![]() |
Citiraj:
|
E kolko je hajduk odigro? :rambo: :rambo: :rambo: :clap:
|
Citiraj:
|
Hajduk-varteks: 0-0
Dinamo-Osijek:mislim da je 3:2(tako je bilo u 88.min) Šta mislite>>>ko će dobit:porto ili deportivo??? |
To si rekao i za varteks.
A ti si neki nostradamus, a? Jebate sve znaš! :rambo: |
ma neman riječi sve je namišteno:fuming: :grrr:
|
Citiraj:
|
možda i bude tako
|
Osim u maksimiru. :D
|
možda dinamo kiksa protiv varteksa la sumnjam ionako ćr hajduk ako bude trebalo sačuvat neriješeno u zagrebu.
|
ne možda nego će ih dobiti gore
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A meni je svejedno, volio bi da Dinamo dobije, da vas mogu malo kurit.Sto se mene tice, mene veseli podatak da je 4 kola dokraja a Milan ima 8 (slovima: osam :D ) bodova prednosti pred Romom, a jos se igra medjusobna tekma u Milanu. :beer: |
Citiraj:
|
Ma hajde...niste uspjeli pobjediti Varteks, Dinamo je pobjedio u Osjeku, još uvijek imate tri boda prednosti i već je sve namješteno???:rolleyes:
Valjda je trebal Dinamo izgubiti da bi vi bili sretni... Ajd nek netko meni malo pojasni to namješteno. Drugi gol-golman je obranio i lopta je došla do Bartolovića Treći-korner i Sedlovski. I još je debeli imal zicera na kraju... To kaj Ajduk nije moga zabit gol je njegov problem. A mogao je i hladno bit sviran penal za Varteks...joj...kaj bi se tek onda drevili da je tak bilo. Ma da je neki dinamovac igrao rukom kao Đolonga-dernjali bi ste se još sto godina:) |
Citiraj:
EDIT: BTW, kao, namjesteno,ha? Samo na ciju stranu? |
Citiraj:
Dinamo mora napadat jer mora pobijedi tu maksimiru a tada su gotovi!!!!!!!!! |
Pa Dinamo po mom mišljenju treba igrati PUNO bolje nego sad ak misle nekaj napraviti.
A ima još tekmi do kraja prvenstva...još pet kola... |
Ali sve jedno ne mogu vjerovat da je Hajduk igro x.
Idem u kladionicu stavim na Rijeku, stavim na Dinamo, i gledam Hajduk oču stavit x ili 2, i još mislim ma 100% če bit x i ipak stavim 2 i ispušim. :grrr: |
Citiraj:
|
hheeehhhheeee...ja i prijatelj smo se kladili u 30 kn da će hajduk osvojiti prvenstvo sa jednim više bodom:D
|
evo bio sam na tekmi os-din
opet pljacka linijski sudac dize dvaput zaredom zaledje a zaledja nigdje naravno obje su prilike bile izgledne da osijek postigne gol 90% ljudi je znalo kak ce se odvijati tekma jel uvijek kad igramo sa dinamom stave da sudi bebek a to je velika ped..cina naravno dinamo je morao ovo dobiti jel im sad hajduk bjezi 3 boda ma pun mi je ku...c vise svega nadam se da cemo dobiti rijeku i imat 3 mjesto |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Strmx trebali ste popit još 2 komada pod kraj :D Tko ne zabije dobije tako je vama bilo imali ste dosta prilika i štanga pa zato... :cool: Suci u ligi prvaka griješe a kamoli ovi naši zato fora sa linijskima je :p |
Citiraj:
Vidimo se u Maksimiru. |
ma dobiva se na svin utakmicama:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zalosno ali istinito inace bas si malo kontam osijek i ostali klubovi prodaju svoje talente....... hadjuk ih uspjeva zadrzavat i ne dovodi nove igrace a dinamo u 1 tjednu kupio trojicu pa jebemu gdje mamic krade EDIT: pogledajte prvu vijest http://www.kohorta.net/ |
Citiraj:
nadam se da čemo dobit osijek i imat 3 mjesto. :) :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |