![]() |
Za danas nisam siguran da ce biti pobjeda, ali u polufinalu koga god da dobijemo oprat cemo pod s njima :) a spanjolce u finalu "razbucat"
|
Obrisana spamara (valjda sva). Držite se teme. :)
|
Will do.
Priželjkujem Srbe u finalu. To bi bila i motivacija i igra i nadam se pobjeda na kraju. |
Ajme kako bi to volija, i da ih onako pošteno naguzimo. uf.... :D
|
Citiraj:
|
Zna netko neki link gdje mogu skinut ili pogledat utakmicu jer jučer nisam mogao, barem zadnjih pola sata.
Tražio sam na YouTube-u ali samo imaju neki isječci, nema cijele ili barem kraja. |
Poljska - Njemacka 29-30 55' drugi igrac 2min
31-31 , svabo slomio nogu :O 33-32 60' Francuska - Island 29-29 |
Kakva tekma izmedu svaba i poljaka, poljaci vodili 2-3 razlike cijelu tekmu, cak i +5 jedno vrjieme,ali su se svabi vratili usprkos velikom broju iskljucenja, bilo je crvenih, slomljenih nogu, svega, i na kraju su dobili poljaci jedan razlike nakon sto svabe nisu zapucali na gol u zadnjem napadu, i kako stvari stoje svabe nece u zavrsnicu :D
EDIT. sad navijati za slovence, ako kojim slucajem dobiju spanjolce, i mi madare, onda smo prvi i izbjegavamo srbe!! |
ne prizeljkujem srbe ni u polufinalu ni u finalu
bilo koji hrvatski tim kad igra sa srbijom uvijek popusi zbog pritiska da ne pricamo koliko bi bio koeficijent za potencijalne nemire na tribinama/izvan arene |
Poljaci grunuli švabe :D
|
A i slovenci bi mogli spanjolce, u egalu su iako slovenci vrlo cesto odu na razliku pa useru!
|
Treba molit boga da spanjolci dobiju a ne slovenci, danci su 5x tezi protivnik u polufinalu od srbije
|
Ma sta ti je, srbi su gladni rezultata, mlada ekipa, histericna publika plus nabrijani su na nas
Danci se pak muce takoder cijelo prvenstvo, starija ekipa sa puno manje trke i brzih transformacija, igralo bi se ko i protiv francuske sto bi nam odgovaralo, jer im je napad daleko sporiji iako igraju ko i francuzi cvrstu obranu. |
Nemoj pricat gluposti, pogledo sam svaku tekmu danske i srbije i hrvatske , danci su na svakoj poziciji kvalitetniji od srba a bogme i od nas, srbi lete na krilima stanica, dobre kontre i publike o nekoj posebnoj kvaliteti nema govora.
|
Danska lagano protiv Šveđana, na poluvremenu 18-11.
Slovenci zasad vode. Ako tako ostane, izgleda da ćemo moći birati s kime ćemo igrati, pobjeda nas vodi na Dance, poraz na Srbe. U petak će bit ludnica :goood: |
Da, zato su ih srbi prebili ( ali doslovce prebili, znas i sam ako si gledao ko sto kazes ), a kao danci su kvalitetniji ( po imenima jesu, ali ti igraci ne igraju ni blizu kako bi trebali, a razlog su upravo godine )
Zaboravljas da su danci ~30godina prosjek, da danas moraju igrat u punom sastavu, i da imaju manje odmora i od nas i od srba ( srbi igrali s rezervama, mi cemo danas igrat s rezervama ), pa mi reci dal je bolje odmorni mladi srbi, ili stari istroseni danci? Prije par godina bih se slozio s tobom, no na ovom prvenstvu nam je danska 15puta bolja opcija za polufinale nego srbija... A budes vidio kako ce se Spanjolci u tom slucaju nakrvit sa srbima... |
Ma danci su se nakon te utakmice sa srbijom trznuli i samo se dizali iz utakmice u utakmicu , Hansen odlicno igra, Sonderagrd je najbolji ljevi vanjski poslje Jiche i Lazarova al dobro oni imaju takav ucinak jer su jedini pravi strijelci u svojim momcadima, Eggert i Lindberg gotovo nepogresivi tu su jos Spellerberg i Mogensen koji su nesto ispod svoje razine ali svejedno dobri, i specijalci za obranu Hansen i Christiansen, a sta se tice starosti vanjska linija su im svi oko 29-30 godina i mladi Hansen , tu ne vidim nikakav problem godina? I bas sad gledam teoretski je moguce da slovenci produ a mi ispadnemo , gleda se gol razlika ako nisam u krivu? A slovenci su trenutno u -9, ako dobiju spanjolce recimo +5 :D :D :D a mi izgubimo -4 oni prolaze? Naravno sanse da ce se ovo dogodit su jedanke tome da kopljar danas ponovi tekmu od jucer :D
|
Moram te ispraviti, gleda se međusobni dvoboj.
6 min do kraja Španjolci imaju 29-27, izgleda da ćemo na srbe |
Tako su se trznuli da su ih i poljaci naspankali :D
Ne kazem da su losi, daleko od toga, ali su trenutno definitivno bolja opcija od srba. Iako mislim da nam je svejedno jer spanjolci su na +2 i slovenci su pali, tako da u svakom slucaju idemo na srbe, pa u finalu na spanjolce opet :D edit : da,gleda se medusobni zato mi sigurno idemo dalje |
aha sorry bio sam ukrivu onda ;), ionak nije bitno posto spanjolci dobivaju
|
Kad ćemo igrati u petak? Vjerojatno u 20h?
|
Znaci kako god u petak sa srbima igramo :D
|
u 17:45
|
I kak bi komšije rekle, sad je zvanično, polufinale Hrvatska-Srbija. Za Beograd firmom Krstić...:D
|
Ma peremo srbe, nakon toga spanjolce u finalu, ipak je to zlatna medalja jedina koja nam fali :))
|
Idemo do kraja :care:
|
Šteta cepelina, sve su dobro izveli...
|
Citiraj:
|
Gledao sam sve tekme prvenstva od početka, ali ovako katastrofalno loše suđenje i pogubljen sudački par nisam vidio, strašno koliko pogrešaka u suđenju, po obje strane....
Trebali su pobjedit, hebo ih cepelin i zahebancija, odigrat normalnu akciju i zabit gol, a ne se sprdat na kraju. I nije mi bistra tolerancija Goluže na onog specijalca mađarskog Csaszara, pa zar nema nikog u obrani dovoljno brzog da igra flastera na njemu na centru i mir. Pa lik nas je skoro sam pobijedio -.- |
Citiraj:
Goluža je jeben taktičar. |
Citiraj:
Zbog čega bi trošio igrače, kad je rezultat bio nebitan. Vidiš da je i Buntić učio igrat obranu. :D |
Citiraj:
|
Kaj je ovo, danas nema naših na tribinama?? Smanjili arenu za 5000 mjesta i zabranili našima da dolaze... tko je jamio kartu, jamio je. Mene više interesira što će biti van terena nego na terenu.
|
Citiraj:
|
Čitao sam, mislim na indexu, moram pretražiti povijest, da se ulaznice neće prodavati Hrvatima! Da oni koji su ulaznice kupili u pretprodaji mogu ući, ali na vlastiti rizik... dok organiziranog posjeta od strane HRS-a ili turističkih agencija neće biti. Na forum.hr se o tome masovno raspravlja, ljudi su ogorčeni.
|
@Mad_Duke
Molim te, daj napiši jedan post bez uskličnika. http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_...-beogradu.html |
A šta su ocekivali, hrvati i srbi ce se uvijek mrziti tu nema spasa. Bit ce nereda dosli mi kod njih ili oni kod nas.
|
Citiraj:
|
Što ne fotografiraju svoje divljake, nego su naše našli pretresati ko ulične pse...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:20. |