PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   MAX TV novosti (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=82228)

MP950 15.06.2008. 20:33

??? ok ne znam, budem sutra otišo u T centar pa ću pitat,možda je samo ova žena na telefon neinformirana, ili ti je to frend napravio jer ti je frend

sardax 16.06.2008. 17:06

HD je zakon ^^
danas mi je pusten, te mi je radi njega internet sa 16/.768 pao na nekih 12/.768 :)

Ludilo.

MP950 16.06.2008. 20:19

Citiraj:

Autor Moki (Post 1057754)
Ja sam njega pitao prije par dan jel se moze ukljuciti HD kanali ka si na probnom roku, i on zove ove svije iz t-coma, (to su ljudi koji odradjuju sav posao sto se tice zahtjeva) i rekli mu da nemoze. Ok dobro reko onda necu ni uzeti. I dodjem ja kod njega u Subotu onako iz dosade u trgovinu i on meni veli dobio sam mail od t-coma u kojem pise da svi korisnici koji su na probnom roku mogu uzeti HD kanala. Odlicno reko i on meni isprinta zahtjen i ispuni i ja potpisem.
I to je to sad samo treba cekati do dodju iz t-com-a da to odrade.

Evo danas ošo u Te-centar, Te-nakon čekanja 50 minuta došao ja na red, i Te-ta na šalTe-ru mi ljepo kaže da mogu dobit max Te-Ve HD na probni rok, kažem ja njoj: ajde daj bona HaDe, ona meni:ne može mora ćaća doć(vlasnik linie), ja malo živčan jer sam čeko 50 minuta i sad bi ona mene odjebala, ali ok na kraju sam uspio sredit, nagovorio ju da mi da, i dala mi, i sad se čeka samo da dođe, nadam se da ču uspjet pogledat još koju utakmicu u HaDeu. I nadam se da ovo nije nesporazum i da neće biti potrebo potpisati ugovor na produženje.

Sveu svemu, hvala na informaciji

LorD ClockaN 17.06.2008. 19:22

Evo, danas dobio MaxTV prijemnik i uslugu :)

mogu rec da dok gledam HRT2HD da mi je brzina u speedtesteru pala sa 9MB na 6MB, cim promjenim na neki neHD program, vrati se na normalno...
tako i drugima???

inace imam 8MB flat

jel se mogu zalit u SZK!!??

MP950 17.06.2008. 22:38

Vjerojatno nemoš niš kad su si oni ljepo u ugovoru sredili da im nemoš niš :D do 8mbit lol ne 8 mbit nego do 8mbit ni više ali sigurno manje :D

syss 18.06.2008. 11:06

Citiraj:

Autor LorD ClockaN (Post 1059959)
jel se mogu zalit u SZK!!??

aha i u cc stavi upravu vodovoda :D

nhf naravno, ali imho ne mogu ti apsolutno ništa pomoći jer hd zahtjeva jednostavno veliku propusnost.

Moki 18.06.2008. 15:38

Evo i meni danas pustili HD. Slika je prehebena na mojoj Plazmi.

LorD ClockaN 18.06.2008. 22:23

pitat cu ako ce se stanje popravit ako uzmem 16MB

ma i ovako me zaboli kada niti ne gledam HD... nema programa jos... ali ako ovako bude slika u buducnosti BANZAI!!!

tu uslugu sam uzeo samo da zamjenim onaj stari ultraspori maxTV reciever!!!

cvile 27.06.2008. 14:07

dakle
prije par tjedana sam uzeo ovaj maxtv za 1 kunu prva tri mjeseca. no u meduvremenu sam skuzio da mi je dostipna kabelska preko bneta i naravno prvo kaj ću napravit će bit da idem vratit ovaj k od t coma. no medutim danas mi je dosla postom obavijest o pinu za maxtv i dosao mi je zahtjev u kojem pise sljedece.

postovani,
obavijestavamo vas da smo zaprimili Vaš zahtjev broj .............
za uključenje ADSL usluge na adresi ...............

zahtjev zajedno s općim uvjetima čini vaš pretplatnički ugovor.

Sta to znači?

Foxman 27.06.2008. 14:16

Citiraj:

Autor cvile (Post 1069485)
dakle
prije par tjedana sam uzeo ovaj maxtv za 1 kunu prva tri mjeseca. no u meduvremenu sam skuzio da mi je dostipna kabelska preko bneta i naravno prvo kaj ću napravit će bit da idem vratit ovaj k od t coma. no medutim danas mi je dosla postom obavijest o pinu za maxtv i dosao mi je zahtjev u kojem pise sljedece.

postovani,
obavijestavamo vas da smo zaprimili Vaš zahtjev broj .............
za uključenje ADSL usluge na adresi ...............

zahtjev zajedno s općim uvjetima čini vaš pretplatnički ugovor.

Sta to znači?

to znaci da je gotovo, obvezao si se na 24mj...

ali probaj napravit to da s stalno žališ na kvalitetu signala i nakon 3 žalbe reci da si nezadovoljan i da želiš raskinuti pretplatnički ugovor nzbog nezadovoljstva uslugom, možda ti prođe. Meni su to ponudili jer se stalno žalim ali meni je u interesu da mi srede to sranje a ne maltretiraju sa lošom uslugom na mahove. sad se stanje stabiliziralo ali nekih mjesec dana sam bio lud, svako malo kanali nedostupni a ADSL internet konekcija se reconnectala svake 2 min.

cvile 27.06.2008. 14:20

ali ja necu imat niti jedan dan aktiviran maxt tv i necu uzet novi modem?!?!?!

MP950 27.06.2008. 14:33

Citiraj:

Autor Moki (Post 1060872)
Evo i meni danas pustili HD. Slika je prehebena na mojoj Plazmi.

kad si ti to naručio, ja čekam već 11 dana :fuming: neće mi gamad vjerojatno prije finala ni spojit
BTw koji televizorčić imaš da je zaslužio veliko početno slovo :D

Foxman 27.06.2008. 14:38

Citiraj:

Autor cvile (Post 1069497)
ali ja necu imat niti jedan dan aktiviran maxt tv i necu uzet novi modem?!?!?!

da ali si ugovor potpisao... to je jedino bitno...

Moki 27.06.2008. 22:14

Citiraj:

Autor MP950 (Post 1069522)
kad si ti to naručio, ja čekam već 11 dana :fuming: neće mi gamad vjerojatno prije finala ni spojit
BTw koji televizorčić imaš da je zaslužio veliko početno slovo :D

Panasonic PV70

MP950 27.06.2008. 22:36

Citiraj:

Autor Moki (Post 1069973)
Panasonic PV70

ti si to naručio dan prije mene jelda, ono kad si napisao da sad mogu ovi na probnom roku uzet, taj dan si uzo, a ja dan poslje, aaaaa gamad ako mi ne daju HD do finala nikad više s njima posla

Moki 28.06.2008. 21:05

Citiraj:

Autor MP950 (Post 1070000)
ti si to naručio dan prije mene jelda, ono kad si napisao da sad mogu ovi na probnom roku uzet, taj dan si uzo, a ja dan poslje, aaaaa gamad ako mi ne daju HD do finala nikad više s njima posla

Da narucio u subotu a dosli u srijedu i spoili

karlito 29.06.2008. 23:22

početkom tjedna mi stiže maxtv na probni rok....pošto sutra idem u Zg, zanima me koliko je dugi onaj LAN kabel što se dobije u bundle-u sa maxtv-om, ako je manje od 5m, onda moram skoknut u Ve-mil po njega....

Jole911 29.06.2008. 23:32

Citiraj:

Autor karlito (Post 1071881)
početkom tjedna mi stiže maxtv na probni rok....pošto sutra idem u Zg, zanima me koliko je dugi onaj LAN kabel što se dobije u bundle-u sa maxtv-om, ako je manje od 5m, onda moram skoknut u Ve-mil po njega....

Ja sam dobio 15 m LAN kabel u paketu MaxTV a.

Pozdrav!

karlito 29.06.2008. 23:50

Citiraj:

Autor Jole911 (Post 1071892)
Ja sam dobio 15 m LAN kabel u paketu MaxTV a.

Pozdrav!

huh, ko bi reko....ja sam mislio da više od 2m nedaju, gadovi....:D
....tnx na informaciji....:):chears:

Jole911 30.06.2008. 01:10

Citiraj:

Autor karlito (Post 1071914)
huh, ko bi reko....ja sam mislio da više od 2m nedaju, gadovi....:D
....tnx na informaciji....:):chears:

Meni je i to bilo kratko pa sam napravio sam oko 35m radi sve OK.

Pozdrav!:goood:

karlito 30.06.2008. 01:16

Citiraj:

Autor Jole911 (Post 1071987)
Meni je i to bilo kratko pa sam napravio sam oko 35m radi sve OK.

Pozdrav!:goood:

pa kaj ti preko ceste od suseda vučeš kabel....:lol2:
....sa većom duljinom se možda gubi na kvaliteti, a meni bi trebalo kakvih 6-7m, ne ulazim u ovakvu brutalu ko ti....al ok :)

Pozdrav!:D

Jole911 30.06.2008. 01:21

Ma radi nesteka morao sam tako jer mi je modem na drugom kraju kuce a ATLANTA u prizemlju imam dosta krivina kroz zidove ode tu kabla auuuuuu nisam se nadao toliko..
A cuj UTP mreza ide i preko 50 m mora radit.Radi na 3 zice ........

Bono 30.06.2008. 01:33

UTP do 100m radi bez errora ikakvih ili degradacije signala, evo ja imam UTP 150m dugacak sve radi bez errora.

mann 21.07.2008. 18:15

Citam malo topic i nemogu nenapisat da ja ne kuzim taj T-grom. Jel oni kuze da je taj max-tv fakat preskup. Misle oni to spustiti?

Jelc 23.07.2008. 00:13

Aktivirajte Snimalicu putem Web-a ili SMS-a

Aktivirajte Snimalicu putem Web-a ili SMS-a

http://www.tportal.hr/maxtv/uputstva...snimalica.html

DEa li je netko već isprobao?

lordVerdranius 27.07.2008. 13:21

Dobro, nisam ju tak aktivirao, ali Snimalicu imam. Meni je to odlična stvar, jer svaku emisiju, možeš fino spremiti na njihov server i pogledati kasnije. A ako zakasniš i dođeš na kraje emisije sam stisneš da ti ju snimi i imaš ćeš ju cijelu snimljenu. Odlična stvar!

von Schultz 06.08.2008. 17:42

Nego, koja je procedura za aktivaciju HD-a? I da li se to ekstra naplaćuje?

RAUL 09.08.2008. 09:30

Ne naplacuje se trenutno nista.Javi se SZK i oni ce ti odraditi zahtjev.Imas male sanse da dobijes HD ako nisi iz ZG, RI, ST

glista 27.08.2008. 09:20

Citiraj:

Autor lordVerdranius (Post 1097609)
Dobro, nisam ju tak aktivirao, ali Snimalicu imam. Meni je to odlična stvar, jer svaku emisiju, možeš fino spremiti na njihov server i pogledati kasnije. A ako zakasniš i dođeš na kraje emisije sam stisneš da ti ju snimi i imaš ćeš ju cijelu snimljenu. Odlična stvar!

vidiš, mini je snimalica teško smetje jer se ravna po EPG-u, koji sam po sebi nije najtočniji, a i recimo ako emisija, tekma, film traje duže nego je po EPG-u predviđeno jednostavno ne vidiš kraj.........što samo po sebi i nebi bio problem (staviš da ti snimi i emisiju poslije pa si miran) već kad je neka tekma jako kasno navečer i poslije toga na EPG-u piše "nema informacija" ili kaj već, onda nemreš snimit kraj jer tekma uvijek u pravilu traje duže neg kaj je predviđeno, pogotovo NBA finale...........eto

Jole911 04.09.2008. 15:09

MAXtv od sada i bez MAXadsl-a
Za korištenje MAXtv uslugom od sada korisnicima treba samo T-Com fiksna telefonska linija koja je, ukoliko za to postoje tehničke mogućnosti na korisnikovoj liniji, jedini preduvjet za instalaciju interaktivne digitalne televizije. Do sada je preduvjet za korištenje MAXtv uslugom bio MAXadsl priključak.

Izvor: Bug online

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:31.