![]() |
Jelc sretan rođendan!
http://www.handykult.de/plaudersmili...iggringift.gif <-- nVidijina karta :rolleyes: :beer: edit: Zašto neće prikazati smajli ? :mad: http://sc.groups.msn.com/tn/D5/61/Ju...gs/a9/10aa.jpg |
Fala, fala...
Evo svima koja dobra stara Žuja:) :beer: :beer: :beer: Eh Cat, ne bu to v moju hižu nikad pa ni onda:D |
heh..
prodje ljeto trideseto, godinaaa mio zao nijeee!!:D :D
jos dvaput tulike pa dobro...sve najbolje idejnom zacetniku reda Zderonja ,od njegvog pobocnika uz pjesmu:"nema tice do Prasice" ,uz zbor revnih Zderonja..: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : a zato ni bilo cuti ni jedne gujde da se javlja, su se bojale da ne zavrse na raznju....:rolleyes: Jeltz,:beer: :beer: |
jelc sve najbolje:beer: :beer: .
cestital bi ti i prije ali mi ni stel poslai poruku kaj mi je inace jako cudno.:confused: |
Sretan rođendan.
Sve najbolje, Jelc!!! :beer: |
Jelc sve najbolje :beer:
|
Dugo nam zivel nas dragi dr.ati. Jeltz::beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
posebno velke cestike starom metalcu od jednog malo mladjeg.: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 |
jelc s'e najbolje ! :beer:
|
Evo i Renci nam slavi rođendan.
Sve najbolje ti bilo Renci :beer: |
sretan rodjendan renci
zivio jos najmanje 100 godina.... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Hvala decki, e uljepsali ste mi dan!!! ;)
|
Sretan rođendan renci
|
Danas nam je slavljenik premec. Sretan rođendan:beer:
|
Citiraj:
|
premec se najbolje:beer:
|
Premec sretan ti rođendan ! :beer:
|
Sve najbolje Premec :rolleyes: :beer:
|
Sretan roćkas Premec. Kad ćemo na piće?:D
|
izgleda da cu morati sam sebi cestitati rodjendan,barem ovdje na forumu.:D :D
|
Citiraj:
Ajd ti znaj koji Kuky...koliko nickova imaš??? |
svima je rodendan a ja sam jos uvijek zedan i gladan dakle... gdje je mezetluk kulena sira prsuta sira iz ulja paskog livanjskog odakle god da ste daj daj daj :beer:
|
Citiraj:
Prvo sam imao K82 (kada sam se prvi put regao nisam mogao odabrati ime kuky zbog nekih bedova:) ) U medjuvremenu sam otisao u vojsku i t mobile ovaj t-com ..boze tht/hitler :) je promijenio email u htnet.hr i tu nastaju problemi .Posto vise nisam mogao aktivirati ovaj K82 profil morao sam napraviti pomocni koji se zvao >>>KukY-vk<<< Par mjeseci sam furao taj nick sve dok nisam zamolio hojzu da mi promjeni nick ili da resetira email adresu na valjanu tako da mogu aktivirati sada vec svoj stari K82 nick (izgubili ste se jelda:) ) I takome je nash dobri car hojza vratio na stari profil plus sto mi je promjenio nick u ovaj sadasnji. Nadam se da je sve jasno :D :D :D :beer: |
Sretan meni rodjendan!!:D Kad već nitko neće, da si sam čestitam!! ;) I da poživim još nekih 70-ak godina (to bi mi bilo taman dosta :D )
|
Treba nam malo da se razbudimo.
Sretan Rođendan!:) :beer: |
Sve najbolje STRMXu i VedranuP:beer:
|
Sve najbolje legi i Vedranu...:beer:
|
:beer: :beer: :beer:
|
strma i vedran sretan rodjendan:beer:
|
hvala svima! inače u svaštaru zalazim jednom mjesečno al mi je danas jedan moj kolega, inače pasivni čitač foruma, javio mailom da me 'spominju u svaštari' pa sam morao vidit o čemu je riječ... :D
još jednom hvala i :beer: za sve... moje čestitke strmx-u... |
Svima danas sretan rođendan osobito Strmix-u i VerdanuP :beer:
|
Vedranu i Strmix-u sve najbolje :beer:
|
Plesnivom debelom prigorcu sve najbolje žele Žderonje uz prigodnu mjuzu- I shot the sheriff:D :D :D
:beer: :beer: :beer: |
svima sve najbolje.:beer:
|
Plesnivom debelom prigorcu sve najbolje želi i rendula:beer: :D
|
sretan rodjendan amd
:beer: |
Fala na debelim čestitkama.:D :beer:
|
Codiac sretan rođendan:beer:
|
sve najbolje codiac