![]() |
Chuck. Nema dalje! :D
|
Citiraj:
cemo da vidimo :D Masno mi je dosadno, a sad sam trenutno na 12. epizodi, do 4. i 5. sezone ima jos gro vremena, ako stignem do nje uopce. Ako postane dosadno jednostavno prestanem gledat :kafa:, necu trosit vrijeme - idem kempat na cod4 :no2drug: |
Spielberg i Tom Hanks rade nastavak/novu verziju Band Of Brothers pod naslovom The Pacific
http://www.hbo.com/events/pacific/video.html Co-produced by Steven Spielberg, Tom Hanks, and Hanks' Playtone co-founder Gary Goetzman, The Pacific follows three US Marines - Robert Leckie, Eugene Sledge and John Basilone - into combat against the Japanese in 1942, island-hopping across the brutal, blood-saturated battlefields of the Pacific and back home again after VJ Day. Ako bude dobra kao BOB biti će super :goood: |
Citiraj:
|
Krajem prosle godine sam se ufurao u One Tree Hill, ali kako ga gledam dosta rijetko, tek sada sam na kraju seste sezone. Serija mi je mrak, i sad si vec moram pomalo traziti nesto novo za gledanje kada ovo zavrsi.
Ima li tko kakav prijedlog? Mozda emach McG? :p |
povlačim zomg i omg za baju i bacam ga na athu :D :D
|
Citiraj:
Kahm, ignoriram te, slusam prijedloge... :fiju: |
Citiraj:
|
počela se emitirat nova britanska serija Psychoville od onih kaj su pisali
"the league of gentelmen" poprilično je bolesna :-) |
....
|
baš na moje sf? ja nisam star trek u životu pogledo od početka do kraja, a za star wars sam mislio do neki dan da je album samoljepljivih sličica.
kućanice su prelile čašu i sad je kasno za editiranje :) @atha... ne znam jel si gledo the office (uk verzija obavezno, us je li-la, ali je carell izvlači svakako + i dalje se snima), extras (uk, ricky gervais... nije mi wow ko office, ali je oke) i naravno it crowd :) da ne spominjem sad must-have... seinfeld, mućke etc. nije ni onaj the loop loš što je nedavno na novoj išao, neka bolesna aerokompanija, šteta što su samo jednu sezonu snimili. |
Citiraj:
|
@McG - vidim da si naveo Capricu. Kolko vidim tek je ove godine to izaslo i gledao sam prvi nastavak (IMO cist ok), a kolko vidim sljedecem nastavku je release date January 2010 :stoopid:
|
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
3 epizode su vani, cetvrta kroz par dana ;) |
EX-Yu mitologija; kultne serije i emisije 1980ih godina
pokusavam se sjetiti svih serija i emisija koje sam kao djecarac gledao na televiziji te su me prakticki odgojile u osobu koja jesam a tu svakako spadaju (bez animiranih serija):
Shogun sa Richardom Chamberlainom, Ptice Umiru Pjevajuci sa gorenavedenim Dinastija, Otpisani, Na Tajnom Zadatku (Bonny Tyler - i neeed a heroooo) Muppet Show Alf Dear John Terra Hawks - one lutke, kuglasti i kockasti roboti ne sjecam se više da li se vojna emisija nedjeljom sa partizanskim filmovima zvala: Dozvolite da se Obratimo ILI Ništa nas ne smije iznenaditi ?! molim lijepo bolje upucene da navedu još par ključnih serija iz 80ih! ili makar neki link na forum.hr ili kamo se već priča o tome PS ona naša djecja emisija sa brkatim likom obucenim kao vitezom (pandan Branku Kockici i Cipelićima valjda) mislim da je isla kao iz nekog dvorca (Velikog Tabora rekao bih) - sjeća li se tko? isto nedjeljom skupa sa vojnom emisijom i Plodovima Zemlje :D PPS kao da se slabo sjecam a mozda se i varam, jos prije nego je krenula emisjia C/B u Boji isla je neka emisija gdje su se vrtjeli stari filmovi, sjecam se gusarskih filmova i westerna.. itko? |
The dresden Files
Fringe How i met your mother-Swarley legenda :) Chuck Medium |
Ah, ovo se ne propušta:p
HRT2, 17.35-repriza svih 134 epizode:D |
Serija "Monk" nije losa
|
|
Citiraj:
|
ja sam bas zavrsio s prve dvije i poceo gledat trecu sezonu galactice. Kako mi je stari adama lud s brčinama, a Lee debeli ko pajcek :D. Sad me sram sto nisam pogledao tako dobru seriju prije :p
|
A ono, fakat nemogu vjerovati da nitko nije upratio da je izisla nova epizoda EUREKE :D
|
Citiraj:
|
gdje je Mentalist i 11 sati??
|
Citiraj:
Citiraj:
|
trenutno samo tivo-am milića i jelovnike izgubljenog vremena.
|
Citiraj:
|
svaka hrana na velikom ekranu je zanimljiva :D
|
|
Više neznam što bi gledao, pa sam počeo gledat Family guya (jednom davno sam pogledao 1 epizodu i bila mi je strašno glupa, no sad mi je čist ok) Ne gledam po redu idem od zadnjih epizoda prema prvima, al nebitno kad je svaka epka za sebe
|
uuuu ja u akciji "pribavljanja" svih sezona Seinfelda :)
|
Baš sam pogledao prvu seriju Nightmares and Dreamscapes (ide umjesto X-Files), neloše:)
Serija je rađena po Kingovom serijalu. http://en.wikipedia.org/wiki/Nightma...f_Stephen_King Da, naši su je preveli kao Noćne more i sanjarije, da ne tražite bez veze po teletextu... |
dawar... rade gledaj od pocetka jer se cesto fore nadovezuju...
|
Citiraj:
Ja trenutno pratim jedino True blood, pošto Losta nema, a Weeds je u banani... |
Citiraj:
|
Nisam, hvala na preporuci, pogledat ću. :) E da, jel ima kakvih friških informacija što se tiće Earla, jel misle nastavit sa snimanjem?
|
Citiraj:
|
Ja sam za, samo da još jednom vidim Randya da pjeva "Time after time" :D, al stvarno žalosno da su ih ukinuli, meni je to jedna od naj serija ikad...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |