![]() |
Meni je sa subote na nedjelju isto skidalo kao ludo, u tih 9 sati skinulo 2.5GB :)
|
Sretnice ... meni je sinoc skinulo oko 700mb ....
|
Pazite ovo: bio sam prebacio Kasdu u router mode i nakon restarta dobio sam drugu IP adresu, sada sam ju vratio u bridge mode i spojio se i sad mi je IP isti kao i prije nego sam ju prebacio u router mode, opet se promijenio, WTF :cool:
|
wtf??? ja&dečko smo spojeni istovremeno preko istog accounta na optimi... :eek: : stoopid : lol2 :
|
koji ti je IP, a koji njemu...?
edit: da preformuliram... jel vam isti IP (ne moze bit... valjda) |
nije isti :D
al ne kužim kak smo se mogli spojit s istim acc. istovremeno... to nije išlo ni s t-comom, ni s iskonom, ni amisem ni vm : lol2 : |
optima daje više :D
|
A bit će zato veći i račun... : goood :
|
Evo opet palo na 30kbs ... cekam dok se skine bsg 3x15 onda gasim kompjuter ... manje zivciranja ... i cekam da se stanje smiri ....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e ljudi jel ima kakvih vijesti iz t-coma
oće povećavat pakete?? ak ne da sendam zahtjev... |
Ma ovo nije normalno, sada brzina kod običnog surfanja ne prelazi 20-ak kB/s :grrr: Dobro su nas navukli i nasamarili, nisu trebali početi s davanjem usluge ako sve ne radi kako treba. Ako to ne srede do srijede ujutro jadna ona ženska koja mi se bude javila u SZK : DualWiel : Machineg
|
šalji zahtijev optimi, ništ te ne košta..
|
Citiraj:
|
meni je surf navecer dobarako ne skidam :)
donwload mi je mallo lošiji ali ne mogu se žaliti jer kod T coma nisam ni pomišljao raditi takav download optima mi je pružila više stoga cu im dati šanu :) |
Evo meni su sredili ovo u vezi IP-a i rekli su da ce i brzine sad bit u redu!!
|
Ja ću pokušati kontaktirati i saznati nešt više od njihovih malo više rangiranih ljudi, pa javim :)
|
evo i meni se mijenja IP znaci moguce je da su to popravili :)
|
glavno da ste panicarili :D pa ljudi su rekli da će riješiti problem za dva dana :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma budu...ima optima novaca ;) pročitah da su sada..prodali ili kupili..nisam ziher..obveznica od 270 milijuna kuna ;)
|
onda jel još nekom nešto ne valja kod ovih jer sam primio ugovor pa se pitam poslati ga ili ne'? i jel istina da neide s ovim modemom od tkoma siemens c-010-I
|
Nije istina da s njim ne ide, imam ga i sretno koristim Optima Traffic :)
|
Hmm, problem s IP adresama rijesen ... ali brzina je opet drasticno se spustila ... znaci jos problem nije rijesen ... do 22:06 sve radilo, znaci 6min full brzina, onda naglo opala na 30-40kbs
|
da isto i ovdje brzina pala strasno....ovo nije ok ako ce tako svaku vecer biti....
|
Ali zato rapidshare leti :)
|
Padne p2p i torrent promet ... http ostaje normalan ... da li je to moguce da ima neka skripta ili nesto sto ogranicava torrent promet? da ne bi bio primoran raditi http tunel
|
pa neka pici rapidshare i na 300kb-s sta ce mi sad to kad idem spavat pa nemogu nista skinuti,kad stavim preko torrenta 2 filma i do jutra kad cu ici na posao bili bi gotovi,al ovom brzinom nece biti ni jedan film.to nije u redu,ja sam uzeo flatmax da stavim nesto skidat recimo 2-3 filma i da odem na posao ili spavat,a ne da stalno visim za kompom na rapidsheru i da stalno skidam link po link od 100mb.greska je kod njih samo kod koga neko tu nesto blokira po mome zar t-com?ili optima?al to tr***a rjesit....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |