![]() |
oke jel moguće da nitko nije spomenuo daciu sandero u njuzima :D :D
|
ma kaki :D
|
Citiraj:
@ syss: it makes me wanna own dacia sandero, NOT :D |
ma fora je zakon, ali realno dobiješ taj auto za kolko... ~55k ćelavi, 70k top - bargain.
btw. jednom im je dacia logan bila dobar auto za sitne pare tak da su malo sami sebi skočili u usta, štoviše klarkson ju je branio, a hammond ismijavao... ako se ne varam bilo je uk / uk not izbor. |
Baš sam pogledao novu epizodu,odična je s GT-R i 8C u provm planu.:goood:
|
Jao ono gasenje GPS-a i kada je Hammond otisao u drugi vagon a vlak ode to je bilo pisanje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Najlijepši u zadnje vrijeme Enzo i P4/5 :stoopid: U zadnje vrijeme F430 Scuderia, sve ostalo je manje lijepo. :kafa: |
Uffff, Ferrari nije napravio lijep auto nakon 250 GTE i 355 Berlinetta ( i možda još pokojeg ). Kam taj dizajn ide, strašno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, koja je fora sa sanderom uopce? kak se meni cini sad se sprdaju iz toga sto renault nije htio uvesti logana u uk pa sad kad ovo uvoze ko fol ono yey?! al zakon je may s tim, hehe
p.s. 8c spider... pure sex |
ne znam koja je fora, ali je brutalno smiješno :D
ma to sa tim renault/dacia više ni ja ne hvatam... u nekim zemljama je renault logan, pa clio storia/legend je zapravo clio campus (ko 5ica), thalia je nešto treće. |
Citiraj:
|
mislim da sam je vidio u nekom konfiguratoru... brazili ili tako neka banana država, ali ide pod daciu.
mislim nisam 100% to mi je onak ostalo negdje u pozadini glave. |
Citiraj:
@Ferrari:zadnji koji je bio lijep je 430/Scuderia a ovaj nadesno je nalijepši ikada @Enzo http://www.flickr.com/photos/bobasonic/176272869/ :hitthewal: |
Ferrari u cyan boji - dušu dalo za glavobolju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma katastrofa od kola... rađe bi sandero vozio :D
daj mi samo objasni kak je to na bazi megana kad ima (correct me if i'm wrong) identičan "footprint" ko klijo. |
pa kaj nije thalia clio s guzicom (i to grdom guzicom)???
|
rendula... ništa više fleksu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
daj nam baja otkrij kaj ti voziš pokraj takvih krama kao nove lagune/gt/coupe, 197ice, r26/r27, malog twinga sporta etc.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |