![]() |
TDM je meni najbolja brija za COD2, ako netko može poslati koji IP servera da se pridružim, po mogućnosti sa domaćom ekipom :?
SS_Killer |
@Gabre, njukic
Molim Vas da daljnje rasprave nastavite preko PM-a. Hvala! |
Heh evo ti ovaj IP:82.96.113.94:29060 od Cro Clana, dobar je za za***anciju mozes na BIH ali neznam IP.... (uglavnom nije los server ovako za zaj... nekada se zna skupiti dosta dobra ekipa)...
BTW atha, renesis kada ce te vi malo svratiti na moj teren, pa nije bas tako los server kakao ste ga vi opisali.. :) ?? Mislim tek toliko da se zabavimo.. da se uvjerite da je i tamo ekipa ok... usudio bih se reci i bolja nego na BIHnet-u :) Ima mozda malo mladih igraca (iskompleksiranih ali to sad admini dosta brzo rijesavaju) osobno sam primjetio da ih u zadnje vrijeme uopce nema vise:)) |
ok, ako je server public, onda neka i site bude public, a ne da zahtijeva registraciju....
neću se raspravljati više s nikim. a na ovaj NOVI server, ili stari, kako ga god hoćete nazvat, sam došao sveukupno valjda 5 puta, a prije toga nisam igrao preko pola godine možda i više. ispada da sam ja prvi i jedini koji iz zafrkancije, samo malo drukčijim možda tonom, prigovaram na mapu ili gametype... no nebitno... |
Citiraj:
Mislio sam da se na integriranoj nemre igrat, ali ovako je još zabavnije. Pih i DX9 :p Citiraj:
Bit Blue Oystera je druženje, ples i zabava u kožnim odjelima :D ;) Još samo da nađem svoju desnu ruku ZED-a, di će nam biti kraj :D |
ništa, vidim da ja opet moram ić dijelit pravdu među oysterima :p
|
Obuci kožne laće :D
|
Citiraj:
|
Nisam bio kod kuce duze vrijeme (20ak dana) tako da nisam mogao igrati.
Veceras sam bi mogao odigrati koju. Moze da se okvirno dogovorimo za vrijeme (oko 21:00 npr da se pocnemo skupljati), pa da nas bude puno (da Ren omasti brk :))? |
ajte večer je mlada, malo na server, b3mti, snake i ja sami igramo, dosadno je. ajmo ajmo
|
Uf koljačina i pol, bilo je par čitera :D ali sve se to da ubit kad tad :D
|
Veceras je bilo lijepo na serveru. Iako sam se jedva vukao, ali nema veze.
|
Baš je bilo dobro, puno rulje, zezancija, zakon. Jedino se RAK malo naljutio jer sam mu stiso dva headshota zaredom, pa je restarto server i potjero nas spavat :D. Ma nije, imali smo malo problema s lagom, valjda je sad sve riješeno :chears: .
|
Hehehe je bilo je fino pogotovo za nekoga tko nije igrao S&D do sada vise od 20 puta....
LOL Moram postati SS-ove jer tko zna kada cu ovako odigrati vise:) http://img149.imageshack.us/my.php?i...hot0000ag4.jpg http://img142.imageshack.us/my.php?i...hot0005ql0.jpg I zadnji ali sam otisao jer je pocelo trzati.. pregadno pa mi se nije dalo zivcirati.. http://img300.imageshack.us/my.php?i...hot0009hq4.jpg E sad je na vama red ocekujem vas na CRO clanu da vas ownam malo ;) na svome terenu.... hihihihihihihihi |
Citiraj:
|
Siguran sam da mogu i bolje samo sto nisam jos postao rutiner na tom tipu igre, ali je bilo jako dobro zaigrati sa vama, puno dobrih igraca (bar iz moje perspektive).... sad cu malo cesce to igrati...
|
Naš server je dobio novu IP adresu. Host se kune da će to ubrzati rad i spriječiti lag.
Iz istog razloga su i bili problemi u radu zadnjeh nekoliko dana. Premjestali su server sa svim fileovima i konfiguracijama. IP: 85.190.2.165:29060 Tom prilikom je i omogućena registraciju na forum. Tako da svi mogu vidjeti sve važne obavjesti na jednom mjestu. Site uskoro. |
Umm, jos sam noob u CoDu, sto je ovo, jucer sam igrao i nije nista smetalo.
http://www.imagesforme.com/thumbs/1114Clipboard01.jpg |
To je sa novog servera? Na poslu sam pa ne mogu provjeriti novi server. moguće je da nije sve kako treba.
|
Je, sa novog mu je. Biti ce da je do servera, jer pokazuje na iw_14. Main mu je cist, a nije niti bio na drugim serverima. Na starome mu je jucer radilo.
|
Ne mogu to sada rijesiti. Tek kada se vratim doma. Valjda cu imati vremena dok se ne pocnu skupljati igraci. Uglavnom radi i stari server pa neka igraju tamo dok ovo ne popravim.
|
Ou yeah ping 47 ,najs:D
|
Dobar je ovaj novi sever, ali treba viditi kad je guzva.
|
Ma stari mi je vecinom bio 90-100 u zadnje vrijeme ,klanski nam je ok 50-60 ali ovaj je bio katastrofa.
|
I sad je 9999 :(
|
Je radi se na njemu pa je ugasen.
|
Imam jedno pitanje, kak se mjenja rcon pass, nisam uspio skuziti
malo ot oc c2y al hebiga |
/rcon rcon_password "???"
|
e puno hvala Rak :beer:
|
Ajmo igrat, pa moramo krstit novi server :D