![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kaj izaslo konacno to cudo za pc ili jos cekat treba???
|
mislio sam da samo u americi postoje ljudi koji kampiraju pred ducanom nebi li medu prvima zaigrali igru, konzolu ili procitali knjigu...aaa pa virus je dosao i kod nas :) :) :) :)
|
izašla...da ili ne?????????????????????????''
|
LoL, ameri ko ameri mi Hrvati imamo brža rješenja...i jeftinija! Samo da izađe krušnu mu mrvicu, pa ovo nije normalno kaj nam rade u Ubisoftu, ti nisu čuli za proces "JUST IN TIME"!
|
IZASLA u procesu nabavke cca 2h i 30min pa javim jel sve radi kako treba :) nema nikakvih komentara do sada izasla je prije 35min na net :)
|
ali to je repack verzija, nigdje ne piše da je finalna, možda bu popravljen samo jeruzalem iako to nema smisla... imam osjećaj da opet nešto ne bu radilo kak treba
|
Citiraj:
|
to bi trebala biti retail verzija igre....
c/p sa jedne stranice: "Okay, it's retail. Someone compared the files with the retail DVD he bought. 100% match." "It's *repack*. And it's stated in the NFO that "With this repack you can play the entire game"." :goood: |
igra ne radi...nisam probal ali sam pročital na nekom forumu...u detalje se ne smije ići...
bumo lijepo čekali petak |
ma radi :D
|
Potpisujem....definitivno radi! Prošao sam Acre i sad sam u Jeruzalemu...nikakvih problema do sada...
|
ima na "onome"
:) radi mi ko bebica :) |
Navodno je čak i performans nešto bolji od "prijašnje" verzije....tak sam nešto načuo. Ali još sam u procesu nabavke pa ne mogu provjerit...
|
Evo i ja nabavljam, nije tako skupa kao sto sam mislio, haha :D
|
moze meni netko na pm javiti gdje se moze igra nabaviti.
hvala |
Citiraj:
|
Ma daaa...ili digital download...preko Steama, naravno, što drugo...:fiju:
Ili neki Fazlija Ispodštand Electronics info shop...:D |
jel mozda netko poceo igrat i priblizio se jeruzalemu?
evo danas sam kupio igru i neda mi se bas sve ispocetka igrat.... pa ako netko moze sherat save game folder :chears: |
Igra definitivno bolje radi od one beta verzije, u to nema sumnje...bar na mojoj mašini.
Po komentarima tamo di sam kupio čini se da radi normalno cijela igra, budući da i ja moram ispočetka nadam se da ću danas stić doć do jeruzalema pa ćemo vidit. |
ja nisam bas primjetio to neko ubrzanje, IMO (a i fraps to potvrdjuje) radi potpuno jednako kao i onaj "demo" a vas sve puca placebo efekt zato sto su likovi negdje pod komentarima napisali da radi bolje :)
jedini je problem sto mi se ne da igru igrati. nesto mi prelagana i zamorna, jucer me svi dave za to a ja cijelu vecer igram holden horde iliti igru s prosjecnom ocjenom 6/10 na reviewima i bas mi je bio gust :D |
Citiraj:
|
u to ne bi ulazio no bas kada je ta alpha bila vani sam visti dao jos jednu sansu (koju je prokockala isti dan kad me nazivcirala :D) i nisam ni u dx10 imao nikakvih problema, cak sam se mogao sloziti s komentarima koji su onda kruzili da u dx10 cak radi bolje nego dx9 i pridruzio se klubu sokiranih :D.
tako da kad pogledam tvoju konfu nikako mi nije jasno kakvih si ti to problema mogao imati |
Bas se instalira sad. Upravo je na misterioznom jerusalem.forge fileu
|
Meni neradi dođe na početku do loadiranja igre do 64% i onda mi se restarta komp... :(
|
zasad nemam problema...
|
Jao igra je grozna!!! Nemozes se odvojiti od nje, igram ju vec 6 sati, i sada sam stao. Ma salim se, odlicna je igra. Najbolje je skakanje u sijeno kada sinkronizirate mapu. Dosao sam do Jeruzalema, radi sve.
|
Znaci 100000000% sve radi?
|
kaj se tu neka droga dijeli? lol
igra je dobra.. al kaj je tu mač, JE tu mač .. :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:32. |