![]() |
I datum je ...? Danas sigurno nece biti jel? Mislim, idem kod Tune u Našice na janjetinu. :goood: Samo dajte datum sto prije, jer znam da je par puta bilo 5 do podne, pa je svega bilo :D
EDIT: Evo malo sam gledao kalendar i cini mi se da se sljedeci tjedan neradi u petak, a i u ponedjeljak iza tog vikenda. Uglavnom ja u sljedeci petak, pa do ponedjeljka nisam kod kuce. Za cetvrtak nisam siguran. Ali mogli bi sljedeci tjedan u cetvrtak ili pak prebaciti jos jedan tjedan iza. Mislim nemam pojma. De vi jos jednom provjerite sve. |
A cujte,vi tu zezate....a svi ste punoljetni...Ono,ja kada bi popio neki alkohol i kada bi dosao kuci starci bi mi skontali,ipak...ne smijem...
A ako zbog tog ne smijem doc,sto necu pit,onda nista...:( |
Citiraj:
|
A cuj,znam da je glupo,al starci mi nisu glupi,skontat ce...Onda nece bit ni foruma ni niceg :(...
A tko zna,mozda jedno,al JEDNO pivo bude,heh... :D |
Citiraj:
|
Ja se slažem, što se tiče piva! Hehehe...
|
Citiraj:
zato sam sad ko bubica :D al bed je kad imas starce u konzervi. ja, srecom, nemam |
BUMP!
|
ja sam jos uvjek na spisku :) nemojmo dugo cekati, potrosit cu pare :D
|
Vidim, puno se priča, a akcije niotkud :D
|
Ajde sad za wikend, samo da Pop provjeri kad Busky radi pa da odredimo i točan dan/vrijeme.
|
ne mogu ovaj vikend, nema me.
|
Uvijek je tako, nijedan dan neće odgovarati svima. Ja npr. ne mogu u subotu! :stoopid:
|
jbg i sta sad. iduci petak mogu sigurno, tj. iduci vikend. ne ide ni u prilog da su sad rokovi na faxu.
|
Što se mene tiče može za 6-8 dana...
|
ništa od toga, svi se prenemažu. imam i ja ispite 29-og i 2.7 pa opet mogu izdvojiti 2-3h jedan dan.. get real, ne uči se 24h dnevno.
|
nema prenemaganja... dogovorit cemo se :)
|
Ja sutra selim, trosoban stan.. prava sitnica :D Ajd svi kod mene na sastanak..:fiju: Klopa i cuga osigurani :D
|
Citiraj:
|
bump
ja žedan i gladan |
Jel ima još neko zainteresiran osim ljudi na listi?!
|
Neovisno o ovome... Ima li ovdje ljudi koji vole popiti subotom veće količine alkohola negdje vani u parku ili pokraj Drave, pa da napravimo takav meeting. Ja znam trojicu koje neću imenovati!
|
I kad ce taj datum? Ocemo ovaj tjedan? Mislim vec bi bilo vrijeme. Pregladnit cu dok se nedogovorimo. Kako mozete odoljeti cevapima i pivi. :zdero2: :chears:
|
Žderonje Osijek, 6.7. petak, 19:30, City na kolodvoru
|
Na putu sam u petak, opet ne mogu...
|
psmtr!
ak bude kesha dolazim. jbg, nemos protiv neimastine :) |
vidimo se u petak :beer:
|
Jel ja to njušim neke ćevape za petak? :zdero: :)
|
Dolazim u petak :D....
|
Također!
|
hm. ja ne mogu doči pošto idem u Zagreb u svatove.
možda drugi put i ja naletim. |
Dolazim u petak.
Citiraj:
|
99% da ni ja ne dolazim!
|
Vjerojatno ni ja.
|
A ni ja.
|
Mislim da je najbolje da se datum pomakne za 7 dana unaprijed... Jerbo bude 3-4 čovjeka.
|
POP, izgleda da ti organizacija ne ide najbolje. Sad ću ja bubnuti datum pa neka bude onaj sljedeći petak, 13.07. :D
|
Ma LOL, petak 13 da jedem čevape nema čanse!
|
Haha, zato sam i stavio... :D
|
a zasto ne u cetvrtak recimo? 12.7? :) 14. rano rano idem na put, pa ono :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |