![]() |
jeli mozda netko glasao u anketi na njihovoj stranici? (o tome gdje trebaju otvoriti novu poslovnicu (osijek je sam imao pola glasova, a ostatak su dijelili 4-5 drugih prijedloga))
|
ja glasao za Os.
fala isusu kristu. |
Mene primorali da glasam :)
|
ja bi sigurno uzimao ali ako mi slučajno ne štima jel mogu ja to nekako vraatit?
Edit: e slusaj. aj kad budes to naručivo onda ih pitaj jel to ide na 8600gt ak ide uzimaj. i di se nadjemo da ti pare donesem? |
Citiraj:
|
Ja sam sada pogledo za moju grafičku je accelero S1. pa pitaj ako to ima u linksu onda mi naruči to. ako nema pitaj jel se moze nekako S2 ugradit u 8600gt, ako nemoze onda nemoj naručit.
|
|
S1 ide na 8600GT, a S2 ide na 8500 i 8400, dakle neodgovara ti, a S1 nema u linksu.
|
onda nista. ebiga
|
Ja isto glasao za os. Jedva cekam.
|
Pošiljka se povećava... :) Da čekam još nekog pa možda ulovimo 2000 kn za besplatnu poštarinu ili da naručim sutra? Meni se ne žuri...
Citiraj:
|
Citiraj:
Da cekaj danas do nekih 18:00, trebo bi ja nac jos neke ljude. EDIT 1: Kao sto rekoh: Miš RAZER Copperhead, tempest blue, laserski, 2000 dpi, USB - 459,00 kn 1 komad > momirov lega 2 Tipkovnica SHARKOON Rush Board, crna, PS/2 - 137,82 kn 1 komad > momirov lega 2 EDIT 2: Znaci mos i odmah naruciti :D ja cu novce od drugog lege imati danas popodne, najkasnije sutra popodne pa ti donesem. http://links.hr/images/dotted.gif |
Naručeno:
Citiraj:
|
Eto vam sad, i u Osijeku se otvara njihov shop.
Molim Lihta i Domya da mi plate sto sam dao svoj glas za Osijek.:smoke: |
Citiraj:
sorry for OT |
@ domy - stanje? (dosao mi je disk, pa sam nestrpljiv :) )
|
Poslali su za Osijek, sutra bi moglo biti tu. :)
|
Roba stigla, ali nije sve tu, morat ću zvati Links... Za dogovor oko preuzimanja mi se javite na PM ili mob.
|
I ja sam glasao za OS.
Da li se zbilja otvara links u osijeku? |
Citiraj:
Možda ću onda i ja napokon kupiti Xurface ;) |
Citiraj:
|
Da, podloge Xurface :)
nikad ih nemaju kad bi ja kupio ;) |
pozdrav
Ima li zainteresiranih za kakvu kupovinu iz Links-a.
Kupio bi nekakav zamjenski cooler za grafu 8800GTS 512MB:goood: naravno koji odgovara i the best? Imam pare pa da nestoje i nedobiju "noge" treba potrošiti:D. Neda mi se čekati 1mj. da se otvori trgovina u OS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@lihto:trebam neke sitnarije iz linksa pa javi ako uzimas
|
e ljudi, gdje će biti links u Osijeku?
|
Citiraj:
|