![]() |
Starcima ide 3k kn. :D Nisam ja ti! :D
@jelc..lančić i privjesak je bio za promociju, a prsten za žićbo. :D |
šos' taki prema meni?
ja ću staroj dat 500kn bon u konzumu da kupi stvari za žićbo koje ću požderat i alkohol koji ću popit... ovak bi morala to iz svog džepa :D :D |
A zajebavam te siso. :p
Pa tak ću i ja svojima. 3k za božićne troškove + još neke stvari. :D |
ja se isto zajebavam, ali kad nema smajlića na kraju znam da ću izazvat kod tebe barem malo sousjećanja... istog onog kakvog ti nemaš prema tvojim bližnjima koji moraju pregrmiti ovo blagdansko okruženje gledajući u tvoj lik i djelo :D :D :D
|
pojma neam
steta sta victoria secret nema trgovine u hr.... |
..dobio otkaz a curi za poklon opraštam 50kn duga :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja ženi i ove godine za Božić poklanjam sebe :D
|
Ja kupio flajš-mašinu i rekel ženi da joj je to za Žićbo...od onda samo službeno komuniciramo:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam dobila jučer novu pipu za sudoper :roller: |
Citiraj:
|
Poštarina je ogromna. Neke stvari te ispadnu jeftinije nego poštarina. :p
|
Da, pretpostavljala sam. Obično je tak... -.-
|
arena centar, preko puta spara neka trgovina... sexy rublje po pristupačnim cijenama :)
eto ti viktorijine tajne :D |
Ja sam jednom htjela neki korzetić kupit, pa je reko dragi: "šteta trošit novce kad ionako neće dugo bit na tebi". xD
|
upravo sam na korzetić mislio sa gornjim postom... ne znam kako se to zove, ali je bio neki čipkasti tangasti body, naravski sve prozirno ispod 2 glave.
za recesijske igrice do jaja :D |
Danas sam dobio 5 litara mobil1 i filter ulja, a ispod bora ce mi ostaviti remenje, spanere, vodenu pumpu bla bla, da bi njenu guzicu dalje normalno mogao vozikat :D
|
e to je propisna ideja... taman mi je 5 godina auto :D :D
|
Lijepa vijest za mene:
dobio sam potvrdu da bi se mogao proširiti krug prisutnih na mojoj ostavinskoj raspravi :beer: :beer::beer: A sad u ozbiljnijem tonu: cca početak kolovoza :) |
Što se tiće poklona najviše me raduje što bolji viski :D
Pošto nisam kreativan, stari i brat će dobit kakav Green Label... |
Citiraj:
Ja sam nekak na tehničkim poklonima ove godine, barem su takve zelje izrazene, vidjet cemo oce li se svima zelje ostvaritit. |
Citiraj:
pa ono radje bi izbjegao tih 80 dolara ako mogu jel :) Citiraj:
|
Citiraj:
Čestitke!!!! :chears: Ja sam vidla u Bug-u (da da čitam ja i to :p ) ovo, jučer u nekom dučanu dirala i baš mi je fora....sad bi ja to :D Uglavnom piše o tome....ili stvoriti romantični ugođaj dok u mraku s ljepšom polovicom slušate omiljene božićne pjesme (di baš pjesme :roller: ) |
hvala Ammy ;)
Umjesto pjesmica može neka romantična komedija ili nešto teže tipa "Madison county". |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.korzeti-gothic.com/ Odi sa dragim pa si nađi kaj ti se sviđa vrlo vjerojatno će morat kupit, pričam iz vlastitog iskustva :D |
Citiraj:
|
Teslina kugla ima na dealextreme za naruciti, cijena je oko 12$ :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:48. |