![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja san čera bil na maškarami va fužinami i bilo je predobro :D
doduše, malo me je lovranski prevaril pa san se zapil, ali bilo je super. naplesali se, naljubili se... sve pet :D |
Ako se želite ubiti od alkohola probajte piće koje se zove Absinthe. Samo da ne pretjerate da ne bude mrtvih. I da litra vam košta nešto preko 200-tinak kn. Ali ako vas 5 to kupi bit će vam sasvim dosta, pa i previše uz pivu dvije.
Za one koje više zanima. http://www.absinthebuyersguide.com/ |
Hehe, 70% alkohola, pilo se to u Češkoj na maturalcu : CoolRamb
|
ma di je tu gušt, ubiš se od zraka :D
pomalo lovranski, pa nakon 2 litre ti počne delat :D a 2 litre koštaju oko 20kn, va butigi, more to i jeftinije :D |
Dum-dum je jeftiniji - Najjeftinija tekila + Fanta od limuna
Male ili velike ćaše, sveukupni trošak oko 70kn, a ubiju se 2-3 prava alkića... |
Red-Bull votka : nuts :
|
al opet, nije fora da se napiješ... ja više volim biti trijezan...
|
Citiraj:
|
mom braticu nije ni boca tekile dosta :D
|
Citiraj:
Donio mi ga frend iz Praga,skoro na ispumpavanju završio:fuming: :fuming: Ima ovdje za kupit čarobnicu, pola litre 30 kn 58% alkohola,dovoljno da vas umrtvi i da imate rupu u sjećanju(probudite se u murji: suicide : suicide ) |
Uf uf. Apsent, my favorite :D
Joj kad se sjetim spanjolske.... Sjetim se da se ničeg ne sjecam :) Mrak je to piče... al treba imat mjeru. Nekako mi je zato vodka draža. |
Citiraj:
Samo to pijem kad sam vani :) |
u subotu bio u lampasima, bilo cist ok ..
ovaj vikend cu vjerovatno na jarun .. |
kaj nije bio hari mata hari u lampashima?????
on je jedini razlog zasto bi ikad isao tamo..... al ja nisam mjerodavan jer sam prosli vikend bio u diskoteci "luka"! jos nemrem vjerovat a nisu ni svi oni koje sam sreo tamo! uglavnom dero sam po juice-votkama pa sam shvatio da cu prije potrosit 1000kn nego se napit,pa sam naredo jedno 10 tekila sa limunom i soli! e onda me tek spucalo raspolozenje!!! one gorile koje se predstavljaju redarima necu ni komentirat pusu ko da su steroide jeli za dorucak!rade reda medu klincima dok se na njih ne namjeri neko priblizne starosti i sposobnosti,onda se skriva iza onog drugog!!! |
Citiraj:
|
Bio sam u Papayi ovu subotu...Ok je bilo, popio sam 3-4 redbull votke, nije to nista...Bilo je ondako, na pola puno. Nista posebno al meni je bilo bas super jer sam bio sa ekipom koju duuugo nisam vidio :)
|
evo dosao sa mora, frend je isao u vojsku pa je reko da ce napravit oprostajnu
oko 1000 kn cuge: 2 gajbe karlovacke, 2 gajbe žuje, 10 litara crnjaka, 5 coca-cola, 5 bijelih vina, 2 kruškovca, 5 dalmatina, 10 litara votke (svih okusa) , 4 tequile, par pina collada (za cure ;) ),i jos kaj smo od doma uzeli... uf! : suicide |
Citiraj:
Aj baš mi je žao što nisam mogao dolje bit... |
ot: ajd sam molim lijepo avatar povecan, ak nije problem! :beer:
|
Citiraj:
da, reko si da ces avatar prvom prilikom poslat ;) |
Citiraj:
A spermicu sam obecao... |
koga curu ili sliku???
eh pa nemoras bas sve djelit neka ih malo pece kako ona izgleda u vecem formatu!!!: goood : |
Citiraj:
dodji na icq fischer pa posalji ;) junior mogli bi se jednom nac u orsaju i popit nes : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
"NE MIJEŠATI SA ALKOHOLOM!" |
@sam fischer: u tom sluchaju cestitam i nebum se dalje mjeshal. ima josh lijepih cura i lijepih slika :beer:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |