![]() |
Evo kisurine, tucu gromovi, smak svijeta kod mene. Sad ce i nestat ads
|
jeli ti to crka net, pa nisi stigao napisati L na kraju? :D
|
Bio u Sabunikama za klince fenomenalno, pijesak, pijesak i pijesak!!!
|
Kako ste proveli godišnji odmor
možda tema već i postoji ali eto moj godišnji odrađujem da bih poslije imao koji dan slobodno pa sam sad osuđen na ekran i tastaturu umjesto da idem na kupanje :kafa:
|
Narode, javljam vam se iz Tunisa. Nagrada OMV-a je u pitanju. :)
Bilo bi baš bezobrazno od mene da ne pošaljem razglednice ljudima koji mi nešto znače u životu. :D http://www.dodaj.rs/?3C/zp/2FWU72QO/dsc00918.jpg Prednja strana http://www.dodaj.rs/?1b/EL/8EPnysp/dsc00917.jpg Zadnja strana |
bio 15 dana na losinju i pagu...budem stavio neke slike.
|
odite ljudi na tenerife raj na zemlji, klima, hoteli, ljudi
|
Citiraj:
i u svemir bi bilo lijepo otići...ali milijun dolara :D |
ma nije tak to preskupo kak ljudi misle, jeftinije nego kod nas (uspoređujem hotel s istim brojem zvijezdica)
|
negdi di nema nikoga :)
|
ma tamo gdje god odeš ima ljudi, sami hoteli (koji su puni)..
|
dođite kod nas u poreč :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vir kod zadra za obitelj pun pogodak
|
Mogao si pričekati do recimo kraja 11. mjeseca s komentarom. :) Postovi ti se ne broje na svaštari. ;)
Ide tko gdje za novu/božić? Meni je u planu od 30.12.2010-02.01.2011 piti po Pragu. :D |
pio bi i ja da imam para :D
nego kod nas u firmi u pravilu nitko nemoze biti slobodan 12mjesec tak da stanga :((( |
eventualno na dan/dva u zagorje. klet je u blizini, zedan nebudem... :D
|
Malo zujim po netu i gledam hotele po Pragu. Meni je to manje više sve ok ali ima netko možda preporuku? U pricnipu bi išli: ja, bolja polovica, frend i frendica (i oni su par) pa bi trebali apartman s dvije dvokrevetne sobe. Jelte ne biva mi u sobi u kojoj se netko na pola metra od mene potencijalno pipka. :D
p.s hosteli i ostali low budget crap ne dolazi u obzir kao ni djeljenje wca-kupaonice-kuhnje s cijelim katom. :) |
http://www.booking.com/hotel/cz/resi...4928510730;ws=
Ovo ti je definitvno ok.Bio sam tamo prije dvije godine.Ja sam imao aprtman za dvije osobe, kuhinja sa dnevnim,kupaon na prizemlju.Na katu soba, garderoba i jos jedna kupaona.Vlasnik Talijan iz Trsta.Imas i masinu za pranje rublja u aprtmanu:-).Jako blizu podzemne i tramvaja. |
Hvala. :) Budem sutra prošao kaj ima. ;)
|
probaj preko www.otela.com
100% sigurna stranica i nikada losa iskustva |
Ove godine ništa od godišnjih odmora?
|
sirotinja prokleta :D
ja standard - 3 tjedna maslenica i pomor brancina/orada u zaljevu jer palim roštilj :) |
Pitanje hoće li biti vremena za godišnji... Već nam uzeli 1 tjedan kolektivnog, a drugi ćemo valjda iskoristiti :)
Odradio sam jednodnevne izlete u Novi Vinodolski/Crikvenica i ribičiju na Kupi (Kupa/Dobra) (56k warn) :) |
9 dana na Malinsku, ostatak vjerojatno u Zagorju.
Nemaju ljudi para. |
Citiraj:
s čim ti loviš ? puškom ili na štap ? |
lovim ih visom electron :D :D :D
orada zna biti brdo jedno tamo. |
Tjedan dana Cresa i onda još tjedan dana okolice (Krk-Lošinj). :)
|
već dio godišnjeg odradio na PAG-u,
idem opet negdje izmđu 01.08 i 15.08.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |