![]() |
Citiraj:
Eto, i Mitzek potvrdjuje kao i zadnji puta...nemam komentara vise. @ RAK Samo jedno > :p |
eo moje misljenje je ovakvo: ATHA je u pravu a i ako i nije ko nam kriv.....
sta su sad svi opendrecili po athi sta nemaju ovi u t-scumu neki mejl? obasipajte njih.... pozz ekipa i da ps. : mac je sranje...bole me prsti od tipkanja...:lol2: |
isprika na offtopicu,ali kad je već riječ o t-comu - prešao sam na optimu,da li moram vratiti router (d-linkov dsl-584t)? ako ne,za koliko da ga prodam?
|
Ako više nisi po ugovornoj obvezi tj. ako ti je istekao ugovor, možeš si ga ostavit.
|
Citiraj:
Vidio sam neku reklamu na tportalu datum 1.10 možda ima veze s tim promjenama? |
Atha, Mitzek carevi.
Discussion over. Još jednom super obavljen posao u informiranju ovog zahtjevnog i sumnjicavog naroda. Nauljio sam optiku, pripremio DVD-ove da bas ne kurim po HDD (ipak imam samo 410 GB.). |
Citiraj:
bit ce smjesno kako su nas za***ali opet :P |
Svi ovdje zaboravljamo jednu vrlo važnu stvar. Jeste li svjesni da t-ht ima svoj IPO ovih dana. 27. 9. završavaju uplate, pa naravno da će u znak dobre volje svojim dioničarima (ja sam jedna od budala, tj. biti ću) podići brzine. Nije li logično, zacijelo će počastiti dioničare!
:chears: |
Citiraj:
|
A to ti je isto kao kad DT hoće para izvući iz t-hta preko dividendi. Ne mogu samo isplatiti sebi, a ostalim dioničarima ne. :-)
Ista stvar i ovdje, možda zbog BB-a, možda zbog dioničara, ali moraju dignuti onda brzine svima a ne samo tim dvijema grupama. :nono: |
imam pitanje, sad lijepo kako su povećanje brzina, imam paket od 5GB i vidim na njihovoj stranici da mogu promijeniti paket na "paket 5GB sa potpisom ugovora na 18 mjeseci" i time ostvariti 2 mjeseca flata. e sad budući da ja imam ugovor sa t-comom još 4 mjeseca, jel bi to značilo ako produljim da ću imati 22 mjeseca i da li je moguće uopće ovo izvesti i ostavriti dva mjeseca flata?
|
Da, imat ces jos 22 mjeseca, ja to nebi nikad napravio! za ovodrugo probaj na 0800 9000!
|
Sad definitivno volim BB. Ne zbog njega, nego zbog dsla.
|
Citiraj:
BTW nikako ti ne preporučam da to napraviš... Strpi se, a onda prijeđi na nekog drugog ISP-a ako možeš... |
Citiraj:
18mjeseci nema povratka na nizi paket kod mene stoji:
:: Povratak... |
Kakve veze imju dionice ako se povečava brzina, znači da će firma imati manji profit. Cijena dionica će pasti a možda ni ne bude dividende. To može biti da će pokupiti više ljudi koji nisu imali dsl ili da prijedju kod njih. Povečanja brzina su prirodna sve ovisi o konkurenciji njihovoj brzini i cijeni. T-HT zadnji povečava brzine pitaj se zašto.
|
nemojte se dati navuci na tih 18 mjeseci, nije vrijedno ... meni je ugovor istekao i sad sam na mjesecnoj bazi, u biti ako ukinem dsl, nist ne placam .... trebalo mi je 3 godine da to postignem :D ... ali mi to nist ne vrijedi kad nemam alternative. I onda jer netko zna koliko su konacne brzine s tim povecanjima, moje informacije variraju od jako malih povecanja pa do onih prenapuhanih ...
|
Evo danas je kod nas svima pukla veza par puta, ispostavilo se da oni nekaj prtljaju po centrali, a frend je primjetio da mu je brzina porasla na 2 mbit, vjerojatno testno.
|
OMG!
Nije lose... Znaci ipak ce bit vjerojatno 2 mbps. |
ispostavlja se da se athina prorocanstva ispunjuju... :D :)
|
Blazeni Atha.
|
Da da skočila je nekome brzina evo danas skidam neke stvari i gledam neide brzina preko 250 kb/s i ja lud istestiro cijeli komp i novi antivrus i protiv trojanaca. Ali ništa neide gore.Sutra ih zovem da vidim koji je vrag ako je tako rađe ću plaćat 3 mb nego 5 za istu brzinu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak se furanje sa monterkama isplati. |
evo 100% će ovako biti potvrđena informacija;)
1mbit > 2mbit / 352 kbit/s upload 3mbit > 8mbit / 512 kbit/s upload 5mbit > 16mbit / 768 kbit/s upload i svima koji nemaju adsl2 modem će se besplatno mijenjati staro za novo;) još 11 dana dana! |
Yep yep....tek za 24mbita ide 1mbit uploada.
Zivijo T-Com. :chears: |
a jedina loša vijest u svemu tome je da će najvjerovatnije cijena flat-a ostati ista
nadam se da će se i to ubrzo promijeniti.......... ali kak atha kaže živio t-com :chears: |
Za cca 3 mjeseca ocekujmo opet slicnu pricu, gdje bi po nekim procjenama i cakulama flat trebao ostati jedini "paket". Ali ne uzimajte zdravo za gotovo.
|
Citiraj:
Svaka cast na informaciji:D:D,sada neznam meni je isteko ugovor s t-comom ali nemam adsl2 modem pa ce sigurno biti neka caka na potpisivanju novog ugovora za novi modem,ili cu samostalno kupiti d-link. eh da je barem jos 11 dana,oni tek krecu za 11 dana a kada ce nekome povisiti to sve zavisi,meni barem tjedan dana kasnije povecaju od trenutka najave.:fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |