![]() |
Citiraj:
rijec je o samoj igrivosti, tj handlingu auta i igranju sa gamepadom u tom pogledu igra je katastrofa i treba je izbjegavati |
Hmm... Igranje sa gamepadom.
Probaj volanom. Ja sam probao volanom i meni je predobro. Al opet, necemo o ukusima. |
ev da malo izvučem thread iz mrtvih...
ovak...sve fino radi...ispočetka mi je bilo krš za igrat, al kad sam odključao nove afte, i malo se naviknuo, ide nekak... ali... ALI.. corrupt save file ??? koja vražja mater...šta korapt ?!?!?! i naravno... niš nisam uspio...svaki put korapt... uglavnom...ima navodno neki peč... ja imam 1.1 i niš ?!?! i onda sam našo na netu da ima 1.2 i da igra koraptira sejvove zato što nisi onlajn cijelo vrijeme i ak računalo nema mac adresu, onda igra korapta fajl...MADRFAKR.... i još jedna stvar.... pa kak nema suvozačevih pejsnoutova ???? pa kak vozit reli bez suvozača bokte...pa nemog ja svaki stage učit napamet ??? aaaaaaaaaaaa |
Ma pusti se DIRT-a, nije bog-zna-kaj reli, hehe i to kaj veliš sa suvozačem zbilja glupo...a i svaki auto ima isti zvuk dopizdilo mi....nakon par staza!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa je, al velim tolko se mučiju oko grafike da simulacija dođe u drugi plan....
|
Citiraj:
|
Baš sam stavil DiRT-a da malo odigram i čist je OK igrat sa volanom i avteki se dobro ponašaju. Na početku je dosta lako al posle su staze uže, sa više prepreka i sl. Trenutno igram na Amateur i bez nekih većih problema prelazim staze i mislim da bi mogel na Amateur Pro uskoro, zavisi o slobodnom vremenu. Mene zanima samo rally tak da mi je ovo sve ostalo malo zamorno i ubitačno prolaziti - al to sam samo ja.
|
ja sam to igrao nekih 1 tjedan i onda mi se save game obriso odjednom,tako da ga nisam nastavio igrati ispocetka.
|
Al neznam zake al meni nije DIRT ono neke! Možda zato kaj sam ga 3 put počel igrat i onda windowse mijenjal pa mi se više neda ispočetka po 10put igrat iste staze, onda smeta me to kaj nije samo reli nek ima i neke ostale klase koje su iste ko reli samo drugi auti, ak me kužite, nije posebno teško ili posebno drugačije rađena ta druga klasa...a i zvuk je 0bodova sve mašine nemreju imat isti zvuk da ga je..eš., i trebali su ostavit kaj je bilo u neznam kojem nastavku da ti se može probušit guma kad se voziš izvan staze po kršu :), to je bila jebena stvar!
|
Ja sam htel malo ubit vrijeme da vidim kak se igra nosi prije nego se vrnem na RBR. I mene isto zanima čisti rally bez onih terenaca, buggy-ja i kamiona. To je meni sve Off Topic. :fiju:
|
patch 1.2 je sve popravio...
al men je to prelagno za igrat...na najteže ih šijem ko blesave... grafika je preluda, al, šta to vrijedi kad je ponašanje dost čudno...nemoš izvest konkretan pavrslajd ni niš...a i pojela je 10gb, ide to van... |
Eto meni ide dobro na max detaljima , ali igra je totalno nerealne fizike.
Richard's burns rally je igra! Simulacija ! Die Colin die! - A ček već je umro..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam igru dobio u bundleu s grafickom i igra mi stalno blokira! igram minutu i odjednom-zbloka...to rijesim tu i tamo start tipkom pa ctrl-alt-delete i zgasim program ili moram iskopcat napajanje!
ima ko slicnih issuea? |
Citiraj:
|
Malooo,pa daj nije to ono neka igra,pa daj iseee,i nije on kriv nego heli kao da nije mogo se sam dovest??
|
Igra je samo blijeda slika prvoga nastavka sa PS1... nazalost...
|
|
cuo sam ja za to :D i rekao sam da je bolji nego colin samo sta je vec malo stariji ... ko bi spojio RBR-ov nacin voznje i colinovu grafiku to vec bilo nesto
|
Citiraj:
|
ja dobio igru uz grafu ali ocito bez cdkey-a, di bi mogao biti?
|
Citiraj:
Kljuc mora biti negdje zapisan na omotu (kutiji) od igre ili na nekom od prospekata koje si dobio uz karticu. |
Evo probao i ja ovo govno od igre... sta reci, blagi uzas... svaki nastavak sve gori i gori...
Uglavnom zali Boze prostora na hardu... |
Citiraj:
ps. Meni je nekako 05, bolji od 04:zdero: |
Da 05 je jos donekle bio i ok... al ovo, pa to je q a ne igra... mozda jedino za koristit umjesto screen savera, ima dobru grafiku, ostalo je uzas
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |