i naši bi igrali.
|
Citiraj:
Umjesto Roonyja da možda gledam Nejca Pečnika ili Zlatka Dediča? Alžirce neću ni spominjat. |
? ti gledas nogomet zbog imena?
zamisli isto kako je neki englez '98 komentirao sa ekipicom, "Ah, sto cu ja gledati tamo neku Kroejšu, kad njemci imaju imena". ili ti i dalje tvrdis da su italija i engleska pokazale dovoljno za prolazak skupine? inace, jesi gledao tekmu alzir-engleska? |
Citiraj:
Pa ono što su alžirci radili Ružniju je vrh vrhova. Platio bi da to vidim ponovo :D btw Zidane je alžirac, sumnjam da njega nisi volio gledat kako igra ;) |
Sve je to relativno :D
Naši također po kvalifikacijama nisu zaslužili i ne igraju na SP-u, ali da su prošli mislim da bi daleko dogurali. Englezi po igračima stoje dosta dobro i ako se gledaju samo igrači (ne mislim na napuhane cifre) oni moraju proć skupinu kao i SAD. Slovenci su se protiv SAD-a provukli zahvaljujući sucu, a mislim da će im to danas doć na naplatu. Uvjeren sam da će ih Englezi naguzit i to pošteno. Kaj se tiče Talijana, nisu zaslužili prolaz dalje. Volio bih da ne prođu skupinu, ali za to je mala vjerojatnost. |
Citiraj:
|
Uf, prečka spasila amere...
|
A sad su Ameri usrali sansu kola :D
Prasichi vode Slovence 1:0 :) |
Opet ih pokrali:stoopid:
|
Citiraj:
EDIT Na ovoj HRT-ovoj tekmi resetaju jadnog Hamdanoviča =) |
Englezi poveli. Ništa od mojeg očekivanja.
|
Citiraj:
|
DeBlekere voli cvrsto :D
Ameri se ispromasivali ko veliki, vise smetaju jedni drugima kod protivnickog gola :) |
A i kriteriji su malo jači, janez za lakat maloprije ništa a jučer crveni:stoopid:
|
Nemre sudac sve vidjeti, a osim toga čovjek je samo čovjek. Danas uz svu tehniku, gledatelj može uspoređivati i kritički prosuđivati, dok je na terenu druga stvar.
|
Citiraj:
Dakle samo muska igra, to ovi suci van Europe sude ko curice, samo zuti - zuti = crveni :) Iznimka je bija oni Španjolac na Njem. - Srb., taj je izliza kartone od pustog mahanja (Penkerensa ili neki sl. racqu) EDIT Dempsey glupane =) |
Isuse moj Bože kaj je Dempsey fulal :D
hahhahha kak sam se sad nasmijal Janezima :D Pa nisu normalni :) Jaoooo Ameri :/ Ma popit će i gol na kraju :/ |
A Terry se vuce po podu ko glista da ovi ne pogode :D
EDIT Usa Ghezzal Alzircima, mozda ponovi 2 zuta u 15 min. ko protiv Janeza =) |
Roony van, Defoe ionako glumi Robinzona.
|
Sad bi bilo fora da i ameri i slovenci zabiju :D
Edit: Ma ameri su nevjerojatni TOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Sucu da pljune u facu ovaj kapetan Alžira O_O Puj! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |