![]() |
toliko o mom zahtjevnom igranju - http://www.imagesforme.com/thumbs/2806testdrive.jpg
Meni dobro :D Sa High-Low postavkama razlika je 1-2 fps... Al kad ukljucim AA ili HDR, iz nekog nepoznatog razloga fps padne na 6 :D Ovo sam igrao sa ukljucenim tv-out (dualview), ne znam za vistu ali u XP-u mi je dosta padao fps ako je tv-out ukljucen. |
22 FPS dobar rezultat.
Inače je mnogima puno lošiji! |
ok, ova igra je skroz cudna, mislil sam da ak povečam detalje da če jos lošije ići al se pokazalo suprotno, prije je bilo 1024*768 low noaa no hdr a isto mi ide i na 1024*768 high 4aa no hdr
|
Igra je toliko neoptimizirana da imam 20-25FPS i na 800x600 sve low i na 1024x768 i sve high, hdr, aa+af... :D
Trebali su je nazvat "Neoptimizirani Drek" :kafa: |
Test Drek Unoptimized:D
nisam je još probao ali namjeravam sredinom lipnja kad je najavljen patch inače jedina trkaća igra koja me hebeno isfascinirala, je Burnout za PS2:care: , šteta što nje nema za pc, makar i portane |
Samo da se malo pohvalim sa svojim problemima sa igrom :D
Imam GF6600GT i postavke su mi 1024x768 4xAA HDR-High Igra radi ok na od oka nekih 25-40 fps. Jedino svaki drugi put teksture toliko pucaju da to nije normalno. Ponekad šteka za poludit, a ponekad radi glatko. Igra je baš u komi sa tehniče strane, inače je super :goood: |
Ma neka, ako srede ovo stekanje sa patch-em, stavit cu je ponovno. Ako ne, necu i gotovo :)
|
Samo da sad izađe patch na drugom roku!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
khm ne znam baš, po recenzijama flatouta burnout mi se čini bolji jer je više arkadni i naglasak je na crashevima a ne tolko na simulaciji utrke, i staze su u gradovima, igrao sam burnout 1 i 2, dok 3 i revenge nisam jer mi ps2 nije dostupan više, ipak mi ostaje žal za burnoutom3 :D
a probat ću ovaj tdu nakon patcha... |
steta sto nema naljepnica za auto.:fiju:
|
Citiraj:
|
ovo sam ja na motoru.:lol2:
znam doci do onog malog otoka ako hocete i vi doc samo idite na ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=4Z0iV3RapZ8&mode=related&search= pogledajte taj video dokraja recite mi ako ste uspjeli http://img61.imageshack.us/img61/3663/ducatiyi0.jpg |
Citiraj:
|
Uspio sam doći do onoga otoka.
Super fora nadam se da ih ima još! |
[quote=Baja 001;743042]Uspio sam doći do onoga otoka.
Super fora nadam se da ih ima još![/quote mazalost vise nema a i mozes uci i u ariport:goood: |
A kod mene je taj problem da nemogu pokrenuti igru jer imam radeon 9000:lol2::lol2::lol2:
Znam da je neoptimizirana ali NFS:(bilo koji novi) na 800*600 low stekka ko blesavo a na 1024*768* sve na high ni ne trepne...pa sad...dal sam ja lud ili se kompu mješa??? pitanje je sad..... |
Citiraj:
|
Zna li netko jeli izašao patch i gdje ga se može downloadat???
|
Citiraj:
Vidio sam nešto na YouTube-u da ima neki skriveni car pa ću provjerit! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je defaultni auto TDU-a preko kojeg su developeri testirali fiziku.
Više slika imaš ovdje. (oprez, velike su slike) Također tamo je i uputa kako možeš bilo koji auto napravit da izgleda kao taj. Onima kojima se ne da klikat, evo copy-paste. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro ubrzanje ali ima i bržih. |
gdje mogu nabavit taj novi wtf car
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:14. |