![]() |
ja sam maurito na steamu,pa me dodajte i ja jučer igro nakon dugooo vremena,vidim ima neke nove mape,oficiial i dosta non official.
|
Imamo grupu na Steamu od prije par godina pa tko želi može poslat zahtjev za pridruživanje grupi :)
|
Kako šaljem zahtjev?
|
Samo mene dodajte na steam pa vas ja inviteam :)
Steam: xg4m3 |
Citiraj:
|
nisam se vec dugo ovako zabavio :) odlicna igra
|
Kaj ljudi, mogli bi sad ovaj vikend (taman se svi otrijezne :D ) jednu kampanju frknuti (neku dobru Custom) ili ako nas se skupi čak i neki versus :)
|
Ajm in.
|
Evo i ja bi njub probao malo kako to ide pa ako bude falio čoek malo igrati. Probao sam SP and me likes.
SteamID: ^4AsibuljRI |
Citiraj:
Također te dodao. |
Mislim da bi se do sutra trebali svi otrijeznit (od dočeka i afterpartya dan kasnije :D )
tak da, mogli bi sutra navečer bacit igru malo. Ili eventualno u subotu, ali subotom se ide vanka :D Ako ima zainteresiranih, sutra u 8 ? |
Citiraj:
|
Evo da tu probam s pitanjem. Imam problema prilikom spajanja na official dedicated servere. Joinam lobby, krene igra i meni ili stane loading bar na pola ili se do kraja popuni ali igru mi ne starta, kad igram s frendovima vele da je loadalo ali mene vrati nazad u lobby sa svim igračima. Nemam problema s best available ali ja preferiram na official. Nekad mi hoće loadat ali više neće nego hoće. Reinstalirao sam ju ali nije pomoglo. Ima tko kakvu ideju?
|
Taj problem sam ja imao. Pizidio sam. Možda se neki ovdje s foruma sjećaju da me uvijek izbacivalo :D
Uglavnom, otvori portove za igru ako nemaš i još se nešto u konzoli mora napraviti, neka komanda upisat. Probat ću nać pa ti napišem ovdje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |