![]() |
treba druga ruka i za ručnu! :)
|
dakle bio sam prisiljen koristiti trainer da prodjem kroz a5-a4 autoskolu (stvarno mi se nije dalo po 15ti put voziti onog aston martina)
no sad mi je trener dao 999.999,999 novaca i otkrio sve lokacije na havajima -.- zna li netko gdje bar mogu smanjit broj novaca, ima li neki fajl koji mogu editirati? |
Nisam nasao s cim igras? tipkovnica?
Jos nisam dosao do havaja pa neznam kako je u autoskoli ali ono sto sam testirao a1 auta na test drive-u ne izgleda mi toliko koplicirano... A sto se tiče para, posalji meni visak :P |
igram sa gamepadom
nije mi problem handling koliko preciznost koja se trazi i da to obavim u zadanom vremenskom roku ima malo mjesta za pogreske, pogotovo kad igras sa aston martinom koji je dosta sklon proklizavanju (igram na hardcore postavkama) i mogao bih proci tu a5-a4 autoskolu ali mi se stvarno nije vise dalo gledat onu scenu odbrojavanja svakim pokusajem.. a sto se tice para, dosta ti pokvari igru kad odjednom imas unlimited novaca i otkriveno vecinu lokacija -.- btw jahta nije nist posebno, bar meni -.- |
da, ja isto nisam mogao proc one bacve sa terencem dok nisam upalio gamepad...
a kaje sa svjetlima, ka postoji neka posebna komanda, il se moze s njima samo blendat |
ma ti si lud.. ja tu autoskolu bez beda prosao na tipkovnici sve iz prve osim prvi test sa astonom iz druge..
samo nesmijes u zavoju dat gas, nego pustis da prodje zavoj ili se malo izravna i onda po gasu! |
Citiraj:
|
dali je netko imao slican problem? do sada sam normalno mogao igrati i sve, i sad od jednom kad pokrenem igricu, i želim loadati save on mi izbaci "The Test Drive Unlimited 2 server is not available at this time. Please try again later."
http://slike.hr/slike-male/0/07_7d13d.jpg a ako odem pod new game, ide normalno :S ili ako mi netko može poslati svoj save ili nešto. Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam ih nekoliko ali s nijednim mi ne uspijeva. Lova i sve ostalo radi |
Gdje je tu gust u igri, koristio bi jedino trainer za lovu. Ali isto najdraze mi je naci nekoga pa bacit head-te-head za 30k $ hehe dosada zaradio tako oko 150k
|
Citiraj:
Hoću imat sve autokuće, kupiti bilo koji auti i debilizirat se po cesti isprobavajući brzinu pojedinog auta. U tome je veči gušt nego da se mučim prolaskom kampanje u kojoj je upravljanje najbitniji a s druge strane je najgori segment. Tako sam se zabavljao sa TDU 1 a tako ću i sa TDU 2. Tako da ako neko ima kvalitetni trainer koji otključava sve lokacije neka mi javi link, molio bih lijepo. |
pa TDU 1 mi je odlican a sad sam se privikao vec i na ovaj i to na tipkovnicu malo navike i ide to nekako makar je stvarno fail sa tipkovnicom igrat ako je neko igrao grid na tipkovnicu ili shift to je neigrivo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
nije mi otkljucao ceste ili tunerske shopove samo auto kuce, praonice, nekretnine i stale shitove kad sam manicno stiskao sve moguce numpad tipke da mi prestane tec vrijeme u driving school challengeu :F |
Citiraj:
ja se nemogu nikako priviknuti na tipkovnicu,i neide i neide...ko da pokušavam igrati sa samo jednim prstom:D |
Citiraj:
neki put te par puta vrati da moraš stisnut start |
Tuning Shop 6: British Supercars Tuner
Ascari, Gaterham, TVR , Ginetta, Ascari Tuning Shop 7: European Tuner Bugatti, Koenigsegg, Citroen, Eden Games. još ih moram nać na googlu di su točno na mapi. european tuner http://www.youtube.com/watch?v=saERZSChthA |
ma htio sam rec da se neisplati takva igra igrat na tipkovnici kad stvarno postoji ogromna razlika izmedu volana i tipkovnice. dok ovdje sumnjam mnogi su rekli da je na volanu isto tako katastrofalno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za ovu igru svi pričaju da ju je na gamepadu najlakše igrat, da su je na tom "području" najbolje napravili. |
Zaigrao malo ovih dana, nisam igrao prvi nastavak pa nsiam znao šta očekivat. Sve u svemu ok mi je igra, malo lutanja otokom, pokoja utrka, vrhunski auti, malo previše pilanja sa šišanjem, robom, pranjem i sl. pizdarijama, ali ajde šta se mora nije teško:D Igram tipkovnicom, tlaka mi spajat volan, ne znan...ionako mi ne izgleda kao nekakva simulacija pa sumnjam da bi s volanom dobio onaj pravi osjećaj:)
Nego da pitam nešto...iman 2,3 kuće... jer onako kako sam zarađivao po malo, tako bi kupovao kuće radi parkinga auta. A sad iman para stvarno i prodao bi sve te kuće i kupio jednu veliku, ali nigdje ne nalazim tu opciju? Jel uopće moguće prodat kuću? |
Citiraj:
|
Sad mi je jasno zasto nekima voznja ne valja. Najvjerojatnije igrate na full asistance, a ne sport nacinu voznje na tipkovnici.
Ja jucer prebacio sa sport na full da bi presao 1 uturku u a4 sa aston martinom koj ima pogon na zadnje kotace i skuzio da je totalno dehilno i lagano tako igrat. Eto |
Zanima me je li itko od vas prešao a1 do kraja? Da li nakon zavrsena oba A1 cupa bude 1 na 1 race s nekim?
Jer sad sam došao (bez ikakvog varanja i sa tipkovnicom) do a1 kat i neznam koji bi auto uzeo,jer mi je glupo ako uzmem npr. veyrona i kasnije me ovaj izazove i osvojim jos jednoga,isto mi se to dogodilo sa touaregom i mercom slk...pare mi nisu problem,imam preko 7mil $ Što se tiče ovih polaganja,meni uopce nije bilo tesko...mogao bih jedino izdvojiti spust niz planinu sa mercom slk black u polaganju za a2,ovo ostalo je dosta lako samo treba "skuziti auto"...jedino me je offroad zivcirao malo al isto nije tezak... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ako ste na A2 ne kupujte ASCARI govno..
top speed veliki, ali nikako da ga dostigne... tunirao sam ga na lvl 2 i nema šanse da bude brzi od drugih.. bar za sad... |
koji su najbolji auti u A5 i A4 grupama? bar po vama?! doso na havaje pa sad trazim koje aute kupit za natjecanje dalje....
|
Citiraj:
Sad sam preso sva natjecanja, i htio bi malo cunat aute na veci level od 2, to pretpostavljam mogu samo postici otkrivanjem cesta? |
tako je..
meni je ibiza na lvl 3 :) |
Meni je Evora smeće teško...
Ja sam A5 saMercedes SLK 55 AMG,a A4 sa Aston Martin V8 Vantage...sa oba sam bez problema presao ;) Na A2 sam uzeo Ferrari 458 i predobar je auto...a na A1 Veyrona i presao sam cijeli A1 i sad mi je jos ostalo kruženje 200km od otoka u finalnom cupu solar crowna... |
Citiraj:
tako da ces im vrlo lako biti uocljiv.. uostalom prejadno je meni igrat sa tolikim cheatom totalno mi upropastilo igru, mogu si priustit doslovno sve u igri bez jebemti auti mi vise nist ne znace kad ih nisam sam osvojio :F Citiraj:
ima doslovno savrsen handling (tesko ga izvrtit - igram na hardcore) i brzi je od svih ostalih bez problema (na ravnom ih ostavim pol kilometra) |
btw ikom drugom launcher poceo skidati Testdrive2.exe i jos neke fajlove - ne mogu uci u igru dok se to ne skine ?
jel to izasao neki patch ili? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima kakav fix za prepoznavanje kontrolera, kod mene logitech rumblepad radi normalno, kod frenda nece prepoznat speedlink gamepad niti logitech wingman volan... ?
|
mislim da vec dugo igre koje rade sa kontrolerima vuku podatke o driverima iz windowsa..
jer nekad su bili kotzacici za kalibraciju ili u igri se kalibriraju, a sada ako stisnes calibrate, on te baci u control panel prozor od game controllersa.. barem sa ja stekao takav dojam |
kalibriirali smo u win, neznamo kaj zeza
|
nisam mislio da treba kalibrirat, nego da igra zbog krivih/loših drivera ne kuži kontroler..
probaj na svom kompjuteru |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |