![]() |
Pa nisu ni ovi iz Branna baš vesla sisali ako su izbacili Club Brugge.
I još igramo u gostima kod njih. |
ja se osobno tih i najviše bojim da nam ne zagorčaju život a protiv hsv bu dinamovci poginuli da ih dobiju.
|
evo da sam i to ponovo doživio,još 5 euro tekmi ma nemre bolje, iskreno nisam vjerovao da možemo ajax proči.ovo je kao hrana za gladne sad se vidi kolko znači ta evropa, još da ne prodamo igrače i kupimo kojeg bilo bi super za obranu naslova prvaka kupa uefe koji je naš ove godine:goood:
ajmo dinamo |
Citiraj:
Ye super je ždriyeb (a ne ždriheb) :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako se bude igralo ko u amsterdamu nece biti problema. Dinamo je volim!!!:D |
Citiraj:
Čuj, Olić je iz Davora (selo na Savi)...taj je ziher veslo siso:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
znam ivicu dosta godina,igrali smo kao djeca u marsoniji,zivio je u brodu dosta godina i dan danas dode ovdje,rođen je samo u davoru a nije zivio tamo. |
Jel zna tko gdje bi se mogla skinuti utakmica lige prvaka Liverpool-Besiktas od sinoc,tražio sam po torrentima ali nisam našao...:)
|
Treba Manđukicu potrgati te klempave noge....
|
I uši.
I glavu:D Svu mi je krv već popio... Koliko smo već imali šansi a štanga:stoopid: |
Ajmeeee, Vukojevic....
|
jadno...sramotno!
|
:hitthewal:
|
Ahhh eto ode sve u k , trebao je tog prokletog Manđukica izvaditi van 5 min prije pocetka tekme jer mislim da bi bolje prosli ,oko 7 od 9 100%-tnih je ukenjao.
|
Pa ne mogu vjerovat, da od 10 100% prilika nijednu ne zabije (Mindžukić). Pa ***ote. Ode 50 KN u vjetar. Tako ćemo i ispast. Ali Ivanković je sretan, fino.
|
Koji je ovaj Manđukić sebičnjak, za nevjerovat...a baš bi nam dobro legla tri boda budući da su Rennes i Brann igrali neodlučeno...
|
Ako se danas Modrić nije prodao sa ovakvim dodavanjima, neće se nikad :D
Također, danas mi je i odlično odigrao i Pokrivač, dapače - sjajno. Isto par odličnih pasova. A o napadačima + Ogy ? Peh... |
Proklet dan kada sam proklinjo bole topa, pa ovaj šokota je 10 puta gori, a manđukić:nono:
|
Hebeš klub koji nezna zabit,ponovila se prva tekma iz Bremena,neznam jesu li dečki glupi ili nesposobni,mislio sam da su izvukli nekakvu pouku s Werderom...imam nekakav osjećaj da ti igrači kada dođu u mat poziciju ne žele reagirat i krenut u realizaciju zbog nekakvog straha od promašaja,pa daju loptu drugom...i tako to ode u vjetar,nemaju muda!Cijeli dan,tjedan...čekaš tekmu i onda te samo iznerviraju,kreteni nesposobni...Mandžukić,Šokota,Tadić,Balaban...Dinamo nema napadača koji ima petlje i muda da jednostavno hladne glave zabije gol,svi se ukenjaju kad dođu pred gotov čin!
Modrić me nije baš impresionirao,osim dodavanjima,građenjem itd...ali korneri,slobodnjaci,ubačaji u 16,slabo...loše. |
Citiraj:
Igra nije bila loša, igrali smo dobro ali je realizacija bila banana totalna... |
Nemam rijeci za Dinamo!!:amen:
|
Svejedno, Dinamo je odigrao utakmicu na visokoj razini, kakvu već dugo od njih nisam vidio.
A kad na jednoj tekmi 5 igrača promaši 8 stopostotnih šansi onda moramo govoriti i o pehu, nesreći (neki će reći da je to maksimirsko prokletstvo proljeća u europi:)) Ako ponovi ovakvu igru u ostalim utakmicama Lige UEFE nema sumnje da Dinamo ide dalje. Nemoguće je da se ponovi utakmica s ovoliko promašaja (barem se nadam :D) Modrić je imao 5-6 fantastičnih dalekometnih proigravanja, podsjetio me malo na dane Prosinečkog i Asanovića... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino gdje su objektivno zakazali je realizacija, a mora se priznati da im je falilo i sreće (stativa u 91. minuti...). Uostalom, i Ergić je nakon utakmice priznao da su s Dinamom imali puno puno sreće. |
Sta se dogodilo ? :fiju: Netko je "nesto" igrao ? Nogomet, mozda ? :D
|
Koliko sam ja vidio,danas nije fora ko bolje igra nogomet nego ko ima bolju frizuru:D.
|
Citiraj:
Što se sreće tiče,sumnjam da je do toga...mislim da je u pitanju kvaliteta pojedinih igrača,napadača... |
ovo kaj thoroughbred kaže potpisujem i još bi Manđukiću predložio da smanji alkohol i nocne provode a Vukojevic nocne provode i manekenke jel se fakat nemogu koncentrirat na gol:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:43. |