![]() |
Citiraj:
ja se nisam nigdje upisivao niti što dirao od tih dionica otkako sam u Erste banci ostavio 15k kn... zar moram nešto napraviti sad? |
Citiraj:
|
dobro, jer sam danas dobio papira od SDA da provjere da li su mi isti podaci i vroj tekućeg kao što oni imaju u evidenciji.. :)
|
da li i novi dioničari ostvaruju pravo na dividendu i do kada trebaju kupiti dionice da bi ostvarili?
edit: evo pročitao,svi dioničari evidentirani pri sda 21.4 ostvaruju pravo |
Citiraj:
|
Citiraj:
pise na papiru da ako su podaci koji su napisani točni nije potrebno ništa više poduzeti |
I sto je po vama best buy u ovim trenutcima kada se sve ispuhalo?
|
Citiraj:
Pounje d.d. :roller: |
Ili ATI 1950.d.d. mozda?
|
Raspolažem svotom od 5keur, pa me zanima u koji invest fond bi mi bilo pametno staviti. Imam otvoren račun kod ZABA-e i paket jedan za sve, pa me zanima kakva je i ZABA po pitanju invest fondova?
|
Ja ne volim nikoga navlaciti,sam se moras odluciti, to je tvoj novac,ako grijesis grijesis sam,ako dobivas dobivas sam....
Evo ti dva linka gdje mozes sve prouciti u zadnjih par godina. Moje misljenje da jos pocekas jos mrvicu,trend se pomalo okrece,ali nije jos sto posto... http://www.hrportfolio.com/ http://www.poslovni.hr/forum/ |
Kako smo?
Gdje smo? Koliko smo u minusu? Ht-e, imamo jos? |
Loše
U qrcu Previše - cijelu godinu ću vraćati minus da bi došao do 0. Možda čak i dio slijedeće godine. Odavno utopljen |
Utopljen u cemu? Fondovi ili dionice?
Mozda ima pomoci... |
Dobiveni keš pretvoren u fondovske udjele
|
Sto se tice fondova nema spasa, nego cekati ili izaci sa gubitkom i uci u dionice, jednino je dobro sada mozes kupiti jeftino udjele ali ako ne trebas novac bar 18 mjeseci. A ako cekas moje je misljenje da ce ovo na nulu tek negdje za godinu dana.
Ja sam izasao zi fonda jer gube ko da rade djeca tamo... |
ništa, mojih 25 dionica još čuči i čekam da mi isplate dividendu, a onda ću vjerojatno prodati
|
Citiraj:
|
Crobex -4% ....fora za vidjeti kada nisi zabrinut...
Komentari? |
Valjda će bit neke koristi od NATO-a:rolleyes: Sad smo ko' bubrezi u loju, možda malo krvavi ali kaj se može!
|
Kada krv ode, biti cemo ko bubreg u loju...
Nema nama spasa dok spekulanti ne odu sa burze i fondovi ne prestanu sa igricama svojim... Ljudi prodaju dionice po cijenama koje nisu normalne, ko na placi (trznici)... Strpljiv spasen sve vise dolazi do izrazaja,samo strpljivi ce ovo prezivjeti jer sada je vec stanje za neke stvarno alarmantno. |
Help,imam neku crkavicu u pbz-equity fondu,što mi je činiti?
|
Stipu to nek leži! Svi su ti papiri nestabilni tko želi sigurno neka kupuje zlato:kafa:
|
Nije ti nista ciniti, ne mozes ti utjecati na to.
Mozes podignuti sa minusom i spremiti u carapu ili podignuti sa minusom i uloziti dalje(stambena stednja,drugi fond,banka,dionice i sl.) ili trece i najbolje mozda ostaviti tu gdje je i zaboraviti na to. Do kraja godine mozda budes na nuli. |
zna li neko kolko iznosi (u kunama) 1 udio hrvatskog braniteljskog fonda.
Hvala unaprijed pozz |
|
Citiraj:
|
Evo, uskoro ću se obogatit na dividendi, cijelih 330kn :D no ako će bit kakav pdv na to biće i manje...
Ono što mene zanima, kakve su prognoze za te braniteljske udjele/dionice ? Čuvat, prodat ? |
30kn po dionici je dividenda, jel tako?
|
Ne, 21,79kn po udjelu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |