PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 5 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107242)

Gjurovski 30.10.2008. 21:50

Citiraj:

Autor Matt (Post 1179367)
I ja isto dobivam. Koji smijeh :D

Tebi bi bilo najbolje da preskocis ovaj nastavak :D :D :D

mymoon 30.10.2008. 22:42

Citiraj:

Autor gamesplayer (Post 1178746)
Meni se pojavljuje unhandled exeption caught!!Jel zna tko pomoc???

Citiraj:

Autor Matt (Post 1179367)
I ja isto dobivam. Koji smijeh :D

imao sam i ja te greške ( zajedno sa onim .dll-om).
nakon instalacije dx-a sve 5. ništa drugo nisam dirao.

Fadolf 30.10.2008. 23:29

Citiraj:

Autor mymoon (Post 1179507)
imao sam i ja te greške ( zajedno sa onim .dll-om).
nakon instalacije dx-a sve 5. ništa drugo nisam dirao.

Drugo rješenje za taj unhandled exception caught je to da prebacite kvalitetu zvuka na 24bita...

speedy-3 31.10.2008. 02:38

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 1178911)
Svako svoje tupi, ovo je beta, i pola opcija je iskljuceno, sto se tice bljuvotine vise mi je COD4 bio bljuvotina posto je na 98% servera 98% igraca koristilo mali kalas...
Da je opet sa druge strane napredak i nije ali mi je draze kada ima puskica, to je zapravo sto se ocekivalo od ove igre (bar ja) cod4 engine samo WW2 te vracanje CTF-a (a ne one zombie retardacije)...
Naravno treba pricekati full verziju vidjeti sve mape te pricekati par modova onda ce se znati koliko vrijedi igra...

ma joj pa ima samo 10tak dana do full verzije nema sanse da oni to srede do tada,,,,, ovo me bas na UT3 podsjeca,,,,

to sto u cod4 koriste mali kalas ili p90 ili gl nije kriva igra nego igraci,,, od svega toga meni samo kamp smeta,,,,, i svakako je igra kvalitetnija od ovoga

nisu opcije nimalo bitne kad se igrac ponasa ko pijan,,,,,, da je to cod4 samo presvucen u ww2 sve bi bilo oke,,,, neznam sa su oni radili s ovime eli to nije nimalo dobro,, a s obzirom tko ju je radio nije ni cudo,,,,,

hell bolje da su na cod2 samo nakacili trcanje i pucanje kroz zidove i bilo bi kvalitetnije od obvga tu se previse toga debilno ponasa da bi se to sve sredilo do full verzije,,,

meni je npr cod4 od demoa do sada full oke,,,,, cod2 je bio isto tako i sad ga rade igram nego cod4 (nema do Rifle Only :D)

ali cod5 i rifle,,,,, neznam bas ovo sto se u beti moglo vidjeti nije nimalo ohrabljujuce,,,,

danij3l 31.10.2008. 07:36

ma dajte, pa nemislite valjda da je ovo up2date verzija. ovo su oni samo izbacili da malo nabriju igrace. :D kakva je to beta 10 dana prije nego se retail verzija pojavi u trgovinama. (retail manuali, dvd i kutije su sigurno bili spremni prije nego smo mi dobili betu :D )

MIK 31.10.2008. 07:56

Možda izbace patch prije izlaska igre:)

hammer_of_thor 31.10.2008. 08:10

Citiraj:

Autor pipe (Post 1179319)
Koliko se vama dugo ucitavaju mape. Meni oko 25s. Jel to normalno?
I imam jos jedan problem. Nerijetko me zna izbaciti i napisati kao error spawn: no free entities

Meni se mapa loada ko i u CODu 4, oko 10 sek.

A za G-Spawn error, već me izacio par puta, beta serveri jbg

vedro91 31.10.2008. 10:13

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1179655)
Meni se mapa loada ko i u CODu 4, oko 10 sek.

A za G-Spawn error, već me izacio par puta, beta serveri jbg

kod mene se loada isto nekih 10-15 sec mapa...znalo me samo kickati u sred igre i pise "no free entities".

MisterM 31.10.2008. 12:44

Citiraj:

Autor MIK (Post 1179645)
Možda izbace patch prije izlaska igre:)

Več je najavljen prvi patch za igru koja će izači jer nisu stigli ispraviti sve bugove - prekasno su dali PC beta verziju van.
Najviše su bugova skužili konzolaši a prije izlaska bete za PC jedan developer je najavljivao popravak nekih bugova nakon izlaska igre.....
Uglavnom kaj je točno od svega budemo vidli kad igra izađe.

Bang 31.10.2008. 14:34

sve u svemu igra je loša.više mi se čini kao nekakav loš mod za cod 4. grafika mi je nakako šarena(previše ušminkana),puške su katastrofa,zvukovi isto,igrivosti gotovo da i nema. najviše mi smetaju perkovi i kojekakva bombardiranja. dobra stvar su tenkovi iako te odma svi prozivaju noobom(nekužim-dio igre). misim da neće još duugo napravit igru poput cod-a 2.trebaju nam dati samo puške (tj pojednostaviti igru) a što se mene tiče likovi mogu bit i u gaćama.

Matt 31.10.2008. 15:10

Citiraj:

Autor Fadolf (Post 1179561)
Drugo rješenje za taj unhandled exception caught je to da prebacite kvalitetu zvuka na 24bita...

A gdje da to podesim? Imam integrušu. Realtek driveri.

hammer_of_thor 31.10.2008. 16:26

Zna li netko kolika bi joj mogla biti cijena kad izađe. COD je COD jbg, treba se imati original :)

pipe 31.10.2008. 16:30

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1180089)
Zna li netko kolika bi joj mogla biti cijena kad izađe. COD je COD jbg, treba se imati original :)

Da, i mene zanima.

MisterM 31.10.2008. 17:07

Citiraj:

Gegen cirka 350 čuna.......

pipe 31.10.2008. 17:13

Hvala.
Ne kuzim jedino zasto pri pokretanju igre pise da se spaja i skida acc. info?
Jel to mozda nesto novo tipa da se rankovi cuvaju na racunu na serveru?
To bi po meni bilo odlicno kod reinstaliranja igre i pracenja statistika. Isto tako bi bilo dobro da se upise cd-key u svoj racun i onda da ne mogu oni key stealeri ukrasti key.

danij3l 31.10.2008. 17:38

bit ce narafno i seriali u prodaji. najvjerojatnije 150 kn komad - pa tko ne pati na to da ima kutiju i dvd ...

gamesplayer 31.10.2008. 18:06

Matt za unhandled exeption caught odi na My computer properties......hardver.......device manager....sound,video and game controlers....i disable unimodem half duplex audio device;meni je to pomoglo!

MisterM 31.10.2008. 18:29

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1180143)
bit ce narafno i seriali u prodaji. najvjerojatnije 150 kn komad...

Da ali ne odma nego malo kasnije.....

Romano.Cule 31.10.2008. 18:38

Pa ovo je isto kao i cod4.Omfg

bisanu 31.10.2008. 19:29

Citiraj:

http://www.sendit.com/sendit/9995496.product

možda je na ovoj stranici malo jeftinije nego kod nas, pogotovo je jeftinije sa ps3 igricama

danij3l 31.10.2008. 20:49

Citiraj:

Autor MisterM (Post 1180187)
Da ali ne odma nego malo kasnije.....

narafno. vjerojatno slicno kao i s CoD4.(kad bude tajvan imao imat cemo i mi :goood:)

ja izgleda trebam i novi laptop :D steka na sve strane. x1600 mobility radeon se raspada pod udarom mrskih neprijatelja. 20 fps. (ne, ovo nije najmanje ili prosjecno - ovo je max :D)
ako stavim manju rezu od native LCDa onda izgleda katastrofa. spustim detalje - katastrofa.

nahebo sam :zdero2:

Fadolf 31.10.2008. 21:02

Citiraj:

Autor Matt (Post 1180018)
A gdje da to podesim? Imam integrušu. Realtek driveri.

Ovo kaj sam rekao je za Windowse Glistu :D

Prebolesna igra, možda je prepakiran COD4, ali to se čekalo, makar, da budem iskren, nikaj ne može zamijeniti COD4... Malo mi je ovdje gameplay prespor... Bar mi se tako čini.

webstartm 31.10.2008. 21:03

Probao igru
Zakljucak :
Losija od cod4 i cod 2 definitivno , puske triba popravit ,ono pucam u lika sa po metra iz riflea i tribaju mi dva metka da ga ubijen ,a s tommy gunon ubijen lika sa kojih 30 metara sa dva metka.
Onda igra mi je malo vise za konzole napravljena.
Nadan se da ce popravit oruzja i to:)
Ali cod2 rules :chears:

BlackDwarf 31.10.2008. 21:07

Zasto izbacuje van iz igre? Registriran sam i imam key a kada me izbaci pise da koristim free nick.

fps_gamer 31.10.2008. 21:17

Citiraj:

Autor Fadolf (Post 1180344)
Ovo kaj sam rekao je za Windowse Glistu :D

:lol2:

danij3l 31.10.2008. 22:04

izvadak iz pravila
Citiraj:

Ne koristite više od par smilies-a, jedan ili dva su dovoljna da istaknu ono što želite.

Rain Man 31.10.2008. 22:22

Mozda je trebalo malo se naviknut na oruzja. I ja sad s mosin-nagantom skidam s "one shot". Mozda su servere popravili, dobili update, nemam pojma.

http://pce.hostili.com/images/shot00032x0z_thumb.jpg

Bome kak su se ljudi privikli, sve se cesce zove artiljerija i bijesna đukela. Postat ce psi s vremenom dosadni. Zakolje me, spawnam se i opet dolete 2 smrada. :fuming: EDIT: Zaboravio napisat, zvao jednom 6 puta pse, ubili psi sve skupa 31 covjeka. Opet dokaz kako ce postat dosadni.

http://pce.hostili.com/images/shot0001gi8l_thumb.jpg

Jedna umjetnicka! :D

http://pce.hostili.com/images/shot0000rkln_thumb.jpg

E, spawn pointi su najjaci. :D Pojavim se, okrenem se oko osi, sami neprijateljski smradovi. Nitko te ne skuzi u pocetku, ti neznas dal pocet pucat ili sta, skuzit ce te odmah! Neznam dal je to greska bete ili su namjerno slozili random. Od tada bajonet na mosin-nagant i pustat krv. Lik kampira, gleda puskom na jedini prilaz, ja se spawnam iza njega koljem ga, on si sigurno misli :wtf2: .

pipe 31.10.2008. 22:37

Primjetio sam da u ovoj igri puno vise dolazi noz do izrazaja. Cesto netko izleti pred facu pa ga samo zakoljes. Na cod4 je to bila rijeđa pojava. Sviđa mi se ovo.

Rain Man 31.10.2008. 22:57

Vec sam i ja naveo kako se noz vise forsira. No nije bas presretno rjesenje, treba i nozem pogodit. Ili bajonetom na puskama. Meni se vec sad par puta desilo da ja i "neprijatelj" jedan ispred drugog bez metaka u oruzjima krenemo nozevima, bajonetima jedan na drugog. Ja krenem na njega, igra "ulovi" kill, krene ona animacija, no on se izmakne i ja u nemogucnosti da ga opet napadnem, poginem.

Ili jos bolje, trcimo jedan oko drugog, probamo se ubit, a nikako da netko pogodi. Bome da nas netko gleda sa strane mislio bi da plesemo. :D

Zato kazem da mi nedostaje COD2 i kundaci. To je bila zabava, dogovor da se kundaci na glavnom "trgu" i nadje se 15 ljudi da mase puskama po zraku. Tamo si mogao skidat jednog za drugim ako si ga "pogodio".

MadBoY 01.11.2008. 00:02

Citiraj:

Autor DaNiJ3L (Post 1179637)
ma dajte, pa nemislite valjda da je ovo up2date verzija. ovo su oni samo izbacili da malo nabriju igrace. :D kakva je to beta 10 dana prije nego se retail verzija pojavi u trgovinama. (retail manuali, dvd i kutije su sigurno bili spremni prije nego smo mi dobili betu :D )

Nije ovo ni B od bete, vec jedan obicni MP Demo, koji je radi "fore" nazvan Beta...

Koliko god ja igrao ovu igru, nikako ne zasluzuje neku visoku ocjenu. A radar mi je i u CoD4 isao na zivce, a eto, sad su i u WW2 znali za tehnologiju detektiranja neprijatelja :fiju: .
Nadam se da ce barem SP imati dobru i zanimljivu pricu.

Imam osjecaj da su na pola razvoja igre za konzole skuzili da je CoD4 napravio velik uspjeh na PC-u pa nabrzaka sklepali i PC verziju...

Zmaj000 01.11.2008. 02:50

ode nogica :D

http://www.imagesforme.com/out.php/t206752_shot0003.jpg

Lucius 01.11.2008. 15:57

Evo nasao vremena za odigrat ovo cudo od cod-a. Igra je za betu cisto ok, ocekujem puno prepravaka i nadam se jednom dobrom patchu da je malo izbalansira. Odlicno mi je kako bas kao i na slici iznad, noge/ruke lete kada granate padaju ^^

Jos uvijek nisam nasao pravo oruzje, mislio sam da ce biti thompson, ali me razocarao, sada igram sa mp40 pa cemo vidit. Mape su odlicno graficki napravljene, puno bolje od cod 4. Artiljerija je malo neprecizna, ali mi se svidja kako se sve trese kada rokne pored tebe. Psi su mi bezveze, lako ih je ubiti i nekako mi nisu sjeli. Ne svidja mi se detalji oruzja, to bi trebali malo dotjerati skupa sa logovima frakcije, ogavni su. Uglavnom nije losa, ali mislim da cu se drzati cod-a 4 :fiju:

Daten 01.11.2008. 16:19

Najbolje bi bilo da odgode igru za 11.12.2008:), i da poprave sve sto nije valjalo u beti...

~Kaiser_Chief~ 01.11.2008. 20:19

meni je igra po svemu sudeci ok , ali stvarno sam zivcan kad trebam is mp 40 ili one druge strojnice ispucat 20 metaka na 5 metara duljine da ubijem.. nadam se da ce to sredit... super stvar mi je noz koji koristim vrlo cesto... cak sam sa njim slucajno strike 4 napravil ;) .. i jos sam primjetio da ima dosta hrvata na orionu i frankfurt serveru... a na croatian playground se vecinom igra s&d sto mi nije previse zanimljivo jer mi je draze igrat ffa , ili pak team dm itd...
neznam kako ali graficka mi daje jako dobre rezultate... dakle reza 1280 x 1024 4x AA 65-80 fps.. sto je stvarno odlicno..
evo u vecini slucaja zadovoljan, al ovo kaj moram 30 metaka bezveze ispucat mi je stvarno glupo..

Apacer ft Bozja 01.11.2008. 20:21

mp40 po meni suxa,jer ima premali fire rate...radije igram sa tomom ili tipom 100 ;)

~Kaiser_Chief~ 01.11.2008. 20:27

da, i ja s tim zadnjim igram , samo nisam znao kak se zove.. a thompsona sam zapostavio iako mi je jedno od boljih oruzja :)

danij3l 01.11.2008. 20:30

ja igram s mp40 i oruzje je ok.
evo i prvih pristojnih rez. :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t207977_shot0000.jpg

kako se uvijek borim s mali fps i velikim pingom (ovo oko 100 je ok) stvarno mi se sve ostalo treba poklopit

~Kaiser_Chief~ 01.11.2008. 20:38

pa dobar si.. :=)
ja igram na onim di mi je ping manji od 50.. a i na visim... nikakve mi razlike :)

friczors 02.11.2008. 13:19

cod5 unhandled caught

Vidio sam da treba iskljucit to ali ja nemogu nac pod My computer properties......hardver.......device manager....sound,video and game controlers...disabled unimodem half duplex audio device; nemam to molim pomoc pls:stoopid:

kasper_sky 02.11.2008. 13:37

ja došo do levela 40 šta je valjda max u beti i imam sve pljuce kaj dozvole do tog levela i dosta perkova imam e da i one nadogradnje na pljuce

sve kaj vam puške ne valjaju ili su spore ili slabe stavite perk stedy aim, faster rate of fire, bullet penetration.... i to riješava problem :D
to bi trebalo kao biti da puška ima bolji mehanizam pa je brža ili kad penetrira kroz zidove i slično onda ima kao jači kalibar...
uglavnom imam mp40 sa extended clip što je lol, zatim onaj geverung43 švapska poluautomatska mi je super sve kosi na njoj imam tromblon kao GL totalni kick ass, zatim od strojnica tj. MG imam onaj švapski MG42 koji je meni brutala, pod sekciju rifles imate STG44 koji je uff mrak:D
od snipera sam imo bolt rifle springfield ali kad sam vidio šta radi M1 Grand sa optikom onda sam igro snjom da zaradim optiku... opće vam netreba udah samo klikaš ko u cod4 ona amerska od 15 metaka;)

jedino na ćemu bi trebali po meni proradit je spawn point koji su totaly random što suck i soundovi za oružja jer su neka ok a neka su full bezveze

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:26.