![]() |
Ja trenutno šamaram D2Lod na Battel.net-u... i nebi čovjek vjerovao koliko ekipe još uvijek igra 11 godina straru igricu...
nadam se da ću završiti fax prije izlaska D3 inaće ode sve u Honduras |
Jel se netko prijavio za betu i gdje?
|
prijave za betu su ti na www.battle.net, u opcijama imaš da staviš kakav komp imaš i tamo staviš kvačicu da želiš sudjelovati u betama za starcraft, warcraft, diablo (ili samo diablo, kako ti paše).
btw. skinuo sam si onaj 12minutni gameplay u HD i svaki dan si pustim, ili barem onaj epic početak :D |
Samo moras imat jednu original blizz igru da se prijavis za beta-u bilocega...
|
Citiraj:
|
da baš treba ''nova'' , netreba, bit će to vrlo nezahtjevna igra
|
al ćemo halat dijabla 3 :D
|
prijavio sam se za betu :D
s obzirom da me EA voli kao testera, sam optimističan što se i blizzarda tiče :D :D željno iščekujem Diablača :D :beer: |
Op betica, makar ne vjerujem da cu upast s obzirom kolko ce se ljudi prijavit na to :/
|
prijave za tu betu postoje već par godina tako da će biti veselo :D
|
Citiraj:
|
Imam feeling da ce beta krenut ili 6.6 u 6h(PM/AM) ili 9.9 u 9h(PM/AM) taman da uleti u ispitne rokove :D
|
u oba slučaja sam naj*** :D
|
Citiraj:
|
"Internal" testiranje je pocelo prije nekih tjedan dana, a "external" beta bi trebala izaci u 3. kvartalu ove godine, razdoblje od 1.7. do 30.9. Ako Blizz ne bude bio zadovoljan kvalitetom D3-a, ostaje mogucnost da se pomakne datum bete u slijedeci kvartal. Đej Vilson je spomenuo da bi full igra trebala izaci otprilike 6 mjeseci nakon bete, te da i dalje ciljaju da izbace igru na trziste prije kraja 2011. godine, no nece forsirati.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Impliciro je na to i da mozes kupit "novu" grafu starije generacije tipa 8800 i slicno...
|
Imam problema sa prijavom za beta testiranje. Jel ima itko još, osim mene, problema s time? Nakon što mi pročita konfu, kliknem send i onda mi kaže da je došlo do problema sa slanjem i da odem na bliz. site. Sve je pušteno kroz firewall, koristim "administrator svemira" račun :D, tako da tu ne bi trebalo biti problema. Ne stignem google-at trenutno jer nisam doma, pa mi je svaka vaša ideja korisna.
p.s. Samo mi nemojte reč da instaliram nove winse ili da zamijenim napajanje, he he. |
Mislim da u životu nisam čekao s više nemira kao Diablo 3. Inače, diablo serijal mi je baš "rpg po mjeri" kao da su za mene radili... Kad izađe biti će lagano kateter, tona red bull-a i čokoladica i laganini "korisnik je privremeno nedostupan".
Znam da je spam, ali fkt se veselim kao ni jednoj igri dosad :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
uj :D
Vidim, imaš dobru zamjenu za dotičnu :D |
Citiraj:
ali jedna 8800 će ti vrtit na max bez beda, no nje za kupit ajmo reć više ni nema pa se počastiš nekom 5770 i miran si |
Citiraj:
|
zadnji OT majkemi, današnje igre su smeće i nema te igre koja zaslužuje da se kupuje zvjerčina (uzimajući u obzir da je d3 nezahtjevan, ne ulazi u kategoriju)
|
|
|
Citiraj:
|
isusati kolko ja ovo jedva cekam to nema nigdje. sav se naježim kad vidim ove videe.
posto sam sve blizzove igre do sad dobio na beta testiranje medju prvima (vjerovatno puka sreca) debelo se nadam da ce i d3 uletit :D |
Joooj ovo ne bu dobro kad izade :D Nema meeeee
|
Znam da je već rečeno, al meni je to "puno previše prešareno".
šmrc |
Citiraj:
Najgore je što se prašina diže oko D3, a kako je sve krenulo prema mass online igranju, meni se sve manje i manje dopada igra. I sigurno neću biti jedan od onih koji čeka u kilometarskom redu pred algoritmom, kako sam to prvotno zamislio. Prvo će se igra isprobati i ako valja, kupujem tek tad :) |
Baš kako neko na yubito komentirao, ovo je pre worldofgaycraftovski
Sjećam se koliko je mračan prvi đavo bio , jezive mjuze kada se spuštaš u crkvu, vriskova demona koji čekaju u mraku, dan danas me trni prođu kolko je to dobro bilo Ovo mi izgleda kao whatever, makar ću odigrat kad dođe, no prvo isprobat |
Baš sam to mislio. Ovo me jako vuče na Torchlight, koji sam odigrao btw i dobar je. Ali baš ta tama, muzika, metalni zvuk kad slashaš kostura u prvom Diablu :D veeeliki osmijeh izmami na lice, euforija.
|
OffT : ma dečki ,fulali ste globalni point ,vi ste sada "stari konji" (u kasnim 20tim :D) a ovo je namjenjeno novoj klinčadiji koju je strah igrati u tamnici ...po mraku :)
OnT : IMHO ,pa i nije baš šareno toliko , dvojka je isto bila šarena , jedino mi upada u oko taj wow štih ,al prolazno ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Totalni Diablo II štih :) Mislim da ste previše zabrijali, bit će to sve kako treba, bar kad se kolje u dungeonima :D |
Glavno da je to Diablo :)
Lako za boje i šarenilo. Nemogu ni zamisliti koja će ovo biti navala na igru kad izađe. Igrat ću odmah i stalno dok ne završim sa svim klasama, i onda opet na sljedečoj težini. |
Citiraj:
|
nakon toliko cekanja, prava igra napokon stize na lager :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |