![]() |
Prebacio se...Trebalo im 16 dana :)
Radi sve super...Skida 235kb/s... Idem portove otvorit, upalit uTorrent i napokon poceti koristiti accounte na Demonoidu i TL :) |
Napokon dustupnaaa.
Kako da pošaljem zahtjev za net kad mi nudi i telefon a telefon imam?? |
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Vidjeh ovu temu pa se zainteresirah za OptiDSL ali trenutno mi nije dostupan. :( No, vidim da nude i ADSL Traffic i to paket koji me jako zainteresirao "ADSL Traffic 15 GB". Trenutno sam kod T-coma na 5 GB koji košta 59 kn pa bi mi se ovih 15 GB za 70 kn itekako ispatilo. Pošto je kraj mjeseca moram brzo reagirati. Znači ovako: a) Vratio bih se kod T-coma na START paket, pretpostavljam da ako se u određenom mjesecu ni jednom ne spojim koristeći njihov username da mi neće naplatiti tih 20 kn prometa nego samo pretpatu 79 kn. Potvrdu molim??? b) Popunio bi prijavu za ADSL Traffic pa me zanima koliko im je vremenski potrebno da mi pošalju korisničko ime i lozinku. Ako to danas (26.09.) ispunim da li ću dobiti novo korisničko ime i lozinku do 01.09.?? Hvala na odgovorima! |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.optinet.hr/optidsl/dostupnost/ Upiši broj i prijavi se. |
Citiraj:
b) mala vjerojatnost da ce ti doci jos ovaj mjesec |
nakon što su mi 14.8. prebacili telefon,trebalo je 13 dana da mi dođu složiti net...u tih 13 dana sam ih zvao bar 5-6 puta da se požalim jer mi je žena u szk rekla da će im trebati samo 2-3 dana.i sad je tu,hvala bogu.
i jedno pitanje,ako netko zna - zašto ja i dalje mogu na t-comove korisničke stranice iako više nemam veze s njima i zašto i dalje mogu primati mail?da li će to biti aktivno do kraja mjeseca ili...? |
Citiraj:
|
mmmmmm, daaaaa i sta zelis reci .........
telefon vise neces placat t-comu nego optimi ........ i prijenos broa ce ti srediti, tak da ti bude osto isti ovakva je shema pri prelasku na iskonduo ili amis, pa je vjerovatno tako i kod optime (zar ti je tako tesko procitati njihove stranice .... ) |
Citiraj:
|
Je li moguce zadrzati svoj wireless router s prelaskom na optimu? Imam Dlink DSL-G684T.
Je li dovoljno samo zamjenit onaj router/modem kojeg dobijem od optime s ovim mojim i unutra upisat nove podatke? Moram imat wireless radi laptopa, a komp ide žicom na net. |
Citiraj:
|
a kako spojim huawei na dlink?
|
Citiraj:
|
Znaci jedan ethernet iz huaweia ide u prvi od dlinka, a iz drugog od dlinka (treci i cetvrti su iptv) ide u komp.
|
Citiraj:
|
da, da, sve jasno... fala ti;)
|
jos jedno pitanje... taj kabel kojim cu povezat huawei s dlinkom treba biti crossover ili obican straight through?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslao na mail i rekli da samo izostavim taj dio o telefonu. Pozdrav PostuP-u.;) |
ojpi da li ti mozes pristupit oboma ruoterima?
u kojem ti modu radi se555? |
Citiraj:
Citiraj:
|
kod mene je mali problem.:)
oba dva routera imaju isti ip.cini mi se. jer sam nabrzinu slagao sve.ja mislim da sam stavio bridge mode za se555. al nema veze.kad uhvatim vremena pa cu to poslozit. a i ovako besprijekorno rade.vise veza ne puca.lan i wlan idu super. |
Jutros zvali (ja spavao) i stari rekao da oću net od njih, sutra bi trebali doć sa ugovorom jer jos nemaju ured u Kutini.:)
|
Citiraj:
|
Evo za oko mjesec dana ću imati flat i 2mbts-a. :D
jeeeeee, baj, baj t-kom. |
ja bi trebao ove dane dobit takodjer 2mb flat. 1.8. potpisao i odnio u poslovnicu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:14. |