![]() |
Citiraj:
LP |
:D Ma overclockao sam to odavno, trebam malo hladit jer se zagrijava :D ( bemti geekovski forum :D )
Meni neka kratka cuga il nešto paše petkom iza prakse i partije warcrafta :D znači oko 17h nadalje :) |
Zahvaljujem E-milu i onom drugom na kafi :D :p
|
tako mi znači zahvaljuješ...ma mrš :D:p
|
Citiraj:
|
Evo mene sutra opet u Vžu, ko placa kafu ? :D :chears: :p
|
kud baš sutra? sutra se opijam s frendovima :D
|
opet vas dvojica nešto 'zmišljate
:):) |
Citiraj:
|
vratil se doma, nisam baš imal vremena za kavu.... :nono:
|
jeste li za koji meet?
meni bi najvise odgovaral 4.6. za krčmu/restoran se dogovorimo :D ps. obavezno mora biti dopušteno pušenje što se mene tiče :p |
Citiraj:
Onda najbolje neki roštilj na dravi :) |
meni najviše paše 29.11. (neradni) :D
jeote, pa to je za skoro mjesec dana ko živ, ko neživ |
no, no
slobodno se nastavite dogovarati, ja sam za |
Ja sam također za. Ideja za Dravu je dobra, no lakše je doći u restač i naručiti :D Također, ako domis može prije tvog odlaska u ZG, jer je 20 dana predugo... nije da dogovaramo svatove :D
|
Nije da sam baš nešto super aktivan na PCE forumu, al kad je pifa u pitanju... :chears:
Naravno, ako primate outsidere :] :beer::chears::no2drug::kafa: <- čaj s rumom |
Citiraj:
tjedan koji sam navel i svaki poslije bi mi odgovaral :) a dok se vraćam iz zg moram stati do Flikomana...ponudil je gemišt :lol2: ps. drava može...a ako se nekome da delati...može mi pomoći srediti dvorište pa bi mogli biti kod mene u kučanu ili još bolje u kahlini u kučanu :beer: ako popijemo vise od 300kn pive, da nam lik badava teren za mali nogomet (travnati) :D al oprez...jedna piva je 6kn (pola litre :D) i lik radi jeftine pizze :) edit: ak bumo kod mene, neka netko pripremi narodnjake :D:p (jebes festu bez narodnjaka) |
ja ne znam kak sam s rasporedom zasad, maturantski dani su :D pa ujedno pijem i za PCe ekipu :D :D, a od 21. do 30. sam u Ri, tako da mi odgovara jedino 0d 1.6. do 14.6., jer kasnije sam opet u Ri :D, a ako bude srece na jesen sam stalno dolje, pa cu se s ovim Kvarnerskim PCE "pickama" druzit :P jbg Razer me više ne privlači toliko hahaha :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
U tom tjednu oko 1. do 10. lipnja bi bilo najviše ljudi pa bi bilo najbolje da bude tada, što kažete? |
Citiraj:
|
Evo pričao sam s Domisom i Juggernautom, vele mogu kad god, pa evo ljudi zapišite se za kraj tjedna da više ograniziramo to okupljanje :D Može ovaj petak (18.06.)? Popodne-predvečer? Dogovorimo se za lokaciju još...
Razer domis |
Razer
domis Jungenaut |
Deca, dojdem i ja na pivu
ak vi plaćate :D:D edit: koje li navale i pomame za sastančenjem ? :) |
Razer
domis Jungenaut E-Mil alengrosevic samo javite vrijeme i gdje :D |
Razer
domis Jungenaut E-Mil alengrosevic MadBoY |
ja sam na poslu do 7, tak da ja mogu tek od pola 8 pridružiti :)
osim ak bude negdje blizu varteksa :D |
Ok, znaci to je to...
Razer domis Jungenaut E-Mil alengrosevic MadBoY ... rekao je i Ati freak da bi možda došao, također, može doći i naknadno tko god želi, svi su dobrodošli, naravno :) Gdje i kada ćemo se naći? Oko 17h, negdje? :D Može prijedlozi, neka pizzerija ili što? EDIT: da i Baja je isto rekao da će doći, zaboravih... |
Moze oko 17h, a gdje, nemam blage :D
|
Meni više odgovara malo kasnije, recimo oko 18h ali prilagoditi ću se većini.
Vi se dogovorite i javite. |
kao što rekoh...tek nakon 19.00 mogu jer mi onda završava radno vrijeme :)
možda se uvalim jednoj ženki s posla koja vozi nekam prema gradu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |