![]() |
Citiraj:
Evo danas sam i dobio rezervaciju za 1.,2.,3.8 u Hungaroringu, karte ću dobit 2 tjedna prije preko njihove neke agencija (slično kao pošta) :zdero: |
Cijena?
|
Citiraj:
Ja sam mislio ići ove godine u Monzu, ali sam odustao. Ostavit ću to za dogodine. Pa možda i u Spa :) Recimo karte su cca 300 eura. Ako ideš sa agencijom dođe te cca 200 E troška, ali imaš spavanje, doručak i prijevoz do staze i nazad. Baš me zanima koliko dodatnog troška ispadne ako se ide sa svojim autom:) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Kiša fino pada na GP2. Nadam se da je bude i na startu :)
|
Citiraj:
|
Baš dobra trka, kako sam i predviđao Hamilton je imao odličan start, Kimi također.
Mark Webber vozi utrku života. Još jednom se pokazalo da je Massa shit od vozača :smoke: jer se izvrtio 2 puta, i jednostavno on je djete high tech vožnje! |
Pada kiša ko luda, od vedećih Ham malo izletio (čak nije cijeli bolid van staze). Massa opet izletio i probudio zeku iz trave, Kimi malo isto imao izlet u prirodu, a sve bi bilo loše da nije BMW išao na piknik!
|
Citiraj:
Čak je i olmajty Rubens na full wett-u uspil izletit tak da... |
Citiraj:
"Pusti zavrzlame, i šuti ako te niko ništa ne pita!" :p (jedan poznati citat iz serije) BTW Barichelo vozi utrku života ;) EDIT: Bilo je dosta danas zečeva na stazi LoL |
Massa vozi ko zadnja panjina...
|
Citiraj:
Dobra dvoboj Alonso vs Heiki |
Citiraj:
|
1. Hamilton
2. Heidfeld 3. Barichelo 4. Raikonen 5. Kovalainen 6. Alonso 7. Trulli 8. Nakajima |
Odlična utrka. Pokazalo se tko zna ( Hamilton, Hiedfeld i Barrichello ) i tko ne zna ( MASSA ) voziti po kiši ( a i općenito :D ). Kakve samo sreće ima taj Massa. Izletio je najmanje 5 puta i uvijek se izvuče, a Kubica koji je napravio najveći posao na cijeloj utrci slučajno zezne jednom i kraj. Ali najbolji vozač danas je definitivno Heidfeld. Ona 2 pretjecanja po 2 vozača nisu bila viđena već jaaaako dugo, a i nijednu grešku nije napravio tijekom utrke.
|
Najveći car je Rubens. Doći sa 16 mjesta na 3. i biti u istom krugu s vodećim, :respekt:
|
Baš svi su pravili greške, a najviše naši debilni komentatori kojima se sve vrti samo oko sreče i opće poznato da nikad nemogu pogoditi ono što gledaju... meni je najveće iznanađenje utrke definitivno Massa-imao je najviše izljetanja i definitivno(se osramotio) najlošiji vozać po kiši od aktualnih.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
STATISTIKA izlijetanja
Nabrzaka pregledana snimka.
STATISTIKA izlijetanja: Massa-5 Webber-3 Glock-3 Kakajima-2 Kovalainen-2 Raikkonen-2 Kubica-2 out Bourdais-1 Hamilton-1 Coulthard-1 out Vettel-1 out Sutil-1 out Fisichella-1 out Piquet-1 out Button-1 out asfalt i samo asfalt:D Heidfeld Barichello Alonso Trulli Rosberg |
To je 13 od 20 koji su startali i prošli prvi zavoj ( Vettel i Coulthard nisu ). Tko je ostao onda. Heidfeld, Barrichello i Alonso samo?
Hamilton McLaren-Mercedes Winner Heidfeld BMW Sauber +68.5 secs Barrichello Honda +82.2 secs Räikkönen Ferrari +1 Lap Kovalainen McLaren-Mercedes +1 Lap Alonso Renault +1 Lap Trulli Toyota +1 Lap Nakajima Williams-Toyota +1 Lap Rosberg Williams-Toyota +1 Lap Webber Red Bull-Renault +1 Lap Bourdais STR-Ferrari +1 Lap Glock Toyota +1 Lap Massa Ferrari +2 Laps Ret Kubica BMW Sauber +21 Laps Ret Button Honda +22 Laps Ret Piquet Renault +25 Laps Ret Fisichell Force India +34 Laps Ret Sutil Force India +50Laps Ret Vettel STR-Ferrari Spin Ret Coultha Red Bull-Renault Spin |
Hamilton je car :goood:
|
Vidjet ćemo na iduće 2 utrke kad na svoje dođu švabe ( Heidfeld, Glock, Rosberg, Sutil ), a možda i Kubica. Na Hockenheimu i Hungaroringu su ko doma i bit će veselo. Još ak i kiša opet padne...
|
Citiraj:
A koliko se sjećam Ham ima bolne uspomene na Hungaroring 2007 i prvi zavoj! :fiju: |
Jel netko znam možda kad je zadnji put netko pobjedio s većom prednostim od današnjih 68sec.Hamilton definitvno utrka sezone,bio je pod velimi pritiskom i unatoč tome odlično je odvozio.Massa katastorfa,Kimi jbg nije imao sreće,Rubens sjajno,Hef također dobro.Sve u sve,izvrna utrka s puno zečeva:banana:
|
jel ima negdje snimak trke ili nesto??? nisam bio u mogucnosti pogledat a vidim zanimljiva je bila.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ferrari kimiju opet gubi bodove. Pa ovo je nemoguće, uz hakkinena definitvno najnesritniji vozač. Sićate se smotanih mclarenovih iz boxa, pa sranja koja su im se događala, ... sad ništa, sad ferrari yebe kimija, mora jurit i ispravljat njihove greške. Ali neka, zna se da je najbrži na stazi :beer:. |
Misliš valjda da je Ferrari najbrži na stazi, Kimi ga samo vozi
|
http://www.viddler.com/explore/KRS_Evenstar/videos/111/ :roller::D:D:D
|
Citiraj:
Nego kako ću se ja slikat možda me bude htio napasta, kada se budem s njim slikavao :rolleyes: |
Ice Man gone wild. Čudno za njega.
|
Citiraj:
|
Možda je bio pod "gasom". :D
|
Citiraj:
nebi mu bio prvi put :D |
ma dobro ti glupi novinari ti stvarno idu na k*** samo kad ih ovako gledas a kako tek mora njima biti kad im 1000 bliceba skroz bljeska par mm od face,,,, posvuda ih prate i sa sve ne,,,,,, uzhas,,,,,,, eto sad u F1 lik se priprema za utrku i koliko je fotografa samo par cm od njega,,,,,,,, Tenis fotografi jesu ondje i sve ali ni blizu tenisacima niti ih itko moze smetati ili podjebavat kao F1 vozace ili nogometase i ostale......
ono Kimi mi se totalno gadi ali ovo nije nista ni cudno ni lose sto je napravio |
@ Bravo ne valja ti statistika, Barrichello je bio izvan staze i to na ful wet gumama...
Massa definitivno promašaj ali kad te nejde onda nejde,... Barrichello je napravio ono što su svi pri vrhu htjeli ali nisu napravili jer nitko od njih to nije napravio i tako to ide u današnjoj formuli... Šteta za drugi dio utrke što Kimiju nisu promjenili gume i onda je bio ko puž na stazi jer sam uvjeren da bi Hamilton fasovao... Hamilton je odvozio dobru utrku ali treba u obzir uzeti da gotovo cijelo vrijeme nije imao niti pritiska odozada niti nikog ispred sebe tko bi mu dizao vodu a to itekako znaci... Kimi ponovno najbrži krug utrke ;) stigao je na 31 ;) i s tim je prestigao Mansell-a te još 11 do prestizanja Prosta i zasjedanja na drugo mjesto svih vremena po broju odvoženih najbržih krugova |
Zanimljiva utrka, prvenstveno zbog kiše. Svaka čast Hamiltonu na pobjedi.
Što se Kimija tiče, čini mi se da Ferrariju prilično nedostaje Ross Brawn. Takve loše taktičke odluke prije se nisu donosile. Također da ne zaboravim, svaka čast Rubensu na trečem mjestu. :) |
Citiraj:
A ovo o Kimiu o novinaru:sasvim opravdano,tip mu je došao na 5cm od očiju i bliješće ko lud |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |