![]() |
evo jucer (ili prekjucer?) DSL su ubrzali i nama u ghetto-u
|
Evo i meni su digli brzinu, ja sam doma blizu Zaboka, evo sada mi je u lime wireu brzina preko 100 kb/s
|
meni još nisu :(
|
Citiraj:
|
Meni također digli brzinu u subotu navecer.
|
meni još ništa,i ne samo to nego je na dijelovima miramarske nekaj krepalo u petak navečer tako da sam bio subotu i nedjelju bez neta,i sada mi opet radi ali stara brzina
|
meni je jucer dignuta brzina. fino skida 100+kb/s :)
|
meni dignuto pred tjedan dana a zivim u rupetini.
|
sta se tice toga da cemo sada vise paketa trosit
to nemora biti istina, brzina vam je veca, ali kolicina onoga cega skinete je uvijek ista, bez obzira u koje vrijeme vi to skinuli (ocito...) mislim da je ok sta su dignuli brzine, naravno da se slazem da su trebali dic pakete, ali jos bolje bi bilo da smanje cijene, bilo kako bilo, bar smo negdje krenuli i to mi se svida, a brzi net je uvijek dobro dosao, sad jos nek smanje cijene bar za flat i lakse cu spavat |
meni su trenutno brzine downloada NIKAD nejdu ispod 120 kb/s za razliku od prije od MAX: 60 kb/s
|
nice, kaj si blizu centrale na kojoj nema puno ljudi il...?
|
il je mozda neka veza u t-comu mozda...?
|
nije ni jedno ni drugo...na centrali sam mogao bit tek nakon čekanja 2 mjeseca jer je bilo prenatrpano..a drugo...da barem, mogao bi imat FLAT za razliku da se sad mučim sa 5GB...imam vjerojatno velike sreće ;-)
btw. a još sve ide prek wireless-a što inače baš nije najbolje....lol |
meni jos nisu digli
ja sam na tresnjevci |
ni meni: DualWiel : DualWiel : DualWiel : DualWiel ,morat ću ih nazvati i pitati gdje je ta brzina
|
Citiraj:
|
Meni su digli medju prvima na 1mbps al danas se spojim na net i vidim da mi je brzina 6mbps WTF? Samo se nadam da to nije zbog maxtv-a nego da su se malo zabunili.
|
bah..ni meni još ništa :(
a došla s mora u nadi da su digli, da mogu iskoristit mjesec dana flata.. :D |
Citiraj:
meni je isto 8mbit, pa sam se malo zbunio, a kad ono uskoro dosao MaxTV :D |
Citiraj:
Znaci ipak je to, tnx. |
meni još nisu :)
|
Citiraj:
|
moze mi neko plz reci sta je maxtv?
|
to ti je IPTV ili internet tv, idi pod audio, video tamo imaš raspravu o maxtv-u
|
ni mene još nisu.
|
ja sam prije imo 1 Mbit i jos cekam svoja 2 Mbita
|
meni jesu..prije 1 dan. jupppppi
|
Citiraj:
|
oprosti al moras se znat kontrolirat, ja imam povecanu vezu vec tj dana i nema mi nikakve razlike, uvijek odaberem unaprijed sta cu skinut da potrosim 4gb i onda dalje surfam preostalih 30 dana, dal se tih 4gb skinulo u pola sata ili 2 dana, nije mi vazno
Citiraj:
|
Ja cu popiz*it. Imao sam sad dva mjeseca FLAT-a i sada me bacilo na 512MB, ludim lagano...ne znam kak cu do kraja mjeseca.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |